Márka eredete: Puma

0 Comments

Pumának érdekes története van, és érdemes megragadni. Egy pár Puma cipőt már nem tulajdonítottam egy darabig, és ha visszatekintek, eddig csak négy párnak voltam tulajdonosa. Azonban Puma számomra figyelemre méltó, mert emlékszem, hogy az én XIX. Ebben az időben a lemezrendszert a brit sprinter, a Linford Christie mutatta be és támogatta. A lemez a lábbeli világában lenyűgöző alkotás volt és marad. A lábadat a cipőbe csúsztatod, és a lemezt a nyomatékrendszer meghúzásához fordítod, ami a cipőt a lábad köré tekeri. A visszavonáshoz van egy gomb a lemez közepén, amely megköveteli, hogy lefelé nyomja, miközben felemeli a lemezt. Véleményem szerint ez még mindig a Puma egyik legnagyobb újítása. Puma története régebbi, mint a legtöbb más cipő és / vagy sportruházat márka és története, miközben érdekes, szintén ellentmondásos.

Puma 1924-ban jött vissza, amikor két német testvér, Rudolph és Adolf Dassler cipőgyárat alapított anyukájuk mosására. Ezen a ponton a testvérek nevezték a Dassler Brothers Shoe Company-nak - egy nevet, ami meglehetősen homályos a német nyelvjárásban. Akkoriban a villamosenergia-ellátás nem volt következetes, és volt idő, amikor a testvérek a kerékpár pedálerőjére támaszkodtak, hogy átnézzék őket!

Az élet tele van ironikusan, és Puma alakító évei alatt 1936-ben történt egy igazi hutzpah Németország az olimpiai játékokat. A testvérek egy bőrönddarabdal mentek a játékba, és kérték, hogy Jesse Owens, egy afrikai Amerikai sportoló, és nem biztos, hogy aki Hitler gyökerezik, viseljen cipőt. Owens az olimpián összenyomta a szót, a szó elhúzódott a rajta lévő cipőből, és így a testvérek a II. Világháború előtt 200 000 cipőpárokat toltak.

A német férfi cég színe iránti iróniája volt abban az időben, amikor vezetője rettenetes rasszista volt, a vállalat kettősségének első eseménye; a második, amikor mindkét testvér csatlakozott a náci párthoz. Nyilvánvaló, hogy a dolgok már feszültek voltak a kettő között, ellentmondó ötletek alapján, és csak a háború idején romlott, mivel Rudolph meg volt győződve arról, hogy a bátyja kihozta őt. az SS párt fegyveres szárnyának tagja.

Játssz nyereségért vagy a márkás kaszinójátékokért, mint például a Thrones ™ Online Pokies játékai. Élvezze az exkluzív márkás címeket és bónuszajánlatokat a Spin Palace Casino Online-on ma!

A testvérek különös módon járnak

Az állandó összecsapásnak köszönhetően a testvérek úgy döntöttek, hogy az 1948-ban külön utat választanak, és Rudolf a folyó másik oldalára költözik, hogy megkezdje saját cipőcégét. Adolf, vagy Adi, aki nyilvánvaló okok miatt kedvelt, úgy döntött, hogy elindítja saját cégét is, a becenevével és a vezetéknév három első betűjével. Alacsony és íme, így született meg Adidas és ugyanabban a lélegzetben, Puma. El tudod hinni? Két legnagyobb sportruházat közül kettő született két testvér konfliktusából. Nemcsak az ideológia, hanem a szó szerinti arányok szétválasztása volt, ami a világot nem csak egy, hanem a legnagyobb sportruházat közül kettőnek látta. Ez mitikus, legendás, és nagyon archetipikus, ha a pszichológiai és folklór rétegeket visszavágjuk, de ez egy másik napos vita! Ehhez szükség lehet egy olyan intellektuális szerelmére, mint Jordan Peterson.

Az elkövetkező évek

Az innováció az egyik kulcsfontosságú hajtóereje a terméknek, és Rudolph, aki most szabadon dönthet úgy, hogy az 1948-ban alakult Puma-val megpróbálkozik. arany 1952-ban, amikor kifejlesztette a Super Atom-ot, a labdarúgás csavaros csapokkal. Hat évvel később Puma megkapta a meghatározó logóját, a formázócsíkot és új 2 évvel később újabb teret hozott az 1960-ban, mint az első sportcipő-gyártást, amely a vulkanizálási folyamatot használja. Az 1967 látta a macska puma logójának minimalizálását; előtt egy nagyobb logó részévé vált. A testvérek közötti versengés ismét az 1970-ban fejezte be a fejét a Pelé-paktumként ismert megállapodással, amely azt a megállapodást írta elő, hogy a labdarúgó Puma vagy Adidas nem érhető el.

Jelentős mérföldkövek

A Puma márka már évek óta az alapja. Ez a státusz olyan, hogy lábujjhegyre ugrik, mint a Nike, az Adidas, a Reebok és a New Balance, és ezek csak a legismertebbek. Az évek folyamán a Puma erőtől kezdve nemcsak minőség és funkcionalitás márkájává vált, hanem osztály- és státuszmárkává is; semmi sem mond ez többet, mint az ár! Puma drága. Nem fogom megpróbálni még ezt a tényt sem. Valójában annyira elmondom, hogy a cipőjük túlértékelt, és hogy a cég szerelmes lett az egójába. A fenntartásom félretéve, nem engedhetjük meg a Puma parancsok tiszteletben tartását.

Az 1980-ekben Boris Becker Puma-nak kölcsönözte képességeit a bíróságon, hogy segítsen nekik fejleszteni egy cipőt, amely a nevét viseli. A tíz évtizedben újabb tenisz-ász is látható, Martina Navratilova az 84-től 87-ig terjedő cipő-óriáskerékhez kötött, és az 89 végén megjelent a Trinomic cipőrendszer. Írhatok egy novellát az 1991-ben elindított lemezrendszerről, és látta, hogy az olimpiai sportoló Linford Christie egészen aranyig tart. Az 1998-ben a Puma egy másik tenisz-ászot írt alá, ezúttal Serena Williams és az 21st század elején hatalmas csobbanás a tűzálló cipőjével, amely két nagy autóipari vállalat - Porsche és Sparco - partnerségének eredménye. A ruházati óriás is hatalmas puccsot húzott le azáltal, hogy talán az összes idők legnagyobb olimpiát írt alá - Usain Bolt.

Az 2007 Gucci és co. megvásárolt egy 27% -os részesedést a Puma-ban, ezáltal tisztázva az utat a barátságos átvételre, amit Puma üdvözöl. Most minden értelme van; ezt megelőzően Puma nem készített aranycipőt! Az 2015 a popérzetet látta Rihanna a Puma globális nagykövete és kreatív igazgatója lett, ezáltal lehetővé téve, hogy mérlegelje a testreszabás, a tervek és az új termékcsaládok létrehozására vonatkozó döntéseket. Puma úgy tűnik, hogy a tehetséget keresi a fénytérből, és 2018-ben 20 évek után, amikor nem volt a kosárlabda jelenetén, újra belépett Jay-Z-al, mint kreatív igazgatója.

Amikor a márka olyan erős, mint a Puma, hogyan lehet a jövő nem fényes?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Márka eredete: Puma Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon