Bónusz rendszerek az online kaszinókban

0 Comments

Elsősorban a bónuszok teszik ki az online kaszinókat a hagyományos offline kaszinókhoz képest. Ilyen bónuszokat kínálnak az újonnan érkezők vonzására, és kettős természetűek. Először is, a bónusz megszerzésének módja nem teljesen egyszerű, másrészt nem szabad elfelejtenünk a fogadási követelményt. A különböző kaszinók különböző mechanizmusokat hajtanak végre bónuszrendszereik kezelésére, és mivel a legtöbb nézeteltérés a rendszerhez kapcsolódik bónuszfeltételekjavasoljuk, hogy gondosan tanulmányozzák, hogyan hajtják végre a bónusz-mechanizmust egy bizonyos kaszinóban, mielőtt elkezdené a fogadásokat.

A közelmúltban számos változás történt a 2007 - ben bevezetett bónuszrendszerekben Microgaming, és az online kaszinók többsége elkezdte ingyenesen játszani a befizetési bónuszt az újonnan regisztrált játékosoknak. Amikor egy játékos regisztrál egy kaszinóban, számos ingyenes pörgetést kap, amelyeket egy bizonyos időn belül végre kell hajtaniuk. Ettől eltekintve a játék megkezdéséhez hitelegyenleget kapnak. Amikor az idő eltelik, a nyeremények a játékosok számára megmaradnak. Továbbá a Microgaming a Clearplay követelményeinek használatát is kezdte a fogadásokhoz. Ez megkülönböztetést tesz lehetővé a készpénz és a bónuszok között, ami lehetővé teszi, hogy a kaszinó automatikusan átutalja a bónuszokat a játékos számlájára, és ezt a folyamatot átláthatóvá tegye.

A cryptocurrency-t használó kaszinók egy bizonyos százalékos regisztrációs bónuszt biztosítanak a játékos kezdeti befizetéséhez. Mint minden más kaszinó, a cryptologic kaszinók saját limiteket határoznak meg a betét és a bónusz számára. Az online kaszinók bónuszkódokat adnak ki, és a játékosnak először be kell vezetnie ezt a kódot, majd letétbe helyeznie. A fogadások feltételei különbözőek lehetnek a különböző kaszinókban. Ezek kizárólag a bónusz összegére vonatkoznak, és figyelmen kívül hagyják a betét összegét. Fontos megjegyezni, hogy a játékos csak a bónusz segítségével nyerheti meg a nyereményeket, de nem maga a bónusz. Az is gyakori, hogy a kaszinók számos játékot választanak ki a fogadási követelmény teljesítéséhez.

Számos kaszinó kínál feliratkozási bónuszt, amely több betétre oszlik. Így előnyös a játékos, aki nem hajlandó egyszerre nagy befizetési összeget tenni. Még mindig szükséges a bónuszkód beírása. Egyes Real Real Gaming rendszerű kaszinók megkövetelhetik, hogy mind a betét, mind a bónusz kerüljön megrendelésre, de ebben az esetben a követelmények nem lennének olyan magasak. Abban az esetben, ha csak a bónuszra van szükség, akkor a követelmények nagyobbak.

Az online kaszinók, amelyek végrehajtják a Vegas Technology-t, a betéti bónuszt több betétre is osztják. Ismét a bónusz összege egy adott kaszinótól függ. Ugyanakkor a fogadási követelmények azonosak minden kaszinóban. Meg kell fogadnia mind a betétet, mind a húszszoros bónuszokat a megjelölt játékokkal. A bónusz önálló fiókba kerül. Először is, a játékos bónuszokkal helyezi el a tétet a számláról, majd nyeremény esetén a pénzszámlára kerül. Az ilyen kaszinók nem kötelezik a játékost a bónuszkód megadására, és a bónuszok automatikusan átkerülnek a játékos számlájára. Ha a játékos nem akar játszani a bónusz használatával, akkor a letét elhelyezését megelőzően erről konkrétan tájékoztatnia kell a kaszinót.

Bónusz rendszerek az online kaszinókban Frissítve: April 8, 2019 Szerző: Damon