Brush Up On Your Jacks or Better Video Poker Terminológia

0 Comments

Jacks or Better egy népszerű egyjátékos videó pókerjáték. Jó szórakozást játszani, és nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell pókerezni és milyen alapfogalmak használhatók az alapvető pókerjátékokban.

A csupasz minimális kézértékek

A legkisebb kéz, amire szükséged van anélkül, hogy mindent el kellene dobnod, egy High Card. Ez egy alkalmas A, J, K vagy Q kártyára vonatkozik.

Innen lehet, hogy egy pár megy, vannak alacsony és magas párok, és ez a győztes kártyák legalapvetőbb kombinációja, két kártya, egyező értékkel, azaz két 7 vagy két Q. A három fajta egy lépéssel tovább, ahol egy kézben 3 megfelelő kártyák vannak.

A magasabb fokozatba való váltás

A magasabb értékű kezek esetében ez azt jelenti, hogy a póker terminológiák egy kicsit bonyolultabbá válnak, így a tollat ​​és a papírt kihozzák! Az Egyenes egy olyan kéz, amely az egymást követő számozott 5 kártyákból áll.

Egyenes lehet egy Inside Straight, ha hiányzik egy kártya az egyenes közepén, például a kártyák száma 4,5,7,8, és hiányzik az 6. Ön is kaphat egy külső oldalt, ahol van egy kéz az 5,6,7,8-el, és hiányzik egy 4 vagy egy 9.

Az Egyenes kéz másik oldala az öblítés. Itt van öt olyan kártya, amelyek mindegyike ugyanazzal a lakosztállyal rendelkezik, azaz mindegyik szív vagy minden klub.

Ez a két követelmény a Straight Flush-ban van kombinálva, ez az 5-kártyák egymást követő sorrendben, és az összes kártya azonos színű.

A Jackpot Hand értékei

A Jacks or Better póker legjobb keze, mint minden pókerjáték, a The Royal Flush. Ez a kéz egy azonos színű 10, J, Q, K és A áll.

Egy másik nagy értékű kéz a Full House. Ez a kéz egyforma és egy párból áll.

A következő lépés

A Jacks or Better terminológiák listája lefedi az alapokat, de más póker változatokban sokkal több terminológiát kaphat, amelyek a fogadások különböző szakaszaira, az asztalhoz rendelt közösségi kártyák számára és többre vonatkoznak.

Ez a lista a póker terminológiájának alapjait fogja felkelteni, de van egy egész világ a pókerből, hogy felfedezhesse.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Brush Up On Your Jacks or Better Video Poker Terminológia Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: