A 10 legjobb Zöld-foki-szigetek online kaszinó webhely

Minden, amit tudnia kell a Zöld-foki-szigetek online kaszinókról.

Az online kaszinó számos számítógépes játékból álló szerencsejátékot kínál. Az interneten keresztül férnek hozzá, és valódi pénzt használnak fel. A játékosok befizetnek pénzeszközöket a játékra, és bármilyen nyereményt kifizethetnek. A rendelkezésre álló játékok között szerepel a legnépszerűbb játékok közül, amelyeket már a valós kaszinókban láttak.

Kétségtelenül számos előnye van az online kaszinó használatának. Egyrészt kényelmet kínál a játékosnak. Gyorsan hozzáférhetnek a játékok széles skálájához, anélkül, hogy el kellene hagyniuk otthonukat. A webhelyek olyan bónuszokat kínálnak, amelyek nem elérhetők a valós világ kaszinóiban. Továbbá, szerencsejátékosok játék közben még nagyobb kényelmet élvezhetnek.

Alapvetően olyan online kaszinót kell választani, amely teljes engedéllyel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a játékos pénzeszköze és banki adatai továbbra is biztonságosak és bizalmasak maradnak. Biztosítja továbbá, hogy a webhely megfeleljen az iparági szabványoknak és szabályoknak. Az engedély nélküli webhely kiválasztása kockázatos lépés, ezért nem ajánlott.

A 10 legjobb zöld-foki-szigeteki online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz €3000

Az Ön ajándéka 100 euróig ingyen!

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €100

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €300

Akár 1,500 dollár és 300 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $1500

€ / $ 250 plusz 50 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.97%
Teljes bónusz € / $ 250

€ / $ 400 + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 98.28%
Teljes bónusz € / $ 400

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $300

100% -os meccsbónusz 250 £ -ig

Kifizetés 98.21%
Teljes bónusz £250

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz €200

€ / $ 1000 VAGY 5 BTC +200 INGYENES KÖRÖK

Kifizetés 97.46%
Teljes bónusz € / $ 1000Körülbelül a tíz legjobb zöld-foki-szigeteki online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

A szerencsejáték 2005 óta törvényes a Zöld-foki-szigeteken, bár az első legális szerencsejáték-létesítmény csak 2012-ben nyílt meg. A Zöld-foki-szigetek szerencsejátékát szabályozó törvény a Kaszinók és a Jogosz Regulamenta de funcinamento dos. E törvény értelmében a szigeteken a szerencsejáték csak bizonyos meghatározott szerencsejáték-területeken engedélyezett, amelyeknek kötelezően 4 vagy 5 csillagos szállodákban kell elhelyezkedniük.

Ezek a kijelölt szerencsejáték-területek lehetnek állandóak vagy ideiglenesek. Jelenleg 5 szigeten van állandó szerencsejáték zóna: Santiago, S. Vincente, Sal, Boavista és Maio. Az ország első kaszinója a Casino Royal volt a városban Télapó Maria, Sal szigetén.

Összességében a Zöld-foki-szigetek – vagy portugálul a Zöld-foki-szigetek – 10 vulkáni eredetű szigetből áll, és mintegy 570 kilométerre fekszik a nyugati partoktól. Afrika. A régió többi országához képest azonban a Zöld-foki-szigetek kivételes politikai stabilitást és gazdasági erőt mutat. A sziget internet-penetrációja ezt tükrözi: a lakosság több mint 40%-a rendelkezik internet-hozzáféréssel.

2015 előtt a Zöld-foki-szigetek szerencsejáték-előírásában nem volt megemlítve az online szerencsejáték. Az online szerencsejátékok jogi státusa nem volt egyértelmű, mivel a Zöld-foki-szigetekben a szerencsejátékok a kijelölt szerencsejáték-zónákon kívül tiltottak, de egyetlen játékos ellen sem sem indítottak büntetést az online szerencsejáték miatt.

Igazi kaszinó klasszikus lenni, rulett óriási népszerűséget élvez a kaszinó rajongói körében, különösen az interneten. Minden egyes brit szerencsejáték-oldal legalább tucat változatot kínál a játéknak, megnehezítve a rulett rajongóinak, hogy válasszanak egy helyet, ahol játszhatnak. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozom ezt a webhelyet - megosztom a játékkal és az azt kínáló kaszinókkal kapcsolatos ismereteimet, és segítek mind az új, mind a tapasztalt játékosoknak nagyszerű új lehetőségeket találni az online játékhoz. Több mint 80 legjobb ruletthelyet teszteltem a UK és mindent láttam. Tehát bízz bennem, amikor azt mondom, hogy az alább felsorolt ​​10 kaszinó a crème de la crème!

A 10 legjobb Zöld-foki-szigetek online kaszinó webhely Frissítve: Június 4, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

ingyenes kaszinó pénz online