Sakk boksz és más bizarr sport

0 Comments

Fáradt, hogy nézni a milliomosokat felfelé és lefelé labdarúgás a sportpálya, a sérülések sérülése minden esélyt kap, és egymás arcaiba kerülve, amikor a labda valami váratlanul történik? Talán arra gondoltam, hogy el kell osztanod, és kipróbálnod kell egy kicsit kevésbé ismert, de még mindig a sportos izgalmat és szórakozást kínáló sportot? Aztán jöttél a megfelelő helyre. Itt az ideje, hogy vessen egy pillantást néhány homályos sportra, amiről talán nem ismert, hogy feloszthassa ugyanazon régi sportok egyhangúságát, ugyanazokkal a régi csapatokkal, ugyanazokkal a régi szabályokkal.

Nem, amikor abbahagyja a gondolkodást, úgy tűnik, hogy a világ valóban megszállottja ugyanaz a kevés sport, amely a fényviszonyokat uralja. A kevésbé ismert sportokat gyakran félreteszik és elfelejtik. De nem azért, mert ezek a sportok nem jóak, hanem egyszerűen azért, mert nem tudnak elég támogatást gyűjteni. Nézd meg a sakk bokszot. Tökéletesen jó sport, amely a boksz arcát összetört haragját ötvözi a sakk lassú, átgondolt ütemével. Miért ne legyen népszerű a Chess Boxing?

Sakk Boksz - Igaz

Mit gondoltam, hogy viccelek a Sakk Bokszról? Nem, a Sakk Boksz egy igazi kísérlet egy olyan sportra, amely bár nem sikerült, az emberek zavaros félelemben nézték a rövid élettartamot. A sport úgy tűnik, hogy mindannyian csak az 2015-ban halt meg, ami egy kicsit szomorú, és nem vagyok vicces ezzel kapcsolatban. Inkább reméltem, hogy felszáll, és az olimpia elfogadja.

Talán ismét szarkasztikusan hangzik, de teljesen komoly vagyok. Szerettem volna látni, hogy a Chess Boxing egyre népszerűbbé válik, és egyre nagyobb figyelmet kap. Az egyszerű elképzelés, hogy a fizikai aktivitás és a szellemi lelkesedés összeolvad, nagyon érdekes. Lehet, hogy egy versenyző nem nagyszerű a bokszolásnál, de jó sakkkal, vagy fordítva. És milyen lenyűgöző lenne, ha egy nagy, zaklató embert látnának le a sakk által, amikor nyilvánvalónak tűnik, hogy ő a kiváló sportoló. Vagy, még jobb, képzelje el, hogy minden elvárás, hogy egy ember brutálisa legyen, a sakk zseni.

Akárhogy is, a Chess Boxing tekintetében valaha nem történt valódi fogadás, de elképzelhető, hogy a sport két szempontja körül meglehetősen érdekes fogadási opciók lennének. Csak azt képzelhetem el, hogy a sakk-rész egyre zavarba ejtett, mivel a fejek jobban kopogtak. Ahogy az is, a bokszolók még öt boksz kör után is megérthetnek egy sakktáblát?

Víz alatti jégkorong

A víz felett jégkorong a sissies. Az igazi akció az uszoda alján található, és bárki, aki azt mondja, hogy másként harapja a nyelvét. Igen, a víz alatti jégkorong, vagy az Octopush, és hogy ez a név értelme, nem vagyok biztos benne, egy másik igazi sport, amit valószínűleg nem tudok. És egy másik sport, amit úgy vélem, több figyelmet érdemel, mint amennyit kap.

Most az az egyik gond, amit előreláthatok, hogy nem lehet nagyjából egy néző sport, hacsak a közönség nem néz egy nagyon homályos, zavart képet a medencén kívül. De úgy gondolom, hogy a medencékkel ellentétben az úszómedencék bevezetése könnyen megoldhatja ezt a kis problémát.

A szabályok szerint az Octopush ugyanúgy működik, mint a hockey felett, a játékosok pedig arra törekednek, hogy navigáljanak egy korongba. A játékosok nem engedhetnek be légzőtartályokat, ha ezt gondolták, és a jó öreg tüdőre kell támaszkodnia. Ez önmagában is nagyon érdekes szempontot képvisel, és azt hiszem, hogy fogadhatnánk, hogy milyen hosszú ideig maradhatnak a játékosok egyedül a víz alatt.

Az Octopush néhány területen játszódik le a világ minden tájáról, de leginkább a Egyesült Királyság. És igen, fogadások helyezhetők el a mérkőzések eredményére. Nézze meg kedvenc fogadási webhelyét, hogy belépjen az Octopush akcióba.

Nyuszi ugrás

In Svédország jól ismert, hogy a lovak a sissiesek, sok a brit gumi kacsa a versenyzés nyilvánvaló választása. Svédországban egy képzett nyulak körüli sportág van, amely akadálypályákat ugrik. És ha azt gondoltad, hogy az imádnivaló kicsi bolyhos üstökben gyűjtsön össze, és tévedjen, tévedne. Tényleg nagyon komolyan veszik, és az emberek nyilvánvalóan sok időt fordítanak a nyulak képzésére, hogy ne csak az akadályokat ugorhassák, hanem ne röpködjék le azt a pillanatot, amikor felszabadulnak a ketreceikből.

A nyulakat a képességük alapján ítélik meg, hogy ne ütjék át az akadályokat, és hogy a helyes sorrendben hajtsák végre a kurzust. Nem vagyok biztos benne, hogy vannak-e pénznyeremények vagy érmek, de úgy gondolom, hogy a fogadások elhelyezése lenyűgöző lenne. Ismét nem szarkasztikus. A nyulak rendkívül kiszámíthatatlanok, és ez a fogadás fogalmát az eredményekre nagyon feszültvé tenné.

Képzeld el, hogy egy világbajnok nyuszi hirtelen megszakad az űrlapról, és csinálj egy futást? A fogadásokat el lehet helyezni, ha elmenekült volna vagy sem. Szegecselő.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Sakk boksz és más bizarr sport Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon