Caribbean Stud Poker stratégia

0 Comments

Caribbean stud póker a tökéletes egyjátékos kártyajáték. Sok vita folyik arról, hogy nevezzük-e pókerjátéknak vagy kaszinójátéknak.

A könyvemben meg kell ismernem a póker szabályait, hogy Caribbean Studet játszhassak, így számomra ez egy pókerjáték.

A játékosok egy számítógép ellenfelével szemben állnak, nem pedig más pókerjátékosokkal teli asztalokkal.

Hogyan segít a stratégia?

A stratégia segít a ház szélének csökkentésében. Ez nem jelenti azt, hogy egy bolond bizonyítékot kap, hogy milliomos legyen. Ehelyett a Caribbean Stud Poker stratégia hosszú távon javítja a nyereményeit.

Ez nemcsak javítja a nyertes százalékát, hanem ugyanakkor csökkenti az elvesztett kezek számát, vagy legalábbis csökkenti az elveszett készpénzösszegeket.

Nehéz a stratégia végrehajtása, amint tudnia kell, és a lábujjaidat az egész játék során, hogy elkerüljük a rossz ítélethívásokat vagy hibákat.

A Stud Poker stratégia alapjai

Az alapvető Caribbean Stud stratégia a szegény kezek összecsukásával kezdődik. Ha a kezed gyengébb, mint egy A és K, akkor nem fogsz nyerni semmit, csak dobj és kapsz egy új kezed.

A játékosoknak el kell kerülniük a kis párok összecsukását. Gyakori hiba az új játékosok számára, de ezek a kis párok a hosszú játékban találhatók.

Amikor megkapja az A és K párot, amely a játékban a legalacsonyabb nyerő kéz, csak akkor játszhatja le, ha a kezedben lévő kártyák megegyeznek a kereskedő felfelé lapjával.

További fejlett játékmódszerek

Amint megvan az alapja a térd alatt, itt az ideje, hogy lépjen tovább a nagyobb és jobb dolgokra. A fejlett stratégia a következő szintre emeli a játékot.

Az első fejlett stratégia az, hogy növelje a tétet és a párokat, vagy párokat, amelyek jobbak. Ez nyilvánvalóan a hajtogatáshoz is kapcsolódik, ha nem jobb, mint egy A és K.

Ha rendelkezik A és K-vel, akkor az egyetlen lehetőség, ha felemeljük, ha a harmadik kártyád királynő vagy Jack, és a kereskedőnek felfelé mutató lapja K vagy A. kiderült. Továbbá, ha a kereskedő felfelé lapja királynő vagy alacsonyabb, ne félj emelni.

Akkor is emelhet, ha kap egy királynőt, mint a harmadik kártyád, és a negyedik lapod jobb, mint amit a kereskedőnek felfelé lapja van.

Egy bankrollal való munka

Minden olyan online játékos számára, aki sikerre törekszik, kulcsfontosságú összetevő a jól megtervezett és szabotázsbiztos bankroll.

A bankroll határozza meg, hogy mennyit tudsz fogadni minden egyes játékban, a napi fogadási limitedet és mennyi pénzösszeget maradtál a hónapban.

A bankrollot meg kell ragadni a vallásos módon. Ez valóban segít a játékosoknak, hogy racionálisan összpontosítsanak a játékokra, és segít elkerülni a játékosok eljutását elveszett egy vesztes sorban vagy győzelemben.

Ne üldözi a veszteségeket

Az online szerencsejáték érzelmi tapasztalat lehet. A legtöbb játékos szereti a kaszinójátékok izgalmát, és valóban belép a játékba.

Ez egyaránt jó és rossz dolog, hiszen a játékba való túlságosan érzelmileg bekapcsolódó játékos gyorsan rossz döntéseket hozhat a döntések vagy a csíkok üldözése miatt.

Itt a játékosok sokat tudnak játszani a játékuk kezelésében. Először is, a bankroll lényeges, mint egy fogadási útmutató. Másodszor, beállíthat egy ütemtervet minden egyes játékfolyamathoz. Így el lehet menni a megadott időpontokban, vagy legalább néhány percig szünetet tartani.

Ez mindenképpen könnyebb mondani, mintha megtörtént volna, de ha online játékosként szeretné sikerülni, ezek a lépések elengedhetetlenek.

Bónuszok használata az előnyére

Az online kaszinók gyakran hirdetik bónuszajánlataikat, amelyek tartalmazhatnak ingyenes készpénzt és ingyenes pörgetést.

Bár lehet, hogy egy kis nyúlvány, hogy hívja a bónusz előnyeit, segíthet neked abban, hogy egy lábat kapjunk, amikor először elindítod a valódi pénz online kaszinóját.

Keresek jó hírű kaszinókat

Úgy tűnhet, mintha józan ész lenne, de sokan nem gondolnak kétszer arról, hogy egy jó hírű kaszinóban játszanak.

Valójában biztosan a stratégia részeként tekinthető, mivel a jó hírű kaszinók jó kifizetéseket és bizonyított igazságos szoftvert biztosítanak.

A viszonylag gyors kifizetésekkel együtt, amelyeket elvárható, a jó hírű kaszinóban való játék lényegesnek kell tekinteni.

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy bejelentkezett egy jó kaszinóba, ellenőrizze, hogy a webhely nyíltan nyilatkozik-e arról, hogy jogszerűen licenceltek és harmadik féltől származó szoftverellenőrzést végeznek. Ez a legjobb mód a tisztességes játék biztosítására.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Caribbean Stud Poker stratégia Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon