Karácsony a Spin Palace

0 Comments

Jingle Bells, jingle harangok, jingle egészen, oh milyen szórakoztató, hogy játszani Spin Palace egészen - hé! Rendben, nem a legjobb munkám, de a jingles írása nem a táskám, baba. Egy másik év eljött és eltűnt, és ha csak egy kicsit jön, akkor biztos vagyok benne, hogy a kollektív benyomást kelti, hogy az 2018 a leggyorsabb év. Milyen gyorsan ment ez el? Nem, tényleg, milyen gyorsan? Volt még egy Wimbledonunk, ez mindig szórakoztató. Oroszország megrendezte a FIFA világbajnokságot, Harry herceg feleségül vette Meghan Markle-t (a szemek gördülése), míg a Castro-korszak véget ért, amikor Raul Castro félreállt, és megengedte Miguel Diaz-Canel felemelkedését. Colorado-ban egy ember túlélte mind a cápa, mind a medve támadást! Ha ez nem szerencsés, akkor nem tudom, mi az! Nem beszélhetünk szerencséről, anélkül, hogy beszélnénk a Spin Palace Casino-ról, az online szórakoztató központról, amely egy másik év hátulját is látta, és most mindannyian együtt belép az ünnepi szezonban. A karácsonykor a sarkon, azt gondoltuk, hogy a legjobb, ha elkezdjük a nyaralás élvezetét azzal, hogy tudod, milyen fantasztikus karácsonyi témájú online játékokat kínál.

Santa's Wild Ride

Lépjünk vissza az 2010-re, az évre, amikor ez az online video slot játék megjelent. A név mindent mond Microgaming a játékosok számára igazán kellemes ízelítőt ad ünnepek a régi St Nick felemelte az ante-t, mintha nem hiszed el! A télapó úgy néz ki, mintha Harley lenne, míg a többi orsót kezeli, nem feltétlenül a karácsonyhoz kötődve, de biztosan ez az évszak. Az 5-tárcsákon lust, pite, teljes ház szendvicsek, sütemények, desszertek, elfek - láthatóak. A télapó szórakoztató és nyerő lehetőségeket kínál egy olyan nyerőgépes játékban, amely 243 módot kínál a nyerésre, akár 25 ingyenes pörgetésekhez, valamint három vad szolgáltatás és egy ingyenes ajándék bónusz, amelyet csak az 2 és az 4 tárcsák jelentenek. Mindent összevetve ez a slot játék maximum 190 000 érméket dobhat le.

Deck the Halls

Ezzel a videojáték-játékkal a Microgaming úgy döntött, hogy hagyományosabb és ugyanabban a lélegeztetésben megy, több régi iskola is. A télapó ebben az egyben, de a téma sokkal melegebb és otthonosabb, és a maximális hazaérkezés, ha valaha is olyan szerencsés lenne, az 2 400 000 érmék! Várja, hogy meleg tűzhelyeket, baubles, ajándékok a fa alatt, és a Santa válaszoljon a levelekre. A dolgok egyszerűek, de izgalmasak az ingyenes pörgetésekkel, többszörös kimenetelekkel, vad szimbólumokkal és halmozott szimbólumokkal a Mikulás formájában.

Jingle Bells

Ha igazán egyszerű, egyszerű értéket keres a nagy értékű potenciális visszatéréssel, akkor ne nézzen tovább, mint ez. Visszatérve az 2006-ba, a Jingle Bells megfelelő régi iskolai játék, és ez azért van, mert egy teljes körű, három tárcsás nyerőgép. Másrészt, ez egy klasszikus játékgép. Három tárcsa és öt nyerővonalat használhat, de a lehetséges díjazás eléggé. A klasszikus nyerőgép-szimbólumok díszítik a tekercseket, így várják a tipikus BAR, 7 és cseresznye megismerését. A karácsonyi témát a jingle harangok szimbóluma világítja meg, amely az általuk teljesített nyerővonalaktól függően az 1 000 érméktől egészen az 6 000 érmékig terjedő nagy kifizetésekkel jár. Most képzeld el, hogy max. $ 5-en fogsz fogadni…

Santa Paws

Az északi sark jön a Santa Paws-ban, egy játékos játékgépben, kellemes témával és néhány fantasztikus Microgaming-tűvel. Ez azokra a videónyílásokra vonatkozik, amelyek a puristák számára, és maga a játék, egészen régi, egyenértékű egy finom borral. Egy jegesmedve, egy pingvin, egy pecsét, egy nyúl, egy gyilkos bálna és egy bagoly, amely a játék 5 tárcsáin és 20 nyerővonalain található aranyos karaktereket tartalmazza. Jellemzői szempontból a nyeremények vadon élő állatok, szétdarabolódások, ingyenes pörgetések és szerencsejáték-funkciók jönnek létre. Az 12-es 7x-szorzóval rendelkező ingyenes pörgetések a jóléthez vezethetnek, és két egyedülálló vadászterületnek köszönhetően még több lehetőséget kínálnak. A szerencsejáték funkció nagy rajongója vagyok, a játéktulajdonságok kevésbé láthatók ezekben a napokban, és így megköveteltem, hogy régebbi játékokat játszhasson. A jó hír az, hogy a Santa Paws mindent megtesz!

Titkos Mikulás

Ez egy komolyan nagy potenciállal rendelkezik rejtett tehetség formájában. Kívülről, a Secret Santa úgy néz ki, mint egy újabb résidős játék, amely tisztelettel adózik a szezonra, de ne tévessze le a leendő játékosokat, ne hagyja ki ezt a játékot, és elég széles mosollyal találja magát tükör. Először is ez az online nyerőgép az 1024 lehetséges kombinációit kínálja, a Microgaming eredeti 243 módjainak hatalmas skáláját. Amit igazán szeretem a játékról, az a bónusz funkcióinak működése; nincsenek bizonyos szimbólumok, vagy bármi más illeszkedés vagy összegyűjtés ezen a vonalon - nézze meg, mit csináltam ott? A bónusz kiaknázására való képessége teljesen és teljesen véletlen, és ez azért van, mert bárhol előfordulhat. Miután végigmegy, akkor 7 rejtélyes funkciói vannak, és ez az a hely, ahol a játék valóban bemutatja a feltaláló tulajdonságait. A dashing Wilds, a Scatter Sprees, a Rolling Reels és más csábító nevek megjelennek, mindegyikük remélhetőleg jobb fizetési napot biztosít.

És ott van a fiúk és a lányok, a Spin Palace online kaszinó listája a karácsonyi témájú online video slot játékokról, készen áll arra, hogy több évet adjon az évednek!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Karácsony a Spin Palace Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon