Hogyan működik a kaszinó bónusz?

0 Comments

Jelenleg a bónuszok fontos eszköznek számítanak az új játékosok webhelyre való vonzása és megtartása érdekében. De ez nem jelenti azt, hogy más módszerek is vonzás ne dolgozzon. Ma bónuszokról beszélünk. Sokan úgy gondolják, hogy a bónuszok egy buborékrendszer, de valójában gyakran egy szerencsejátékos javára járnak. Olvassa el a kézikönyvünket, hogy többet tudjon meg a kérdésről.

Hogyan működik a bónusz?

A bónuszok egyfajta díj a fiók létrehozásáért vagy a letétkezelésért. A bónuszt gyakran olyan hitelként adják meg, amellyel bármilyen játékot játszhatsz, és amint teljesítetted a számos követelményt, bónuszokat kapsz a fiókodon. Vannak más népszerű bónuszfajták is, beleértve az ingyenes pörgetéseket és a készpénz-hátlapokat. Ezeknek a bónuszoknak a célja, hogy a szerencsejátékosnak a második esélyt adja. Ezeket a bónuszokat a befizetés nélkül is folytathatja a befizetés nélkül. Annak ellenére, hogy ezek a bónuszok nagyon bonyolultak voltak, még mindig esély van arra, hogy valódi pénzké alakítsák őket.

A bónuszok fő típusai

 • Befizetési bónusz - ez egyfajta hitel, amely a betét összegétől függ. Legtöbbször a játékos kap 50% -ot vagy 100% -ot a betéti összegből, de néha a kaszinó 200% -ot és még 300-et is megad. De ne feledje a korlátozásokat! A kaszinó feltételei gyakran azt mondják: „150% bónuszokban az 150-euró letétbe helyezéséért”. Ne felejtsük el sem, hogy bónuszokat kell fogadni.
 • No deposit bonus- ez egy nagyon népszerű bónusz, különösen az úgynevezett bónuszvadászok (a bónuszokat vadászók) körében, akik kockázatot vagy betétet akarnak nyerni. Nagyon egyszerű ilyen bónuszt kapni. Csak egy játékfiók megnyitásához van szükség. Nem szükséges befizetni. A bónusz összege az 10 és az 20 Euro között változik, de a fogadási követelmények meglehetősen bonyolultak.
 • Ingyenes pörgetések - ebben az esetben a szerencsejátékos nem kap pénzt, hanem ingyenes pörgetést tesz a népszerű helyeken. Ha a szerencsejátékos nyer, a nyereség felhalmozódik a bónusz számlán. Annak érdekében, hogy átadhassuk a játékfiókba, és később valódi pénzké alakítsuk, szükséges a további feltételek teljesítése.
 • Cash back bónusz - ez a rész egy részének visszafizetése elveszett pénzt bónusz formájában. A visszafizetési összeg a kaszinótól függ.
 • Hűségprogram - minden kaszinó érdekli, hogy a játékosai a lehető leghosszabb ideig tartsák. Annak érdekében, hogy előnyüket élvezhessék, külön programban vehet részt. Meglehetősen nehéz megítélni a program előnyeit. A legtöbb esetben hűségpontokat, exkluzív játékokhoz való hozzáférést vagy jackpot versenyeken való részvételt biztosít.

A bónuszok általános feltételei

A bónuszokat csak akkor lehet valós pénzre fordítani, ha számos követelményt teljesít. Mielőtt elfogadná a bónuszt, olvassa el figyelmesen a használat feltételeit. Ha kétségei vannak legalább egy elemre vonatkozóan, kérdezzenek meg az ügyfélszolgálat üzemeltetőitől. A kaszinók bónuszfeltételei közül számos érdekes elem a következő:

 • A kaszinók gyakran meglehetősen szigorú korlátozásokat határoznak meg. Például egy játékszámla IP-címen, e-mail címen és bankkártyánként. Ez azt jelenti, hogy egy szerencsejátékosnak nem lehet két fiókja. Ha ez a feltétel túl szigorúnak tűnik számodra, ne próbáld meg becsapni a kaszinót, amely több fiókot hoz létre. Lehet, hogy bónuszt adnak, de a befizetés után a nyereményeket törlik.
 • Amikor regisztrálja fiókját, csak megbízható információkat adjon meg; ellenkező esetben fennáll annak a lehetősége, hogy nem tudja megszerezni a pénzét. Néha a kaszinók kérik személyazonosságának megerősítését. Ennek a követelménynek a teljesítéséhez el kell küldenie a dokumentumok szkennelését (személyazonosító okmány, vezetői engedély vagy útlevél).
 • A bónuszt nem vonhatja le azonnal. A fogadási követelményeknek megfelelően többször kell fogadnia a kapott bónusszal, és ez azt jelenti, hogy többször kell növelnie a bónuszát. Például Ön 100 euró bónuszt kapott, a fogadási követelmények 30 -szorosak, ami azt jelenti, hogy 3000 eurót kell fogadnia. Ha nyerőgépekkel játszik, és 10 eurót fogad, ez azt jelenti, hogy 300 -szor kell játszania (függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít). Sok játékos nem tudja teljesíteni ezeket a feltételeket, és elveszíti az összes bónuszt.
 • A kaszinók gyakran korlátozzák a bónuszokat bizonyos országok játékosai számára. Feltétlenül ellenőrizze ezt a tételt a bónusz feltételek között.
 • A bónusz megszerzéséhez a befizetéskor promóciós kódot kell megadni.

Mit kell tudni a bónuszokról?

 • Csak a kaszinókban játsszon a jó hírnév. Annak érdekében, hogy információt találjon a kaszinó hírnevéről, keresse fel az askgamblers.com webhelyet, vagy csak „google -oljon” az interneten. Abban az esetben, ha érvényes panaszokat talál a játékosoktól, ne hozzon létre fiókot ebben a kaszinóban, még akkor sem, ha a bónuszai nagyon vonzónak tűntek.
 • Sok kaszinó írja a feltételeihez: „A kaszinó fenntartja magának a jogot a bónuszok megváltoztatására, törlésére és érvénytelenítésére”. A bónuszokat a kaszinó adja, és minden joguk megvan ahhoz, hogy a megfelelő szabályokat hozzák. Légy óvatos. Ha nagy összeget nyer a bónuszaival, akkor csalással vádolhatnak, és törölheti nyereményét. És ha a kaszinó úgy dönt, hogy ezt teszi veled, higgye el nekünk, meg fogja tenni. Természetesen panaszokat hagyhat a különböző fórumokon abban a reményben, hogy a kaszinó megváltoztatja döntését, de sajnos haszontalan lesz. 

Bonus Express A csapat átlátható és érthető feltételekkel nagyra értékeli a kaszinókat. Ezek a helyek listáján szerepelnek a „tisztességes szerződési feltételek” címkével.

Hogyan működik a kaszinó bónusz? Frissítve: Január 14, 2019 Szerző: Damon