Bogus Baccarat stratégiák elkerülésére

0 Comments

A babona az egyik legnagyobb hagyomány, amelyet a szerencsejáték történetébe szőttek. Még a híres World Series of Poker nyertesek is. Többek között, a póker legenda, Doyle Brunson híresen hordozza a Casper nevű sziklát.

A valóságban nincs összefüggés a siker és a babona között. Ahol ez történik, tiszta véletlen. Minden babonás győztesnek több ezer vesztese van. Ez igaz Baccarat mint a póker vagy bármely más kaszinójáték.

Akkor a kevésbé nyilvánvalóan hamis gondolatok kapcsolódnak a stratégiához. Ezek nehézkesek lehetnek elkerülni, mert először a búzát el kell különíteni a pelyvától. Természetesen ott vannak tökéletesen logikus és legitim stratégiák. Ezek közé tartozik többek között az élválogatás, a párok tétje, az ismert kártyajáték és a veszteségengedmények.

Vannak azonban több veszélyesen értelmetlen is. Annak érdekében, hogy megkülönböztessük a tényt a fikciótól, úgy döntöttünk, hogy három legnagyobb baccarat-mítosz közül 3-at bontunk le:

Minta-vadászat & Trend-Spotting

A baccarat egyik leggyakoribb félreértése az, hogy a trendeknek megfelelően működik. E feltételezés alapján a játékosok úgy gondolják, hogy megjósolhatják a játék menetét. Valójában a kaszinók valójában ezt a gondolkodást számolják, ezért mutatják be az eredménytáblákat és a grafikonokat, amelyek a játék trendjeit jelzik.

Az információ támaszkodása nagy hiba. Nem számít, hogy hány egymást követő győzelem fordul elő ugyanazon az oldalon, nincs garancia arra, hogy a következő kéz ugyanazt az eredményt fogja látni. Szóval ne menj a sárkányok után.

Ugyanez vonatkozik azokra a mintákra, amelyeket Ön szerint Ön azonosított - például váltakozó győzelem a játékosok és a bankárok között. Nem számít, mennyire tiszta és logikus a minta. A baccarat egyik fordulója semmilyen befolyással nem bír a következőre, és nincsenek titkos hatalmi tervezési minták a hozzáértő játékosok észlelésére.

Regresszió az átlaghoz

Ez a hamis baccarat-stratégia, más néven a szerencsejátékos hamissága, valójában csak egy másik félrevezető kísérlet a trend-kimutatásra. A statisztikákban a „regresszió az átlagig” kifejezés arra a jelenségre utal, amelyben a szélsőséges változó viselkedés idővel változó szélsőségekkel egyenlő. Bármi legyen is az alkalmazás az elméleti matematikában, a szerencsejátékban nincs helye.

Ennek a koncepciónak a legegyszerűbb formája abban a feltételezésben rejlik, hogy ha egy érmét elég sokszor átfordít, akkor végül annyiszor leszállt a fejekre, mint a farok. Ennek az az oka, hogy elképzelhetetlenül hosszú ideig kell tartani a flippinget, és még mindig nem lehet biztos benne, hogy az egyes flipek milyen hozammal rendelkeznek. A baccaratban ez még igazabb, mert annyi több változó van. Tehát a pénzt a „regresszióra az átlagos elméletre” helyezve elkerülhetetlenül felrobbant az arcod.

A babonás hagyomány

Baccarat játékosok felállhatnak néhány bizarr hangyákkal a Lady Luck törekvésében.

Az egyik legnépszerűbb baccarat hagyomány az, hogy fogadni a nagy játékos. Tény, hogy ez egy trükkös elkerülendő, mert az asztal vezető játékosával szembeni fogadás rossz formát és rossz szerencsét jelent. De a pénzed és a szerencse semmi köze hozzá. Ez nem az intelligens döntéshozatal alapja.

Még idegenné válik, amikor a játékosok megérthetik a kártyáikat. Ez azt eredményezte, hogy a játékosok úgy gondolták, hogy képesek lesznek kitalálni a kártya értékeit úgy, hogy visszahúzzák a széleit és sarkait, hogy nyomokat találjanak. Ezt úgy nevezik, mint préselést, és olyan kockázatos, mint a rossz ízű. Ugyanez vonatkozik a kártyák fújására is, amikor összenyomja őket.

Annak ellenére, hogy egyes játékosok és könyvek valószínűleg hittek volna, ez nem segít abban, hogy a kártyákat néhányszor elforgassa, mielőtt megszorítaná őket, vagy beszélni vagy kiabálni bizonyos szavakat.

Az alsó sorban: ha úgy hangzik, mintha egy shoo-in stratégia lenne, akkor nem.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Bogus Baccarat stratégiák elkerülésére Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon