Cash back bónuszok

0 Comments

A pénzvisszafizetési bónusz a pénz egy bizonyos százaléka elveszett a kaszinóban, amelyet visszafizetnek a játék számlájára. Általában 5 és 25% között változik. Néha a bónusz valódi pénzben kerül visszafizetésre, de a legtöbb esetben hitelként. Annak érdekében, hogy a bónuszt valódi pénzké alakítsuk át, meg kell fogadni. nem úgy mint ingyenes pörgetést or betéti bónuszok, nem kell több, mint 10-szeres készpénz-visszafizetési bónuszt fogadnia, de minden kaszinónak megvan a saját feltételei. Figyeljen a maximális bónusz összegére is.

Tekintsünk néhány példát. Tegyük fel, hogy egy kaszinó hetente készpénz-visszafizetési bónuszt ad az 20% -ában (nem több, mint € 50).

Gambler А - a múlt héten elvesztette az € 200-ot. Ez azt jelenti, hogy visszafizetése készpénz visszafizetési bónuszként lesz 200 × 0.2 = € 40

B szerencsejátékos - elveszítette az 400-ot, és 80-t (400 × 0.2) kell visszafizetni, de mivel a bónusz korlátai vannak, a játékos csak az 50 € -ot kapja számláján.

A visszafizetési bónuszok egyéb típusai

A TOP UP bónusz egyfajta bónusz, amelyet akkor nyer, ha nem veszít el. Ez azt jelenti, hogy a nyereményekkel együtt néhány bónuszt kapsz. A bónusz összege általában a nyereményösszeg 3-ról 10% -ra változik.

Még kevésbé gyakori a bónuszok a fogadásokért. Ebben az esetben nem számít, hogy nyer vagy veszít. Ha bármelyik kaszinó ezt a bónuszt kínálja, magabiztosan használhatja.

Ugyanez vonatkozik más pénzvisszafizetési bónuszokra. Ha esélye van arra, hogy készpénz-visszafizetési bónuszt kapjon, csak tedd meg. Meglehetősen egyszerű, hogy valódi pénzké alakítsák át, és ez egy nagy előnye a kaszinó kiválasztásakor.

Cash back bónuszok Frissítve: Január 14, 2019 Szerző: Damon
Terjeszteni a szeretetet