A helyes laptop kiválasztása

0 Comments

A laptop megtartása folyamatos helyzet. Mivel a technológiai fejlesztések folyamatos ütemben zajlanak, meg kell vásárolnia a hardver új iterációit, hogy lépést tartson a legújabb szoftver igényeivel. Más szavakkal: egy új laptopot kell vásárolni valamikor, előbb vagy utóbb. A kérdések a következők: melyiket kell vásárolni, mennyit kell költenie, és pontosan mi az a cél, amit a laptopok belsejében ülő képzeletbeli bobok és bobok jelentenek?

Az első dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy nem lehet a legdrágább laptop pénzt vásárolni. Valójában szinte garantált, hogy nincs szüksége a legdrágábbra a piacon. Ami a számítógépes technológiát illeti, egyáltalán nincs szükség arra, hogy az élvonalban legyen. Ehelyett a legjobb, ha megvásárolja, amire szüksége van a személyes preferenciáihoz és igényeihez. A legfrissebb és legjobb laptopok, jóllehet szépek, egyszerűen csak egy módja a jövőbeni bizonyításnak, hogy ne kelljen néhány évig újra frissíteni.

De nézzük meg közelebbről a sajátosságokat, és döntsünk arról, hogy mi lenne a legjobban az Ön számára.

Mire használod?

A legfontosabb és nyilvánvaló kérdés, hogy ezt kérdezzük; mit fog használni a számítógéphez? Kifejezetten a munka, elsősorban az e-mailek küldésére és fogadására, a webes böngészésre, a munkatársakkal való interakcióra és a kaszinóban való szórakozásra? Ha igen, akkor nem kell sok a hardvererő és erőforrások tekintetében. Nem sok időt vesz igénybe egy számítógép számára, hogy hozzáférjen az internethez, és kis mennyiségű adatot továbbítson online. Az alacsony szintű rendszer több mint elég lesz, ami valószínűleg olcsóbb lesz, mint a vártnál.

Másrészt, talán keres egy komoly játékot, ami egészen más történet. A legújabb játékok nagyon igényesek, és komoly feldolgozási teljesítményt igényelnek ahhoz, hogy ésszerű szinten működjenek. Ez sokkal többet fog fizetni, és a legjobb esetben a középső és a felső tartomány között keres.

Vagy a kettő keveréke. Olyan munkaeszköz, amelyet néha játékhoz használnak.

A rendszer műszaki adatai

Az alacsony tartományú laptop manapság valószínűleg rendelkezik i3 szintű CPU-val. Amíg a CPU-k ezekben a napokban mennek végig, a tartomány egészen az i9-ig terjed. A webes böngészés és az e-mail levelezés csak egy i3-el fog működni, bár legalább az i5-ben szeretné, ha valami komoly játékot szeretne tenni.

Ami a RAM-ot illeti, a funkcionalitás túlnyomó többsége az 8 gigabájtokkal fog működni, és még az 4 gigabájt is finom lesz egy egyszerű munka alapú rendszer számára. Az 16 gigabájt csak a legigényesebb munkaprogramok, az intenzív video megjelenítés vagy a legújabb játékok számára szükséges.

A grafikus feldolgozás szempontjából az egyszerű munkafunkcióknak valójában nem kell több, mint egy alapvető grafikus kártya, amely az alacsony és közepes tartományú készülékek számára szabványos lesz. A márkás grafikus kártyák jelentősen növelik az árat, és csak az intenzív játékhoz szükségesek.

A tárolóhely komoly figyelmet érdemel, mivel sokan helyet foglalnak el a filmek, zenék és egyéb lényegek tárolására. Napjainkban a terabájt tárhelyet gyorsabban lehet feltölteni, mint amennyire feltételezzük, különös tekintettel a kiváló minőségű filmek méretére. Mégis, ha a laptopot ezekre a célokra nem használják, sokkal kevesebbet lehet megoldani.

Kérdezd meg magadtól, mit kell, mit kell, és mi a luxus, és ne felejtsd el, hogy ne tévesszen meg azt a gondolatot, hogy az elõbbi kiadások a legjobb választás az Ön igényeinek.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A helyes laptop kiválasztása Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon