A betéti bónuszok és a bónuszok letét nélküli összehasonlítása

0 Comments

Nehéz túlbecsülni, hogy mennyire fontosak az online kaszinók bónuszai. Ez az az elem, amely elsősorban a hagyományos kaszinóktól különbözteti meg őket. Általában két fő típusú bónusz kínálható, bónuszok befizetéssel vagy anélkül.

Ahogyan a névből is kitűnik, a betéti bónusz használatához a játékosnak először el kell hagynia a betétet, majd ezt követően az összeghez hasonló bónuszt kapnak (az összeg bizonyos korlátai rendszerint létrejönnek).

Így a játékosnak először meg kell adnia egy összeget az oldalán. A regisztrációs bónusz a leggyakoribb. Az első befizetés időpontjában a játékos élvezheti a kaszinó bónuszát, még mielőtt a játékos eljutna a fogadásokhoz. Ez a típus pótlék az egyik legnagyobb, amit a kaszinó kínálhat (a legtöbb esetben több száz dollárt érhet el, de néhány kaszinó több ezerre emeli). Ez lehetővé teszi, hogy a játékos egyszerre növelje a játék kapacitását. Számos kaszinó is kínál havi bónuszt - ez a fajta bónusz olyan játékosoknak szól, akik már játszottak a kaszinóval. A játékos által tett betétek miatt a kaszinó a havi bónuszhoz hasonló összeget biztosít a játékosnak.

Más esetekben az online kaszinók további bónuszokat kínálnak, ha a játékos bizonyos betéti opciókat használ.

Ha nincs bónusz bónusz, akkor egyértelműen nem szükséges a játékos kezdeti hozzájárulása. Ily módon a játékos felkérést kap arra, hogy kipróbáljon különböző játékokat anélkül, hogy saját zsebéből fizetné. Meg kell jegyeznünk, hogy a befizetés nélkül kapott bónusz összege nem sokkal nagyobb, mint a betéti bónuszé (általában több tucat dollárra korlátozódik). Ez azzal magyarázható, hogy ebben a szakaszban nem kérik a játékos hozzájárulását. Az online kaszinók körében a betéti bónusz nem annyira gyakori.

Ami azt illeti Microgaming online kaszinók, különböző bónuszokat biztosítanak a játékosnak, amelyet szabad játék bónusznak neveznek. A játékosok egy meghatározott számú fogadást élvezhetnek bizonyos résidőkön. A fogadásokat korlátozott időn belül kell végrehajtani, és ha a játékos sikeres, akkor megtarthatja a nyert összeget.

Van egyfajta bónusz is, amely nem jelenti azt, hogy egy betéti bónuszt hívunk. Ebben az esetben a játékos minden alkalommal bónuszt vehet igénybe.

Bónuszok betétekkel

Előnyök

  • A betéti bónusz összege nagyobb, és több száz dollárt érhet el
  • A regisztrációs letét pótlék a fogadás megkezdése után élvezhető
  • Az ilyen típusú bónusz nagyon gyakori

Hátrányok

  • A bónusz csak akkor érhető el, ha a játékos hozzájárul

Bónuszok letét nélkül

Előnyök

  • A játékos nem köteles megfizetni a részesedését
  • A regisztráció nélküli bónusz, amelyen nincs befizetés, lehetővé teszi a játékos számára, hogy különböző játékokat próbáljon meg anélkül, hogy bármit fizetne

Hátrányok

  • Bónuszok, amelyek nélkül a betétek általában több tucat dollárra korlátozódnak
  • Ez a fajta bónuszok ritkán fordulnak elő
A betéti bónuszok és a bónuszok letét nélküli összehasonlítása Frissítve: Március 7, 2019 Szerző: Damon
Terjeszteni a szeretetet