Márka eredete: Ferrari

0 Comments

Valóban nincs több keresett autó, amit a Ferrari készített. Az olaszok egy arrogáns csomó és értelme is; több mint ezer éve uralkodtak a világban. Hogy örökség és ez az állapot soha nem hagyta el őket. A rómaiak leple alatt az olaszok csodálatos építészetet és strukturális eredményeket adtak nekünk, beleértve az utakat és a vízvezetékeket is. Oké, nyilvánvalóan nem találtak utakat vagy vízvezetéket (vízelvezetést), de ezek a két civilizáció kulcsfontosságú bástyája jelentősen javultak a beton és így építés révén. A mai naptárunk a rómaiaktól származik, és a pénzügy fogalmáról, amiért valamit fizet, nem pedig a váltás. Az olaszok öröksége továbbra is az elkövetkező években marad. Olyan sok más hozzájárulás van, amit behatolhatunk, de az ujjaim és a figyelemfelkeltés érdekében az egyetlen dologra fogunk összpontosítani. Olaszország azonnal csatlakozik ezekhez a napokhoz - Ferrari. És legyünk őszinték, nem csak ezek a napok. A Ferrari már évek óta körülvett, és már az 1939-ban is megalapították.

Enzo Ferrari

Ha valaha is örülhetett az egyiknek, vagy az egyikben, akkor Enzo Ferrari megköszönte. Csak a huszadik század elején született, Enzo Anselmo Ferrari alázatos kezdetekből származott. Mint egy élelmiszerbolt fia, aki szabadidejében készített fémrészeket, Enzo nem volt formális oktatásban. Ugyanakkor, amikor 10 volt (ez volt az 1908-ban), egy figyelemre méltó versenyautó-sofőr-győzelmet tanult, és aztán tudta, hogy ugyanezt akarja tenni. Enzo közelebb lépett a hadsereghez és egy súlyos olasz influenza kitöréshez, amely apját és testvérét kirabolta, Enzo közeledett a Fiathoz, de elutasították. Végül munkát talált egy Milánó-alapú autógyártónál, amely szakosodott a használt teherautók autókká alakítására. Az 1919 Enzo-t versenyautó-sofőrnek nevezték el, és eléggé elsajátította, hogy az 1924 az Alfa Romeo-nál versenyez.

Az Alpha és az Enzo

Az Alfa Romeo a Ferrari alakító éveiben bizonyult hasznosnak. Enzo, a halál után, Antonio Ascari, egy kiemelkedő mozgatórugó, úgy érezte, nem hajlandó versenyezni, és az első fia, Afredo születése után az 1932-ban, és úgy döntött, hogy inkább az Alfa versenyautók fejlesztésére összpontosít. Ebben az időben Enzo felépítette a Scuderia Ferrari nevű járművezetőt, aki Alfa versenyautóvá vált. A nagy tehetség és a nagyszerű autók fantasztikus eredményeket szereztek, és ebben az időszakban a márka szerint elválaszthatatlan nyeregjáték kezdett megjelenni a csapat autóiban. A jelképet egy olasz vadászpilóta hozta létre Francesco Baracca nevével, aki Enzónak nyakláncot adott a emblémával, mielőtt felvette az égbe. Sajnálatos módon Baracca-t lőtték le és megölték 1918-ben, és hogy megtiszteljék a memóriáját, Enzo a lófaragót használta, hogy létrehozza a jelképet, amely a Ferrari pajzs lesz. Ahogy Enzo még mindig az Alfa-nál volt, az emblémát először az Alfa autóiban használták, és csak az 1947-ban jelentkezett először Ferrari-n.

A Ferrari alapítása

Egyetértés az Alfa ügyvezető igazgatójával, Ugo Gobbatóval, látta, hogy Enzo elhagyta az 1939-ot. A Ferrari ezután létrehozta az Auto-Avio Costruzioni nevű céget, amelynek célja az volt, hogy alkatrészeket szállítson más versenyzőknek. A szerződéses kikötés miatt az Enzo-nak tilos az 4 évekre tervezni vagy versenyezni. Függetlenül attól, hogy ez a záradék, a Ferrari sikerült két autót gyártania az 1940-tól. Miközben az 1939-ben alapították, a Ferrari csak hivatalosan elismerték az 1947-ban, amikor kiadta az első jelzett autót. Ez idő alatt kitört a második világháború, és Mussolini parancsnoksága alatt a Ferrari kénytelen volt hozzájárulni a háborús termeléshez. Miután a szövetséges erők bombázták a gyárat, Enzo Maranello-ba költözött, ahol úgy döntött, hogy az ő nevével ellátott autókat, és így az 1947-ben megalapította a Ferrari SpA-t.

A Spin Palace Casino Online webhelyen gyorsan eljuthat az ilyen játékokhoz Versenyzés a rózsaszínért Online Video Pokies! Iratkozzon fel most, és akár $ 1 000-et kapjon bónusz készpénzben!

Nagy siker és nagy veszteség

Először Enzo napirendjén az volt, hogy megkérdőjelezze az Alfa-t a verseny uralmának. A késői 1940-ek és az azt követő 1950-ek bizonyultak győztes évek a Ferrari számára, mivel az autók és a járművezetők elismerést kaptak, és így segítettek előmozdítani a márkát. A Ferrari a mai napig az egyetlen csapat, aki az első naptól kezdve az 1950-ban lépett be és maradt a Formula-1-ben. A Ferrari nem tudott jobb barátot és motiválót kérni, mint a Formula 1. Versenyképességének finanszírozása érdekében a Ferrari sportkocsikat értékesített. Az 50-ek vége a Ferrari számára pusztítónak bizonyult, hiszen egy olyan sportban versenyzett, amely még a gyerekcipőben volt, és a mai F1-klíma technológiája mellett sem.

Az 1957 versenyen és az 250km / h-on egy gumiabroncs egy 4-en fújt.0-litre Ferrari 355S okozta az autó lezuhanását, és a folyamatban megölte Alfonso de Portago-t, a vezetőt, társvezetőjét és kilenc nézőjét, amelyek közül öt gyermek volt. Ez azt eredményezte, hogy az Enzo és a gumiabroncsgyártás hosszadalmas büntetőeljárás tárgyát képezték. Ezt az esetet csak 1961-ben utasították el.

A korai 1960-ek a Ferrari számára is kihívást jelentettek, amikor a kulcsfontosságú vezetői adatok nagy része maradt, és rivális autógyártót indított. Abban az időben úgy vélték, hogy ez a nagyszerű járás az Enzo erős személyiség- és menedzsment stílusával függ össze, de 30 évekkel később, az 1998-ban, Romolo Tavoni, az egyik kulcsfontosságú szereplő, aki a Nagy Sétaként ismertté vált. az Enzo-val és a feleségének a vállalatban betöltött szerepével kapcsolatos nézeteltérés miatt. Továbbá Tavoni azt mondta, hogy egy ügyvédet használnak, hogy levelet írjanak, amikor utólag meg kellett volna nyíltan megbeszélniük az ügyet vele.

De mi van az autókkal?

Hosszúságban beszéltem Ferrari alakító éveiről és alapítójáról, de eddig még nem érintkeztem azon dolgokkal, amelyek ezt a márkát teszik, az autók. Amennyire emlékszem, a Ferrari ott volt, persze nem a valóságban, hanem fantázia és törekvés formájában. Ki nőtt fel az 1980-ekben, a falukon nem volt a Ferrari Testarossa plakátja? A Miami Vice és a Magnum PI bemutatása csak a Ferrari képének megőrzését segítette, mint a hűvös kép. Míg az előbbi show a fent említett Testarossa volt, az utóbbi az 308 GTS-re támaszkodott, ahogy a show csillagja, Tom Selleck vezette.

Ferrari volt mindenhol. Ha nem Ferris Bueller és társai hajtották meg, amikor horgot játszottak, akkor egy vak Al Pacinót hajtottak egy nő illatában. Az 1970s, az 80s és az 90s Ferrari a pop kultúra birodalmában uralta a fiúk fantáziáját és álmait. A versenypályán a Ferrari dominanciája újításokat eredményezett a bemutatóteremben.

A Ferrari szépsége, hogy gyakorlatilag minden autó ikonikus. Ez azonnal felismerhető, és függetlenül attól, hogy mikor jött ki, van egy időtlen tulajdonsága. A Ferrari az állapot és a siker szimbóluma, és ha megengedheti magának, az autó az elkövetkező évekig tart. Ezek az autók elegánsak, szexiek, robusztusak, agresszívek, gyorsak és képesek, és összhangban vannak az alapítójuk, az Enzo Ferrari elképzeléseivel. Az utolsó autó, amelyet az alapító felügyelt, szintén a leginkább ikonikus maradt, az F40. Az 1987-ben megjelent, egy évvel azelőtt, hogy Enzo leállt volna, az F40 volt az idő előtt. Figyelembe vették Enzo kérését, hogy mérnökei „a legjobb autót hozzák létre a földön”. Az F40 sport könnyű anyagok, egy V8 iker turbófeltöltő motor és szinte senki sem található a közös autóban. A műszerfal ruhával van borítva, hogy megakadályozza a szem visszaverődését, nincs ajtólap és egy fogantyú szolgál. A biztonsági öv és a henger ketrec kivételével az F40 elhagyja a biztonságot, és a lábát nyers sebességre helyezi. Olyan, mint a kifutópálya-modell, ami jól néz ki, és hangosan nevet, de nem várják el, hogy főzzön ételt.

Befektetés?

Ha rendelkezésére állnak az eszközök, és ez azt jelenti, hogy az autót helyesen tudjuk tartani, akkor igen, ez egy befektetés. Más szavakkal, ha egy ezernél több gumiabroncsot tudsz kezelni, és a szolgáltatásokkal járó túlzott költségeket, nem is beszélve a kopásról, akkor igen, ez befektetési eszköz lesz. A csodálatos dolog egy Ferrari-ról, és ez nem vonatkozik minden autójukra, de a legtöbb, az értékcsökkenési érték, ami szinte nem létezik. A Testarossa, amely csak másodlagos lehet, az $ 85 000-tól a $ 350 000-hoz fog bármit. Néhány országban ez több mint egymillió a valutától függően!

Záró gondolatok

A Ferrari az álmok cuccja. Ez az az autó, amit akkor kaptál, amikor meghoztad, és ez azt jelenti, hogy valóban tette. Ha mindig szerencsés vagy keményen dolgozol, hogy megcsináld a sajátodat, akkor jól csináltál neked. A többiek számára az álom van.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Márka eredete: Ferrari Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon