City Slicker DIY kertészeti tippek

0 Comments

Ha a városban élsz, akkor talán van valami, ami egy kertnek kellene lennie, de ez csak úgy nézhet ki, mint egy szép piszokfolt, amely tökéletesen alkalmas a rovarok összegyűjtésére, és a gyomnövények növekedésére.

A zöld ujjal rendelkező szakember valószínűleg egy ilyen pofacsípő piszkot egy miniatűr paradicsomba fordíthat. De nézzünk szembe vele; a piszkos patch átalakításra képes személyek bérlése nem olcsó. Az Ön választása a következő; egy online kaszinóba ütközhet, egy jackpotot és villát egy professzionális terepjáróhoz kell elhelyezni. Vagy olvashatsz és megtanulhatsz néhány DIY tippet, ami csak a különbségeket okozhatja.

Ültető ültetés

Amikor a kertészkedésről van szó, a városi népnek jó, hosszú pillantást kell vetnie a tükörbe, és komoly tényekkel kell szembenéznie. Csak nincs sok hely, hogy menjen körül. Ezért a városlakó kötelessége, hogy a lehető legjobban kihasználja a rendelkezésre álló helyet a maximális hatás érdekében.

A kertészkedés szempontjából a tér kihasználása nem olyan nehéz, mint gondolná. Egy jó hely a kezdéshez a réteges ültetők. Mivel nincs sok hely a vízszintes térben, a függőleges tér kihasználása egy csúszós trükk, amely minden különbséget megtesz. Keressen egy szép, erős alapot, és felfelé építsen, hozzáadva a kisebb ültetvényeket. Kiválaszthatod, hogy a növények olyanok is legyenek, mint az Ivy vagy a Jasmine, és ez csodálatos hatást eredményezhet.

Függő növények

A függőleges térről beszélve ne felejtsük el, hogy rengeteg hely van a fejmagasságban. Növények, kemény dolgok, amik ők, tényleg nem érdekelnek, hogy a gyökereik által terjesztett talaj valójában a talajhoz van-e kötve. Szóval, a csúszós kertészek teljes mértékben kihasználják. Ízletes szörnyek, páfrányok és geraniumok minden jól járnak a függő kosarakban. És ha nem szereted a kosarak ötletét, akkor mindig úgy választhatsz, hogy olyan levegőműveket akarsz használni, amelyekhez nem szükséges a pot vagy a talaj.

A dolgok, amelyeket szem előtt kell tartani, a következők. Először is, egyes növények túlságosan nagyok lesznek a ültetvények lógásához, és problémává válnak. Válassza ki a levegőben lévő növényzetet bölcsen. Másodszor, egy rossz ötlet, ha a növények a fejekkel ütköző pozíciókba lógnak!

Gondolj kisebbre

Nemcsak a növények rendben vannak a levegővel, néhányan pedig boldogan fognak élni a bowlinggolyó méretében. A bölcs városi kertész ismételten a növényválasztékkal okoskodva varázslatot készíthet a jar méretével és a legkevésbé rendelkezésre álló klaustrofób növényekkel.

Az ilyen jellegű elrendezések csaknem minden kertre hozhatnak életet, feltéve, hogy elég okosak vagyunk ahhoz, hogy bölcsen zsonglőrködjék a korlátozott teret. Csak ne feledd; először tervezzen, majd később telepítse. A kertészkedés a katasztrófa receptje lehet.

A pozsgás növények nagyon jól használhatók kis üvegedényekben vagy konténerekben, így ha korlátozott hely van, miért ne válasszon néhány sort ezekből a kis növényekből? Mint plusz plusz, nem kell sok víz sem.

Kreatív az újrahasznosítással

Vegyük az üres boros ládát, ami felborította a konyhát, néhány talajt ütött, benne egy növényfajtát vagy más növényt, és van egy ciklusos ültetvény. A petrezselyem, a metélőhagyma vagy a rozmaring könnyen növekszik és felhasználható a főzéshez is.

A borládákon kívül sok más olyan elem is van, amelyek ugyanazt a munkát végezhetik, beleértve a fent említett edényeket, régi konzervdobozokat, és csaknem minden más tartályt, amire már nincs szükség. Az ilyen konténerek előkészítése a címkék eltávolításával minden, ami valóban szükséges. Természetesen az alapvető megértés arról is, hogy hogyan lehet a talajt a szabadon álló tartályokban rétegezni, és hogyan kell biztosítani a megfelelő vízelvezetést.

Nézze meg, mennyire egyszerű, hogy a kertje kicsit zöldebb legyen? Most már tudod, hogy menj hozzá; de ne felejtsd el, hogy vizet a növények!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
City Slicker DIY kertészeti tippek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon