Hírességek - a megszállottság

0 Comments

Olyan időben élünk, ahol az emberek megszállottja a hírességek, és néha csak meg kell állítanunk és megkérdezhetjük: „miért?” Ez azért van, mert csodáljuk őket, és keressük fel őket, vagy egyszerűen csak egy eset, amikor „amikor csavarják felfelé, az életem jobbá válik ”? Adnak nekünk valamit, amiről beszélni kell, és annyira hallunk róluk, hogy valóban úgy érezzük, hogy ismerjük őket.

Csak néztem a hírességek bizonyos típusait, legyen az Kim Kardashian viselt blúz, vagy a Han Solo által viselt kabát, lenyűgöző, mégis nevetséges, hogy mennyit tudnak eladni. Az emberek vásárolják meg őket, hogy közelebb kerüljenek a hírességhez, vagy egyszerűen csak egy remek jog, hogy azt mondják: „Találd ki, mi a tulajdonom, és így van.” Vessünk egy pillantást az évek során vásárolt legnevesebb tárgyakra, és mennyi volt hajlandó fizetni.

A piszkos szövet legendája

Amikor Scarlett Johansson megjelent a The Tonight Show-n Jay Leno-val az 2008-ben, enyhe hideg volt. Meg kellett fújnia az orrát a TV-n, és aztán viccelődött, hogy az ő „csúszása nem ér semmit”. Ennek az elméletnek az elvetéséhez a szövetet az eBay-en értékesítették, és egy rajongó megvásárolta az 5 300-ot - Scarlett adományozta a pénzt a szeretetnek. Édes.

Ez egy hamis köröm!

Szeretem őt, vagy gyűlölje őt, de Lady Gaga egy divat ikon - és kinek érdekel, ha hamis körmöket visel? Nyilvánvalóan senki sem Dublinban, mivel az egyik hamis körméje leesett ezen a városban, és $ 12 000-nek adták el. Szögezték!

Mi a Thriller!

Az ikonikus vörös és fekete dzseki, amit Michael Jackson először viselt az 1983 Thriller videójában, a tervezői, Bush Bush és Dennis Tompkins ajándéka volt. Amikor elhatározták, hogy eladják a kabátot, azt várták, hogy megcsinálják az 400 000-ot, de egy drámai eseménycserében a kabátot $ 1.8 millió dollárért értékesítették.

Egyszerű autográf

Lehet, hogy a költészet nem mindenkinek szól, de mindenki ismeri William Shakespeare nevét. Bár vannak olyanok, akik inkább egy hamis körömre szeretnék ajánlani Lady Gaga-tól, van néhány más ember a világon, akik bármit adnának, hogy William Shakespeare-től autogramot készítsenek. A probléma az, hogy már halott. Azonban az ő aláírása nemrég hat pergamenre került - az egyik pergamen $ 6.1 millió dollárba kerül, míg mind a hat $ 36.6 millió dollárt tesz vissza. Bármely vevő? Talán hamarosan, de miért vagy?

Visszatér a Kansasba

Ki tudja elfelejteni a jelenetet The Wizard of Oz ahol Dorothy-nak háromszor kellett kattintania a sarkára, hogy hazatérjen? És ki tudja elfelejteni a piros, csillogó papucsot? Most van valami, amit érdemes megtartani, amit senki más nem fog. Nem meglepő tehát, hogy ugyanezeket a papucsokat az $ 666,000 árverésen értékesítették. Valószínűleg több lett volna, de végül ez nem Kansas.

Csatlakozzon ma a Spin Palace Casino-hoz, és élvezze az online video pókokat Aranykor, egy kaszinó játék Hollywood aranykoráról, amikor a csillagok még mindig csillagok voltak!

Boldog születésnapot, elnök úr

Egy szőke bombázó, az elnöke Egyesült Államok és a ruha. Évek óta beszéltünk - a Boldog születésnapotól Marilyn Monroe John F. Kennedy elnöknek, és az 1962-ben közvetítették a világot. A ruhája, amit az előadás alatt viselt, egy aukción került eladásra egy megdöbbentő $ 1.26 millió - boldog születésnapot.

Vásárlás vagy vásárlás nem

Rengeteg más emléktárgy van, amit a közelmúltban árverésre bocsátottak, köztük a Han Solo kabátot, amelyet Harrison Ford viselt a Empire Strikes Back-ben, az Aston Martin DB5-et, amit Sean Connery vezette James Bondként, Elizabeth Taylor egész ékszergyűjteményét és így tovább. És az a tény, hogy mindig lesz valaki, aki érdekli az ilyen jellegű áruk beszerzését. Ha egy autó megvásárlása nem a te dolgod, akkor egy Britney Spears rágógumikát vehet fel egy „alkuért”.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hírességek - a megszállottság Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon