Charles Wells - a Monte Carlo banktörője

0 Comments

Monaco Casino de Monte-Carlo talán a legendásabb a kaszinók a bolygón. A belle-epoque design és a kecses felületek kiemelik az ajtókon és az asztalokon áthaladó hatalmas mennyiségű pénzt.

Charles De Ville Wellsnek ellenállhatatlan volt. Elhatározták, hogy megtörik a bankot, és hogy a sors vagy a csalás miatt pontosan ezt tette. Nézd meg az ember életét, aki a Carinát a Spin Palace-val tört meg.

A költő gyermeke, feltalálója és csalása

Charles De Ville, 1841-ban született Charles Jeremiah Wells és felesége, Emily, Bertbourne-ben, Hertfordshire-ben, csak néhány hetes volt, amikor a család felemelkedett és elment Angliába Franciaországba.

A Wells család először Quimperben maradt, mielőtt továbblépne Marseille-be. A munkához elegendő, Charles elvitt egy mérnöki munkát a dokkoknál, ahol végül feltalálta a hajócsavar-szabályozó eszközt.

Eladta a szabadalmat az 5000 frank herceg összegére, majd Párizsba költözött, ahol azonnal elkezdte csalni az embereket különböző rendszerekkel.

Nem akart szembesülni a börtönrel, utazást tett a csatornán, ahol új és nyilvánvalóan érzékeny közönséget talált a csalárd rendszereiről.

Charles megy Monte Carlo-ba

1891 nyáron és ősszel Charles Wells Monacóban töltött. Nos, azt mondjuk, hogy "ünnepelt", de R és R az utolsó dolog az elméjében.

Belépett a Monte Carlo-ba egy £ 4,000 bankrollal. A croupiers többször is meg kellett tennie az egykori kaszinó tulajdonosa, François Blanc által tervezett ünnepélyes szertartást, melynek során a táblát, ahol a bankot megtörték, fekete ruhával borították.

Mire Charles azt mondta, hogy au revoir Monacónak, 60,000-ot nyert. A reklám stunt részeként volt a kaszinóban? Tényleg tökéletes volt és hibásan ellenálló rendszert használ? Szerencséje volt?

Fogalmam sincs. Ő maga azt állította, hogy tökéletes rendszert használ.

Shiver az ő fájait

Charles Wells egy részét a pénzéből nyerte, amikor megszüntette Monte Carlo partját, és megvásárolt egy luxus jachtot, bálteremt. Később visszatért Monacóba, de elveszett hatalmas mennyiségű pénz.

1892 látta, hogy letartóztatták a hajóján Franciaországban, és elküldte Angliába. Időt töltött a börtönben és a börtönből, és az 1922-ben történt halála előtt visszatért a csalárd régi trükkjeihez.

Játsszon kaszinójátékokat a Spin Palace-nál, és fedezze fel, hogy most már a Charles Wells nyereményeit szégyenbe lehet-e tenni!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Charles Wells - a Monte Carlo banktörője Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon