Kaszinó trendek az 2018-on

0 Comments

Az új évek egyik legizgalmasabb aspektusa az elkövetkező 12 hónapokban várható trendek előrejelzése. Az 2017-ben sok technológiai változást tapasztaltunk világunkban, és rengeteg hely van a 2018-ból.

Az online és mobil kaszinók várhatóan hihetetlen növekedést mutatnak, mint bármely más digitális terület, és olyan sok izgalmas új fejlesztés van, amellyel várjuk. Ha kíváncsi vagyunk arra, hogy az online szerencsejáték milyen szempontjai várhatóak ebben az évben a legjobban, a kedvenc előrejelzéseinket itt felsoroltuk.

Virtuális és augmentált valóság

A virtuális és a kibővített valóság az 2017-ben komolyan vívott trükkökről szólt, és továbbra is meg kell valósítania a potenciálját az 2018-ben. A technológia legnagyobb akadálya eddig az eszközök ára volt, de ezek várhatóan hamarosan leesnek. Az alacsonyabb költségű eszközökkel, amelyek a piacra ütköznek, az ég valóban lesz egy olyan kaszinó létrehozásának korlátja, amely magában foglalja és minden online játékost bevon.

A maroknyi virtuális valóság játék, amely eddig csak néhány résidőt tartalmaz, és MicrogamingVR Rulett, a közeljövőben jelentősen bővülnie kell. Ezen túlmenően, a bővített valóság hamarosan lehetővé teszi, hogy egy rulett kereket forgasson, vagy lenézzen Blackjack kártyákat bármely asztalról vagy házról.

Cryptocurrencies használata

A cryptocurrencies eléggé változékonynak bizonyultak, de online kaszinó fizetési módként sok előnyük van. Az online és mobil szerencsejáték-létesítményekben a cryptocurrencies használata az elmúlt években növekszik, és várhatóan az 2018-ban is ezt teszi. Bitcoin és más népszerű cryptocurrencies, mint például a Litecoin és Ethereum elhelyezésére tervezett infrastruktúra bővül, különösen azért, mert az emberek elkezdenek bízni a blockchain technológiában és az ügyletek abszolút anonimitásában. A gyorsabb visszavonási idő, ami gyorsabb, mint bármely hagyományos banki módszerrel, szintén plusz.

Élő kereskedő kaszinó fejlesztések

Ami az élettelen élményeket illeti, az élő kereskedő kaszinók ott vannak a virtuális és bővített valósággal. Olyan sok tehetséges fejlesztővel, aki folyamatosan javítja az ajánlatot, biztosan így marad. A játékok fantasztikusak voltak az 2017-ban, de az 2018 előre jelzett előnyei még jobbá teszik őket az új évben.

Várjuk, hogy jobb mobil élő játék opciókat, témájú élő beállításokat, több integrációt használjon az Ön által használt online vagy mobil platform többi részével, élő versenyeken, új játékjellemzőkkel és sok más lehetőséggel. Mint mindig, a magasan képzett, csodálatos kereskedőkkel kölcsönhatásba lép, hogy minden alkalommal kiváló kaszinószerű élményt hozzon létre.

Széleskörű játék

Gamifikáció, vagy hagyományos játékszerû elemek, az 2017 online kaszinóipari radar képernyőjén érdekes volt. Az 2018-ben azt várhatja, hogy messze túlmutat. Egyre több online és mobil lejátszási célpont használja a narratívákat, történeteket, avatárokat, power-up-eket, ranglistákat, feloldhatatlan tartalmat és egyéb játék-inspirált ötleteket a játékosok interakciójának növelésére. Úgy érzi, hogy jobban részt vesz abban, amit csinálsz, így jobban élvezed magad, hosszabb ideig maradsz és több pénzt költesz, ami viszont előnyös a kiválasztott kaszinó számára - ez egy win-win helyzet meghatározása.

Sok érdekesebb trend

Míg az általunk felsorolt ​​trendek az 4-on az online szerencsejáték-fejlesztés legjobb 2018-válogatásai, sokan mások is figyelnek; bizonyos értelemben alig karcoltuk meg a felületet. Az elkövetkező év vad és izgalmas út lesz az online és mobil játékosok számára a világ minden tájáról!

Forrás linkek:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kaszinó trendek az 2018-on Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: