Hogyan működik a kaszinó bónusz?

0 Comments

Jelenleg a bónuszok fontos eszköznek számítanak az új játékosok webhelyre való vonzása és megtartása érdekében. De ez nem jelenti azt, hogy más módszerek is vonzás ne dolgozzon. Ma bónuszokról beszélünk. Sokan úgy gondolják, hogy a bónuszok egy buborékrendszer, de valójában gyakran egy szerencsejátékos javára járnak. Olvassa el a kézikönyvünket, hogy többet tudjon meg a kérdésről.

Hogyan működik a bónusz?

A bónuszok egyfajta díj a fiók létrehozásáért vagy a letétkezelésért. A bónuszt gyakran olyan hitelként adják meg, amellyel bármilyen játékot játszhatsz, és amint teljesítetted a számos követelményt, bónuszokat kapsz a fiókodon. Vannak más népszerű bónuszfajták is, beleértve az ingyenes pörgetéseket és a készpénz-hátlapokat. Ezeknek a bónuszoknak a célja, hogy a szerencsejátékosnak a második esélyt adja. Ezeket a bónuszokat a befizetés nélkül is folytathatja a befizetés nélkül. Annak ellenére, hogy ezek a bónuszok nagyon bonyolultak voltak, még mindig esély van arra, hogy valódi pénzké alakítsák őket.

A bónuszok fő típusai

 • Befizetési bónusz - ez egyfajta hitel, amely a betét összegétől függ. Legtöbbször a játékos kap 50% -ot vagy 100% -ot a betéti összegből, de néha a kaszinó 200% -ot és még 300-et is megad. De ne feledje a korlátozásokat! A kaszinó feltételei gyakran azt mondják: „150% bónuszokban az 150-euró letétbe helyezéséért”. Ne felejtsük el sem, hogy bónuszokat kell fogadni.
 • No deposit bonus- ez egy nagyon népszerű bónusz, különösen az úgynevezett bónuszvadászok (a bónuszokat vadászók) körében, akik kockázatot vagy betétet akarnak nyerni. Nagyon egyszerű ilyen bónuszt kapni. Csak egy játékfiók megnyitásához van szükség. Nem szükséges befizetni. A bónusz összege az 10 és az 20 Euro között változik, de a fogadási követelmények meglehetősen bonyolultak.
 • Ingyenes pörgetések - ebben az esetben a szerencsejátékos nem kap pénzt, hanem ingyenes pörgetést tesz a népszerű helyeken. Ha a szerencsejátékos nyer, a nyereség felhalmozódik a bónusz számlán. Annak érdekében, hogy átadhassuk a játékfiókba, és később valódi pénzké alakítsuk, szükséges a további feltételek teljesítése.
 • Cash back bónusz - ez a rész egy részének visszafizetése elveszett pénzt bónusz formájában. A visszafizetési összeg a kaszinótól függ.
 • Hűségprogram - minden kaszinó érdekli, hogy a játékosai a lehető leghosszabb ideig tartsák. Annak érdekében, hogy előnyüket élvezhessék, külön programban vehet részt. Meglehetősen nehéz megítélni a program előnyeit. A legtöbb esetben hűségpontokat, exkluzív játékokhoz való hozzáférést vagy jackpot versenyeken való részvételt biztosít.

A bónuszok általános feltételei

A bónuszokat csak akkor lehet valós pénzre fordítani, ha számos követelményt teljesít. Mielőtt elfogadná a bónuszt, olvassa el figyelmesen a használat feltételeit. Ha kétségei vannak legalább egy elemre vonatkozóan, kérdezzenek meg az ügyfélszolgálat üzemeltetőitől. A kaszinók bónuszfeltételei közül számos érdekes elem a következő:

 • A kaszinók gyakran meglehetősen szigorú korlátozásokat határoznak meg. Például egy játékfiók IP-címre, e-mail címre és bankkártyára. Ez azt jelenti, hogy a szerencsejátékosnak nincs két fiókja. Ha ez a feltétel túl szigorúnak tűnik az Ön számára, ne próbálja meg csalni a kaszinót több fiókkal. Talán bónuszt kapnak, de az összes betéti nyereményét törlik.
 • Amikor regisztrálja fiókját, csak megbízható információkat kell megadnia; ellenkező esetben lehetőség van arra, hogy nem kaphatod a pénzt. Néha a kaszinók azt kérik, hogy erősítse meg személyazonosságát. Ennek a követelménynek a teljesítéséhez be kell küldenie a dokumentumokat (azonosító, vezetői engedély vagy útlevél).
 • Nem vonhatja vissza azonnal a bónuszt. A fogadási követelményeknek megfelelően többször kell fogadnod a bónuszt, amit többször kaptál, és ez azt jelenti, hogy többször kell növelned a bónuszodat. Például bónuszt kapott az 100 Euro összegében, a fogadási követelmények 30-idők, ami azt jelenti, hogy 3000 Euro-t kell fogadnia. Ha résidőket játszik és 10 Euro-t fogad, ez azt jelenti, hogy 300-időket kell játszania (függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít). Sok szerencsejátékos nem tudja teljesíteni ezeket a feltételeket, és elveszíti az összes bónuszt.
 • A kaszinók gyakran korlátozzák a bónuszokat bizonyos országok játékosai számára. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze ezt a tételt a bónuszfeltételekben.
 • Annak érdekében, hogy bónuszt kapjon, szükséges, hogy betéti befizetéskor egy promóciós kódot adjon meg.

Mit kell tudni a bónuszokról?

 • Csak a kaszinókban játszhat a jó hírnév. A kaszinó hírnevével kapcsolatos információk kereséséhez látogasson el az askgamblers.com webhelyre, vagy egyszerűen csak „googleozza” az internetet. Ha talál néhány érvényes panaszt a játékosoktól, ne hozzon létre fiókot ebben a kaszinóban, még akkor sem, ha annak bónuszai nagyon vonzónak tűntek Önnek.
 • Sok kaszinó írja a feltételeket: „A kaszinó fenntartja a jogot a bónuszok módosítására, törlésére és érvénytelenítésére”. A bónuszokat a kaszinó adja, és minden joguk van a megfelelő szabályoknak megfelelően. Légy óvatos. Ha nagy összegű pénzt nyer a bónuszok felhasználásával, ők vádolhatnak téged és csalódhatnak. És ha a kaszinó úgy dönt, hogy ezt a dolgot neked teszi, akkor higgy el nekünk! Természetesen különböző fórumokon lehet panaszokat hagyni, remélve, hogy a kaszinó megváltoztatja döntését, de sajnos ez haszontalan lesz. 

Bonus Express A csapat átlátható és érthető feltételekkel nagyra értékeli a kaszinókat. Ezek a helyek listáján szerepelnek a „tisztességes szerződési feltételek” címkével.

Hogyan működik a kaszinó bónusz? Frissítve: Január 14, 2019 Szerző: Damon

tartalom