A karácsony elején a spin palotába kerül Oz könyve

0 Comments

A Karácsony ideje az ajándékozásra és a Spin Palace Online Kaszinóban ez a gesztus nem fog figyelmen kívül hagyni! Oz könyv, egy vadonatúj online video slot játék, eléri a polcokat ezen a kiváló kaszinóban, és ha készen áll az ünnepi szezonra, akkor mi lenne jobb, mint ha megnézed ezt az új kaszinó játékot? Sok éve Oz világa van bűbájos az olvasók és a nézők egyaránt, és ennek során a popkultúrán belül is beágyazódott. Vissza az 1939-ban The Wizard of Oz fantasztikus elismerésre bocsátották, és sokan időtlen klasszikusnak tartják. Népszerűségének köszönhetően különböző inkarnációk voltak. Volt az 1972 animációs játék, a Journey Back to Oz, az 1978 musical - The Wiz - Michael Jackson és Diana Ross főszereplésével, és az 1985-ban, az eredeti film, a Return to Oz, nem hivatalos folytatása. A közelmúltban James Franco az Oz nagy és hatalmas 2013 kiadásában szerepelt. Mindezekből nyilvánvaló, hogy az Oz iránti érdeklődés nagyobb, és jobban illik a munkához Microgaming?

A Microgaming Touch

Amikor a Microgaming egy szellemi tulajdonjogot kölcsönöz, mindig biztos lehet benne, hogy az eredeti koncepció nagyszerű. Olyanokkal játszottak, mint korábban Terminator 2™ Ítélet napja Jurassic Park™ és néhány folytatása, valamint az 1980-ek klasszikus emlékei - Felvidéki™. Ezúttal a vállalat az Oz világával foglalkozik az Oz könyvével, amely, ha tudod, határozottan a Ra Ra Ra-n játszott, egy nagyon népszerű videojáték-játék, amelyet egy hatalmas rivális vállalat hoz létre. Mindent stílusosan és gondosan kezelünk, és így egy olyan online video slot játékot várhatsz, amely fantasztikusan néz ki, és magával ragadja a fantasztikus jutalmakat is. A Microgaming frissített megjelenést adott Oz könyvének, így a kortárs spin a játék vizuális megjelenésének módját tekintve. Akkor természetesen ott vannak azok a szeretett nyerő-javító funkciók, amelyekre most összpontosítunk.

Oz könyve

Az Oz könyve az 5 tárcsák, az 3 sorok és a teljes 10 nyerővonalak körében elbűvölő világot kínál, ami érdekes szám, különösen akkor, ha úgy ítéli meg, hogy a közös nyerővonal-megnevezések 9, 15, 20 és 25. Tehát néhány pillanatig kapjunk technikát; akkor legfeljebb 50 érméket fogadhat, ha igazán megy, és a Microgaming ezt a játékot mobil slot formátumban is elérhetővé tette, így bárki, aki inkább egy okostelefonon játszik, válaszol erre a hívásra. Az Oz könyve az iparágban ismert, mint magas volatilitási játék. Más szóval elméletileg ez az egyik olyan játék, amely meglepődik a játékosok kifizetéseihez.

A Microgaming az Oz könyvét nyerte el a nyereményt növelő funkciókkal, amelyek biztosan teszik, hogy a játékosok jobban szeretnek játszani. Valójában, mivel azok az innovátorok, akik mindig is voltak, elmentek, és a mostanában megtalálható légzésnek köszönhetően saját spinje van. De néhány perc múlva erről többet. A nyerőgép-játékokat a Wild és a Scatter szimbólumok alkotják, bár az Oz Book-ban mind a Wild, mind a Scatter szimbólumot az Oz Book képviseli. Attól függően, hogy milyen földterületről van szó, ez vagy vad szimbólumként működik, és javítja a kifizetést egy fix nyerővonalon, vagy Scatter szimbólumként, és hozzáférést biztosít az ingyenes pörgetésekhez.

A díjazott szabad pörgetések mennyisége a képernyőn megjelenő Scatter szimbólumok mennyiségétől függ, háromtól kezdve. A föld három, és fogadja az 10-et, landolja az 4-et, és fogadja az 12-ot, és ha ötöt kezel, akkor 25-et kap. A szabad pörgetések funkciója visszahelyezhető, ami azt jelenti, hogy ha három vagy több szétszórja a földet, több pörgetést kap. Ez a funkció kiterjedő szimbólummal is rendelkezik, hogy javítsa az esélyeit.

Végül, van a Respin funkció, és nemcsak mindig elérhető az Ön számára, hanem minden 5 tárcsánál is elérhető, kis költséggel. Ez azt jelenti, hogy minden centrifugálás után eldöntheti, hogy bármelyik tekercset elviszi-e, hogy megpróbáljon más eredményt elérni. Mivel az egyes tekercsek függetlenek, a választás és a választás abban rejlik, hogy hányat szeretne lélegezni.

Az Oz könyve az online és a mobil slot játékosoknak egyaránt lehetőséget ad az 5000x megnyerésére. A Spin Palace Online Kaszinó új szolgáltatása a hűvös jellemzőkkel és a korszerűsített, régi és kedvelt témákkal együtt biztosan felvidítja ünnepi szezonban!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A karácsony elején a spin palotába kerül Oz könyve Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: