Márka eredete: McDonalds

0 Comments

A Big Mac gyakran tekinthető a lényeges hamburgernek. Néhány perc alatt szállítjuk, és ha másodpercek alatt szükség van rá, ez a burger a McDonalds, a világ legnagyobb éttermi láncának zászlóshajója. De legyünk őszinték, nemcsak az élelmiszer egészségtelen, hanem a gyerekek a nagy marketingnek köszönhetően fogyasztják, a felnőttek fele, akik nem törődnek az egészségükkel, és egy másik fele, aki az éjszaka után az 2am-tól indul. ivászat. Akárhogy is nézed, azok aranysárga ívek húzza be. De miért? Miért enni valamit, amit tudsz, hogy olcsón előállították? Nos, az ízlés elképzelhető, és az a felfogás, hogy bizonyos szinten minőségi termék. Legtöbben, akik valaha is rendelkeztek McDonalds-szal és egy éjszakán át tartottuk az ételt egy hűtőszekrényben, hogy elfogyaszthassák a következő napon, látták, hogy ezek a termékek mennyire rosszak. Heck, enni egy hamburgert és sült krumplit egy óra múlva, és megharapsz merev sült krumplival és egy hamburgert, amit a hő nem tud megmenteni. Gyorsétkeztetés a D-hez, gyors és gyors fogyasztásra szánt. A McDonald's Corporation-et ábrázoló behemót a kapitalizmus személyiségének ismeretében ismert, de alázatos kezdetekkel, őszinte kezdetekkel, és az embereknek minőségi élelmiszerek gyors eljuttatásának szükségességéből született. A blog olvasói szívesen látják a Brand Origins másik kiadását.

A Brothers & Ray

Hacsak nem figyelte az 2016 Michael Keaton filmet, a The Founder, vagy ha érdekel a McDonalds története, előfordulhat, hogy nem tudja, hogy az első éttermet két testvér, Richard és Maurice McDonald nyitotta meg 1940-ban. Erős munkamenetük és elkötelezettségük arra, hogy ügyfeleiknek minőségi hamburgereket kapjanak, Ray figyelmét felkeltette. Egy Kroc, egy utazó értékesítő, és a tejes turmixgépek szállítója. Ekkor egyik fél sem tudta, hogy milyen következményekkel járna. A testvérek által működtetett művelet Kroc figyelmét felismerte, amikor megemlítette, hogy nagy mennyiségű turmixgépet szállítottak, és arra késztette őt, hogy nézze meg, hogy mire készül. Amit látott, felrobbantotta a fejét - egy szabványosított gyártási folyamatot és egy minőségi termék gyors szállítását. Kroc akart lenni a testvérekkel, és harcolt a fogakkal és a körmökkel, hogy a vállalkozást franchise-ba fordítsa, de összecsapott a testvérekkel, akik ragaszkodtak ahhoz, hogy minden változtatást megvizsgáljanak. Végül megvásárolta őket, ami ma a teljes csonkváltásnak tekinthető. De Kroc nem csak 2.7 millió dolláros összegben vásárolta meg őket, hanem visszatért a szóra, hogy 1% -os éves jogdíjat kapjon.

Vigye be a legjobb szerencsejátékokat a Spin Palace Casino Online-on, és élvezze a világszínvonalú szórakozást 24 / 7. Játsszon a telefonon vagy a számítógépén otthon, és élvezze az online résidőket, mint a Lucha Legends és még sok más!

McDonalds ma

Ma a McDonalds az 120 országokban működik, és naponta kb. Több mint 68 36 étterem működik, amelyek több mint 000 370 embert használnak. Míg a hamburgerek továbbra is a vállalat legnagyobb árucikkévé válnak, a vállalat azt mutatta, hogy fejlődik a termékcsalád bővítése révén, beleértve az egészségesebb alternatívákat, mint például a salátákat, a halakat és a turmixokat. Mint minden olyan lánc, amely az ügyfelei iránt érdeklődik, az egyes országok szerint testreszabta menüket. Természetesen ott van az állandóan jelenlévő Big Mac, de attól függően, hogy hol van, megtalálod az éttermet, amely az általa kínált emberek ízét szolgálja. Ban ben Spanyolország kipróbálhatja a Grand Extreme Bacon Burgert. A név egyedül engem sóhajt és megkapja ezt a terhelést: két negyeddarab pogácsával, almás füstölt szalonnával (finom!), Gouda sajttal, hagymával és McBacon mártással. Ez elég ahhoz, hogy a lemondás bármilyen súlycsökkentési törekvést tegyen! Ha Indiában vagy, nézd meg a Chicken Maharaj Mac-ot. Ez a csodálatos szám szinte olyan, mint a Big Mac, kivéve a marhahús helyett két csirke pogácsát, és a habanero szósszal és a sárgító jalapenókkal csatlakoznak. Keresse meg magát Szingapúrban, és meggyújthatja az ízlelőbimbókat, és növelje a derékot, ha nem érte el a futópadot a Chicken Curry Breakfast Burgerrel.

Ismét újra kikapcsolva

Ez minden bizonnyal egy módja annak, hogy leírjuk a közvélemény kapcsolatát a lánc étteremmel. Az évek során különböző vádakat állítottak fel a vállalat ellen. A „McJob” kifejezést a Merriam-Webster Collegiate Dictionary-hez adták az 2003-ban, mint egy kis jelszót, amely alacsony fizetésű, képzetlen munkát jelent, kevés perspektívával vagy előnyökkel vagy biztonsággal. A McDonalds keményen dolgozott annak érdekében, hogy megszüntesse ezt a felfogást, és messze elterjedjen a TV-hirdetések Írországban történő futtatására a következő címkével: Szeretné karrierjét ezzel? Az a következmény, hogy munkájuk jó kilátásokkal rendelkezik, és ezek is. Ragadd ki és mutasd meg az űrlapot, és lehet egy üzletmenedzser és még sok más. A 2004 Morgan Spurlock dokumentumfilmje, a Super Size Me igazi találatot ért el a lánc étteremben, amikor dokumentálta, mi történt az egészségével mindössze egy hónapon belül a McDonalds naponta háromszor. A film kiadásának 6 heteiben a McDonalds eltávolította a Super Size opciót a menüből. Mindent összevetve a vállalat már menetelt, és stratégiájának nagy része a harmadik világ országainak behatolása volt. A környezetvédelmi vádak, az állatjólléti előírások és a kísérteties adózási manőverek is előtérbe kerültek.

Következtetni

McDonalds nem fog eltűnni egy éjszakán át. Ételük jó, és ujjaik vannak a technológia pulzusán és az ügyfelek által igényelten. Azt hiszem, a legjobb módja a McDonalds kezelésének, mint az alkohol kezelésére, diszkréciójának megtartására, és az étkezés naponta történő elfogyasztására.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Márka eredete: McDonalds Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon