A legnépszerűbb kolumbiai online kaszinó webhelyek

Üdvözöljük a legjobb online kaszinók által kínált útmutatónkban. Tapasztalt csapatunk az egész iparágon átmászott, hogy megbízható információkat és tanácsokat nyújtson neked arról, hogy hol kell játszani, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni a szerencsejáték-élményből. Kattintson az alábbi gombok bármelyikére, és ugorjon egy szakaszra, ha különösen valamit keres. Vagy dőljön hátra, olvassa tovább, és hadd mondja el nekünk Kolumbiában a legjobb kaszinókról.

A 10 legnépszerűbb kolumbiai online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 3000

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $ 500

700 € INGYENES ÜDVÖZÖLI BÓNUSZON

Kifizetés 97.53%
Teljes bónusz € 700

100% bónusz akár $ 200

Kifizetés 98.17%
Teljes bónusz $ 200

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

Szerezzen akár 1000 dollárt és 100 extra pörgetést

Kifizetés 97.65%
Teljes bónusz $ 1000

100% 250 euróig + 50 pörgetés

Kifizetés 97.45%
Teljes bónusz € 250

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

100% 500 euróig + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz € 500

€ / $ 1000 VAGY 5 BTC +200 INGYENES KÖRÖK

Kifizetés 97.46%
Teljes bónusz € / $ 1000Körülbelül a top 10 kolumbiai online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Játéklista és áttekintés

A kolumbiai szerencsejáték-törvények szerint mindenféle kaszinó játék megengedett az országban. Manapság a játékosok több ezer online slot közül választhatnak, és sok kiváló minőségű Blackjack, rulettés Baccarat táblázatokat. Sőt, online és video póker is megengedett, és számos online kaszinó kínál Kolumbiában. Alternatív megoldásként választhat a rendelkezésre álló élő kereskedő játékok közül is, amelyeket a kiemelt szolgáltatók többsége kínál.

Felhívjuk azonban figyelmét, hogy minden játékban különböző fogadási limitek vannak, és térjen vissza a játékos (RTP) arányhoz, amelyet figyelembe kell vennie. Mindazonáltal ne feledje, hogy a kaszinónak mindig van bizonyos előnye és hogy a magas RTP-t nem szabad garantálni annak garantálására, hogy minden fordulóban nyersz. Ezért azt javasoljuk, hogy az első fogadás megkezdése előtt olvassa el alaposan az összes rendelkezésre álló információt a választott játékról. Közben elkészítettük a játékok listáját, amelyekkel a Kolumbiai online kaszinókban találkozhatunk:

 • slots
 • Progresszív jackpot nyerőgépek
 • Rulett
 • Blackjack
 • Baccarat
 • video Poker
 • póker
 • Élő Kaszinó

Akarsz játszani valódi kereskedőkkel?

Elfoglalt modern életük miatt sok játékos megfosztva van a lehetőségektől, hogy valódi szárazföldi kaszinókban látogasson el. A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően azonban minden érdeklődő játékos valódi kaszinó élményt élvezhet otthonának kényelme alapján. Valójában Kolumbiában a legtöbb legjobb kaszinóoldal kiváló élő kereskedő platformokat és rengeteg játékot kínál.

Minden játékot stúdióból élő közvetítésként folytatnak, és barátságos, profi kereskedők házigazdája. Annak biztosítása érdekében, hogy élvezze a magas színvonalú játékélményt, a kolumbiai kiemelt online kaszinók többsége együttműködik olyan vezető szoftverfejlesztőkkel, mint például Playtech és evolúció Szerencsejáték, többek között. Ne feledje azonban, hogy mivel a legtöbb ajánlott oldalunk külföldi, nem minden élő asztaluk érhető el kolumbiai játékosok számára. Mégis úgy gondoljuk, hogy rengeteg lehetősége van, és sikerül megtalálnia az Ön számára a megfelelő élő kereskedő játékot.

A legjobb valódi pénzes alkalmazások

A modern trendeket követve az összes elérhető online kaszinó Kolumbiában mobilbarát. Bár sok szolgáltató kínál lehetőséget útközben történő játékra, nem mindegyik képes optimális szolgáltatást nyújtani. Általánosságban elmondható, hogy számos tényezőt figyelembe kell venni, amikor egy mobil kaszinót választanak.

Először ellenőriznie kell, hogy a szerencsejáték-alkalmazás biztonságosan használható-e, és van-e elegendő játék közül a választás közül. Ezenkívül azt is meg kell tennie, hogy a kedvenc fizetési módján befizethet, és szükség esetén kapcsolatba léphet az operátorral. Természetesen a teljesítmény is fontos, és ellenőrizze, hogy a választott mobil kaszinó natív vagy internetes alkalmazásokat kínál-e. Összefoglalva: a következőt kell keresnie egy mobilalkalmazásban:

 • Gazdag játékkatalógus
 • Kiváló biztonság
 • Megfelelő fizetési módszerek
 • Kitűnő előadás

Kolumbia szerencsejáték-oldalai

Három csíkos Kolumbiai zászló, sárga, kék, piros déli Amerikai Kolumbia nemzetének mindig előretekintő és liberális hozzáállása volt az online szerencsejátékokkal szemben Kolumbiában. Az ország alkotmányában azt írják, hogy a kormány monopóliumot élvezhet a szerencsejátékok területén, és felhasználhatja a nyereséget társadalmi célokra. Kolumbia volt az első ország délben Amerika az online szerencsejátékok szabályozása.

Noha a szolgáltatók jogilag kötelesek engedélyt kapni az online szerencsejáték nyújtására Kolumbiában, végtelen számú kolumbiai szerencsejáték-oldal van, amelyek nem nyújtják és továbbra is nyújtják szolgáltatásaikat függetlenül attól.

Ha kaszinót, sportkönyvet vagy pókerhelyet keres, ahol most játszhat, nézd meg az alábbi listát.

Online szerencsejáték Kolumbiában

Annak ellenére, hogy igaz mondani, hogy Kolumbiában a szerencsejátékok legtöbb formáját legálisnak tekintik, az online szerencsejátékok nem tartoztak ide sokáig. Az online szerencsejátékokat szinte teljes egészében tiltották, mint illegális tevékenységeket. Az online szerencsejátékok egyetlen formája, amelyet a kolumbiai kormány legalizált, néhány online lottó volt. Ezeken kívül, ha kiderül, hogy valaki online szerencsejáték-kaszinót, sportfogadást, bingócsarnokot, pókerteremt vagy bármi mást üzemeltet, pénzbírsággal büntetendő lehet őket, és akár öt évig tilthatják meg bármilyen (törvényes vagy egyéb) tevékenységet. Ennek a ténynek és a Coljuegos vezetõjének többszörös fenyegetése ellenére, az akkori kolumbiai Rodrigo Vélez Jara még mindig otthont adott számos online szerencsejáték-mûveletnek az ország egész területén.

Ez a törvény a Kolumbiában felállított műveletekre vonatkozott. Ha azonban a tengeri szerencsejáték-oldalakról van szó, a játékosok kényeztethetik magukat. A kormánynak nehéz ellenőriznie egy ilyen szektorot, figyelembe véve, hogy hány online szerencsejáték-platform van más országokban.

Ezért a helyiek a büntetőeljárás kockázata nélkül játszhatnak ezeken a helyeken, és mindig is képesek voltak. Noha a kormány szeretne büntetőeljárást indítani mind a szereplők, mind a játékosok ellen, ez csak nem lehetséges. Ezért annak ellenére, hogy csekély illegális tevékenység, a játékosokat nem vonják vád alá külföldi kaszinókban, sportfogadásokban, pókerteremben való játékban és más részvételért.

A legnépszerűbb kolumbiai online kaszinó webhelyek Frissítve: Június 2, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

jumba tét ingyenes pörgetést