Lehet Smartwatch Gaming Beat Mobile Gaming?

0 Comments

Lehet, hogy észrevetted, hogy a csuklójukon sétálnak a nagy, fantasztikus kinézetű órákkal, és még beszélgetnek velük, és megkérdezték magadtól, hogy belépsz-e valamilyen sci-fi jövőbe. Nos, a jövő itt van, és az okostelefonok most egy közös technológia, amelyet hordható. Az okostelefonok számos felhasználási lehetőséggel rendelkeznek, beleértve a szöveges üzenetek elfogadását, a telefonhívások fogadását, valamint a különböző egészségügyi szempontból lényeges kérdések segítését. De, hogyan méltányosak az intelligens órák a kaszinó játékosztályban?

A legtöbb ember napjainkban az okostelefonjaikon kaszinójátékokat játszik, ami meglehetősen indokolt a hatalmas kényelem miatt. De most, hogy az okostelefonok már jelen vannak a helyszínen, talán a legbölcsebb dolog az, hogy kapcsoljon, és elkezdjünk játszani egy smartwatch-en? Végül is, az intelligens órák lenyűgöző technikák, így biztosan a legjobb játékélményt kínálják?

Vessünk egy pillantást és megtudjuk.

Grafikus háborúk

Az okostelefonok elég erős eszközök, és sokan még ennél is erősebbek, mint egy szabványos laptop. Ez azt jelenti, hogy a kijelző és a grafika tekintetében az okostelefonok nagyon magas színvonalat nyújtanak. Csodálatosan részletes nagyfelbontású játékok játszanak az okostelefonokon, minden gond nélkül. Valójában egyes okostelefonok olyan játékokat is játszhatnak, amelyek riválisak a dedikált játékkonzolokon. Lehet-e egy smartwatch azonos élményt nyújtani?

A smartwatch is nagyon erős, de csak akkor, ha figyelembe veszi a méretét. Az smartwatch nem közel olyan erős, mint egy okostelefon, és ez korlátozza azt, amit képes megjeleníteni. A fejlett grafikával rendelkező bonyolult játékok egyszerűen nem működnek. De ez nem is az okostelefon elsődleges korlátozása. Előfordul, hogy nagyon kicsi, kompakt kijelzője van.

Képernyő méret

Különböző méretűek vannak az okostelefon-képernyők tekintetében, de a legtöbb a lehető legnagyobb méretűre irányul. Ez nagyszerű minden olyan kaszinójátékra, amelyet játszani szeretne, és nem nehéz még kisebb képeket látni a játékban. Természetesen egy nagyobb képernyő nagyobb helyet biztosít az ujjhegynek a manőverezéshez. Egy okostelefon egy nagyszerű játékeszköz; nem kétséges. Talán az egyetlen eszköz, amely jobb kaszinó játékélményt kínál, egy tabletta.

Nézzünk szembe a tényekkel; egy smartwatch-nek van egy kis képernyője. A kaszinójátékok lejátszhatók a képernyőn, de néhány fő képre és összetevőre van szükség. A játékok, mint a póker póker, csak a kártyák bemutatására korlátozódnak, ami természetesen nem lenyűgöző. Csak nem lehet tagadni; a smartwatch képernyő mérete nem optimális a kaszinójátékok lejátszásához.

Kényelem

A modern okostelefonok kicsiek és csodálatosan kompaktak, különösen azért, mert képesek. A legtöbb a zsebébe is illeszkedik, és viszonylag könnyen kivehető. Mindez nagyon lenyűgöző, és néhány évvel ezelőtt a telefon tulajdonosai irigységgel zöldekké válnak. De ha a méretről és a kényelemről beszélünk, van egy eszköz, amely rendelkezik egy okostelefon-ütéssel, kezével lefelé.

A csuklóján lévő készülék éppen olyan tiszta és kényelmes, mint amennyit a modern időkben lehet elérni. Az intelligens órák annyira kicsiek és könnyűek, hogy könnyen elfelejtheted, hogy még rajta vannak, és ez természetesen az okostelefonok elsődleges oka is. Ebben a kategóriában a smartwatch győztes.

Az akkumulátor élettartamának

Az okostelefonokkal kapcsolatos egyik legnagyobb panasz az, hogy hajlamosak az akkumulátorukon nagyon gyorsan futni. A nagyobb képernyők nagyobb teljesítményt igényelnek, és a hozzáadott gizmos és a modulok tovább csökkentik az akkumulátor élettartamát. Játssz egy igényes kaszinó játékot, és az akkumulátor akár egy óra alatt is meghalt. Ez nem optimális, és minden bizonnyal figyelembe kell venni, ha nincs egy töltőállomás közelében.

Az smartwatch ismét nyer. A smartwatch-on egy napig tölthet egy töltést, attól függően, hogy milyen gyakran használja azt. Akárhogy is, ha az akkumulátor hosszú élettartama van, a smartwatch a legjobb választás. A megszakítás nélküli játék órákon keresztül lehetséges, anélkül, hogy egy töltőt kellene gondolkodnia. Természetesen az órát a telefonhoz kell csatlakoztatni ahhoz, hogy a valódi pénzes játékok játszhatók legyenek.

Mindkét világ legjobbja

Nem kétséges, hogy az okostelefonok szinte minden osztályban kiváló játékélményt kínálnak, de ez nem jelenti azt, hogy az okostelefonok játékai nincsenek helyükön. Egy hosszú autóútra vágyó személy bölcsen használná az órájukat telefonja helyett, hogy játszhasson, nehogy nagyon gyorsan elfogyjon az akkumulátor. Az órát csatlakoztatnia kell a telefonhoz, de a telefon sokkal hosszabb ideig csak egyszerűen továbbítja az információt, szemben a képernyő használatával. Más szavakkal; az okostelefonon vagy az okostelefonon történő lejátszás a helyzettől függ. Mindkettő szükségletei miatt kiváló játékkísérők.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Lehet Smartwatch Gaming Beat Mobile Gaming? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon