Hogyan működik a kaszinó bónusz?

0 Comments
Hogyan működik a kaszinó bónusz?

Jelenleg a bónuszok fontos eszköznek számítanak az új játékosok webhelyre való vonzása és megtartása érdekében. De ez nem jelenti azt, hogy más módszerek is vonzás ne dolgozzon. Ma bónuszokról beszélünk. Sokan úgy gondolják, hogy a bónuszok egy buborékrendszer, de valójában gyakran egy szerencsejátékos javára járnak. Olvassa el a kézikönyvünket, hogy többet tudjon meg a kérdésről.

Hogyan működik a bónusz?

A bónuszok egyfajta jutalmat jelentenek a számla létrehozásához vagy a befizetéshez. A bónuszt gyakran jóváírásként adják, amellyel bármilyen játékot játszhat, és amint megfelel számos követelménynek, a bónuszok felhalmozódnak a számláján. Vannak más népszerű bónusztípusok is, beleértve az ingyenes pörgetéseket és a pénzvisszatérítéseket. Ezeknek a bónuszoknak az a célja, hogy egy szerencsejátékosnak adják a második esélyt. Ezekkel a bónuszokkal akár befizetés nélkül is folytathatod a játékot. A nagyon bonyolult fogadás ellenére ezek a bónuszok még mindig vannak esélyek valódi pénzre váltani őket.

A bónuszok fő típusai

 • Befizetési bónusz - ez egyfajta hitel, amely a betét összegétől függ. Legtöbbször a játékos kap 50% -ot vagy 100% -ot a betéti összegből, de néha a kaszinó 200% -ot és még 300-et is megad. De ne feledje a korlátozásokat! A kaszinó feltételei gyakran azt mondják: „150% bónuszokban az 150-euró letétbe helyezéséért”. Ne felejtsük el sem, hogy bónuszokat kell fogadni.
 • No deposit bonus- ez egy nagyon népszerű bónusz, különösen az úgynevezett bónuszvadászok (a bónuszokat vadászók) körében, akik kockázatot vagy betétet akarnak nyerni. Nagyon egyszerű ilyen bónuszt kapni. Csak egy játékfiók megnyitásához van szükség. Nem szükséges befizetni. A bónusz összege az 10 és az 20 Euro között változik, de a fogadási követelmények meglehetősen bonyolultak.
 • Ingyenes pörgetések - ebben az esetben a szerencsejátékos nem kap pénzt, hanem ingyenes pörgetést tesz a népszerű helyeken. Ha a szerencsejátékos nyer, a nyereség felhalmozódik a bónusz számlán. Annak érdekében, hogy átadhassuk a játékfiókba, és később valódi pénzké alakítsuk, szükséges a további feltételek teljesítése.
 • Cash back bónusz - ez a rész egy részének visszafizetése elveszett pénzt bónusz formájában. A visszafizetési összeg a kaszinótól függ.
 • Hűségprogram - minden kaszinó érdekli, hogy a játékosai a lehető leghosszabb ideig tartsák. Annak érdekében, hogy előnyüket élvezhessék, külön programban vehet részt. Meglehetősen nehéz megítélni a program előnyeit. A legtöbb esetben hűségpontokat, exkluzív játékokhoz való hozzáférést vagy jackpot versenyeken való részvételt biztosít.

A bónuszok általános feltételei

A bónuszokat csak akkor lehet valós pénzre fordítani, ha számos követelményt teljesít. Mielőtt elfogadná a bónuszt, olvassa el figyelmesen a használat feltételeit. Ha kétségei vannak legalább egy elemre vonatkozóan, kérdezzenek meg az ügyfélszolgálat üzemeltetőitől. A kaszinók bónuszfeltételei közül számos érdekes elem a következő:

 • A kaszinók gyakran meglehetősen szigorú korlátozásokat határoznak meg. Például egy játékfiók IP-címre, e-mail címre és bankkártyára. Ez azt jelenti, hogy a szerencsejátékosnak nincs két fiókja. Ha ez a feltétel túl szigorúnak tűnik az Ön számára, ne próbálja meg csalni a kaszinót több fiókkal. Talán bónuszt kapnak, de az összes betéti nyereményét törlik.
 • Amikor regisztrálja fiókját, csak megbízható információkat kell megadnia; ellenkező esetben lehetőség van arra, hogy nem kaphatod a pénzt. Néha a kaszinók azt kérik, hogy erősítse meg személyazonosságát. Ennek a követelménynek a teljesítéséhez be kell küldenie a dokumentumokat (azonosító, vezetői engedély vagy útlevél).
 • A bónuszt nem veheted fel azonnal. A fogadási követelményeknek megfelelően a kapott bónuszt többször is meg kell fogadnod, ami azt jelenti, hogy többször kell növelned a bónuszt. Például 100 eurós bónuszt kapott, a fogadási követelmények 30-szorosak, ami azt jelenti, hogy 3000 eurót kell fogadnia. Ha nyerőgépekkel játszik és 10 eurót fogad, ez azt jelenti, hogy 300-szor kell játszania (függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít). Sok szerencsejátékos nem tudja teljesíteni ezeket a feltételeket, és elveszíti az összes bónuszt.
 • A kaszinók gyakran korlátozzák a bónuszokat bizonyos országok játékosai számára. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze ezt a tételt a bónuszfeltételekben.
 • Annak érdekében, hogy bónuszt kapjon, szükséges, hogy betéti befizetéskor egy promóciós kódot adjon meg.

Mit kell tudni a bónuszokról?

 • Csak a kaszinókban játszhat a jó hírnév. A kaszinó hírnevével kapcsolatos információk kereséséhez látogasson el az askgamblers.com webhelyre, vagy egyszerűen csak „googleozza” az internetet. Ha talál néhány érvényes panaszt a játékosoktól, ne hozzon létre fiókot ebben a kaszinóban, még akkor sem, ha annak bónuszai nagyon vonzónak tűntek Önnek.
 • Sok kaszinó írja a feltételeket: „A kaszinó fenntartja a jogot a bónuszok módosítására, törlésére és érvénytelenítésére”. A bónuszokat a kaszinó adja, és minden joguk van a megfelelő szabályoknak megfelelően. Légy óvatos. Ha nagy összegű pénzt nyer a bónuszok felhasználásával, ők vádolhatnak téged és csalódhatnak. És ha a kaszinó úgy dönt, hogy ezt a dolgot neked teszi, akkor higgy el nekünk! Természetesen különböző fórumokon lehet panaszokat hagyni, remélve, hogy a kaszinó megváltoztatja döntését, de sajnos ez haszontalan lesz. 

Bonus Express A csapat átlátható és érthető feltételekkel nagyra értékeli a kaszinókat. Ezek a helyek listáján szerepelnek a „tisztességes szerződési feltételek” címkével.

Hogyan működik a kaszinó bónusz? Frissítve: Január 14, 2019 Szerző: Damon