Kaszinó feltételek, amiket tudni kell

0 Comments

A legtöbb online kaszinójáték meglehetősen könnyen érthető. Ez azonban nem mindig áll fenn a használt terminológiával és beszélgetési kifejezésekkel kapcsolatban.

Időnként új kaszinó kifejezéseket vezetnek be. Ez gyakran nem a saját kaszinók, hanem a játékosok kezében van, akik idővel kifejlesztették saját szavaikat vagy rövidítéseiket, hogy valamire utaljanak.

Annak érdekében, hogy ezen a helyen maradhasson, felsoroltunk egy listát a legnépszerűbb online kaszinó kifejezésekről és azok definícióiról.

Bálna

A bálna kifejezés a kaszinó legmagasabb görgőire utal, mind a hagyományos kaszinók, mind az online játékok tekintetében. Ha egy bálna vagy, akkor nagy vagy, nagy és remélhetőleg nagy is lesz.

Snake Eyes

Ezt a kifejezést arra használjuk, hogy a kocka dobásakor kapott eredményre utaljon, mivel úgy gondoljuk, hogy a két fekete pont hasonlít a kígyók szemére.

Hole kártyák

Ezt a kifejezést használják azoknak a kártyáknak, amelyeket lefelé helyeznek el, hogy senki ne lássa őket. Például a pókerben a játékosoknak rejtett kártyák vannak rejtve. A játékosok megnézhetik őket, de a többi játékos sem láthatja őket.

RNG

Az RNG a Random Number Generator rövidítése. Az RNG-t olyan játékokban használják, amelyek a kocka vagy a kártyák forgalmazását foglalják magukban, mivel mindkettő véletlenszerű cselekvés, amely teljes tisztességet igényel. A résidők is használnak egy RNG-t, mivel ez a generátor felelős az objektív, teljesen véletlenszerű eredmények biztosításáért minden alkalommal.

eCOGRA

Az e-kereskedelem online szerencsejátékszabályozásának és biztosításának rövidsége, az eCOGRA jóváhagyási pecsét csak olyan kaszinóknak ítéli oda, amelyek bebizonyosodott, hogy tisztességes, becsületes és megbízható működési normákat tartanak be.

Hívás

Ha pókert játszol, tudnod kell, hogy a híváshoz az aktuális tétösszegnek kell megfelelnie.

Kutyák

Ez a kifejezés egy rövidített kifejezés az underdog számára, és a gyengébb játékosokra vagy fogadási célokra utal, amelyeket a legtöbb ember elveszít. Gyakran előfordulhat, hogy az alulról szóló fogadások nagy jutalmat eredményezhetnek.

Veregetés

Ez a kifejezés a kezek bármelyikére utal Blackjack amelynek legalább 17 pontja van.

Számos különböző online kaszinó kifejezést lehet tanulni, de ezek talán a legismertebbek. Most, hogy tudod, mit jelentenek, ugyanazt a nyelvet beszélheted meg, mint más világszerte tapasztalt játékosok.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kaszinó feltételek, amiket tudni kell Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon