Break Away Deluxe újjáéleszt egy régi kedvencet a jégen

0 Comments

Készülj fel a régi kedvenc slot játék következő generációjára, Szünet el, A Microgaming. Most a Stormcraft Studios létrehozta a Break Away Deluxe-t, amely az akciódús eredetű eredeti verziója. Az 17 július 2019-i élő kiadásának köszönhetően az új online kaszinó nyerőgépet a Spin Palace-ban játszhatja le.

Ezúttal a hockey játékot szimuláló akció közepette a Rolling Reels ™ és a Free Spins visszatér az első generációból. Az új szuper halmozott Growing Wilds ™ és a Smashing Wild ™ funkció nagyobb, mint valaha. Négy különálló fogadási lehetőség közül választhat - 18, 38, 68 és 88 vonalak - Ön képes nagyban növelni a nagy nyeremények lehetőségeit.

Smash Up a jég!

Ha a Microgaming's Break Away rajongója volt, szeretni fogja a Break Away Deluxe játékot. Az eredeti javítások további funkciókat és továbbfejlesztett grafikákat tartalmaznak. Ugyanaz, mint az eredeti, akkor úgy érzi, hogy igaza van egy élő jégkorong játékban, teljes egészében a közönség éljenzésével és a jégszétválással, ahogy a Rolling Reels ™ szétesik és a multiplikátorok nőnek.

Gyors tempójú és szórakoztató játék a jégre emlékeztető háttérre van állítva. Egy egyedülálló 5 × 5 rácson játszol, tematikus szimbólumokkal és valódi játékhoz hasonló hanghatásokkal. Válassza ki az 88-vonal opciót, és jelentősen növelje az esélyeit a nagy játékfelületen. A sok hűvös funkciónak köszönhetően az 3100 többszöröse lehet a teljes tétnek, miután a szorzók elkezdtek rackelni.

Hogyan kell játszani a Break Away Deluxe-ot

Ha az 88 nyerővonalat választja, olyan RTP-t (visszatérés a lejátszóra), amely az 96.88% -ot teszi ki. A játék nagy volatilitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kifizetések lassan halmozódhatnak fel, még akkor is, ha a művelet gyors. Azonban, amint a szorzók és a szabad pörgetések bekövetkeznek, a kifizetések hatalmasak lehetnek, ha egy adott ponthoz jutunk. Az általános találati arány 32.16%. Fogadhat .18 és 44 érmék között spinenként.

Minden nyereményt balról jobbra fizetnek ki, kivéve, ha kirakodod a scatter szimbólumot, ami bármilyen pozícióban fizet. Az összes győzelmet ezután megszorozzuk a bélelt fogadással, kivéve a scatter nyereményeket, és csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre soronként.

Izgalmas különlegességek az, amit mindenki várakozással, a jégkorong-botok kielégítő tapaszán kívül, amely egy szuper-halmozott vadot jelez. A szimbólumok közé tartozik a Zambonis, a korcsolyák, a sisakok, a jégpályák jéghoki játékosok, játékvezetők és három másik játékos. Keresse meg a játékosát a piros mezével: ő a legjobban kifizetődő.

Speciális jellemzők: Wilds, Rolling Reels ™, növekvő Wilds ™ és több!

A Break Away Deluxeban a játék logója a vad szimbólum. Csak az 3, 4 és 5 tárcsákon jelenik meg az alapjátékban. Megjelenik az 2, 3, 4 és 4 tárcsákon a Free Spins funkcióban. Mint sok slot játék, az összes szimbólumot kiváltja a szórás kivételével. A Break Away Deluxe vadon élő izgalmas dolog az, hogy szuper halmozottan (úgy értjük, egészen a csúcsig) mind az alapjáték, mind a szabad pörgetések játékban. Ezt a szuper-halmozott verziót Growing Wilds ™ -nek nevezik, amely új bónusz a slot ezen generációjában. A Growing Wilds ™ -vel kiváltott minden vadréteg minden centrifugálással növekszik 1x-ben.

A Break Away Deluxe népszerű Rolling Reels ™ -et is tartalmaz. Az eredeti játék egy része, a Rolling Reels ™ számos Microgaming árban megtalálható. Egy izgalmas pillanat a játék során, a Rolling Reels ™ rúg, még az alapjátékban is, amikor nyer, és a győztes szimbólumok eltávolításra kerülnek (ebben a játékban, széttöredezve, mint a jégtörés) a tárcsákról, hogy új szimbólumokat lehessen használni. Ez több egymás utáni győzelemhez vezet.

A másik esélye, hogy növelje az esélyét, a Smashing Wild ™ funkció. A jégkorong játékosok véletlenszerűen megjelennek az alapjátékban. Ha ezt teszik, akkor az 2, az 3 vagy az 4 tárcsák teljesen vadak lesznek, hogy garantálják a nyerő kombinációt. Ezután a vad tekercs az egymást követő tekercsek helyén tart, amíg el nem fogy. A Smashing Wild ™ szintén véletlenszerűen villog az alapjátékban.

A legnagyobb nyerési esélye a Free Spins szolgáltatás. Ez akkor aktiválódik, amikor az 3, az 4 vagy az 5 szétdarabolódik. A szórás egy lángoló jégcsap. Ha aktiválja ezt a kombinációt, akkor 12 ingyenes pörgetést kap. Minden egymás utáni tekercsben a szorzó Trail funkciót fogjuk aktiválni, az 8x-ig terjedő szorzót használva. A Rolling Reels ™ -hez azonban szükséged van ahhoz, hogy bejusson, mielőtt eléred a szabad pörgetéseket. A Rolling Reels ™ multiplikátorok így működnek:

Ha mindegyik ingyenes centrifugából öt tekercset kap, akkor megállíthatja az 60 ingyenes pörgetéseket! Ez az Ön jegye az 3,181.81 esetleges kifizetésére az Ön teljes tétjével.

Fedezze fel a Break Away Deluxe-t a Spin Palace-ban

A szórakoztató, remek játék a hoki szerelmeseinek, rengeteg bónusz funkcióval, ez a cím azonnali kedvenc lesz. A Rolling Reels ™ és a Multiplier Trails segítségével nyerhet a legnagyobb lehetőség. Ha szereted a nagy, nagy gördülési nyereményeket, és élvezni a jégen fellépő izgalmat, a Break Away Deluxe a Spin Palace online kaszinójába kerül.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Break Away Deluxe újjáéleszt egy régi kedvencet a jégen Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon