Átfogó útmutató az online résidőkről Kanadában

0 Comments

Elgondolkodtál már azon, hogy miként találták ki a játékgépeket? Vagy hogyan alakult át a klasszikus 3-tárcsás nyerőgép kiváló minőségű 3D online játékgá? Megpróbáltad megmagyarázni a különbséget egy több nyerővonalas nyerőgép és egy 243 mód között, amivel nyerhetsz, és találhattok magadnak dumbstruck-t?

Ebben az átfogó útmutatóban a Kanadában található online nyerőgépekről mindent megtudhat, amit tudni szeretne a kedvenc online kaszinójátékáról. Itt a JackpotCity-nél van egy író és kutatócsoportunk, aki mindenféle online kaszinó játékot tesztel és elemez, hogy a lehető legpontosabb és legkorszerűbb áttekintéseket adjon az általunk nyújtott online kaszinó játékokról.

A játékgépek gyors története

Elgondolkozott már valaha, hogy miért hívják a résidőket?

Az első „nyerőgépeket” a korai 1880-ekben találták fel. Az eredetileg „nickel-in-the-slot machine” néven a szerencsejáték-gépek gyorsan váltak népszerűvé a szalon tulajdonosok körében.

Sittman és Pitt eladta az első nyerőgépet az 1981-ban. A pókerjáték alapján a gép 5 dobokat tartalmazott, és a lehető legjobb kézből állt az 50-kártya fedélzetén belül. A királyi flush esélyeinek csökkentése érdekében az 2 kártyákat eltávolították a gépből: a szívek és a tizenkét lapát. A játék nem kapott pénzbeli díjat, és a játékos közvetlenül a bárba ment, hogy díjat nyerjen, ami általában ingyenes italokat és szivarokat tartalmazott.

A késői 1880-ekben az automatikus kifizetésekkel rendelkező nyerőgépek iránti nagy igény ösztönözte a fiatal német születést Amerikai Charles (augusztus) mérnök, Fey, hogy egyszerűsítse a szerencsejáték-gépet. 1894-nál létrehozta első érme-működtetésű gépét (az 11-4-11), amelynek sikere arra ösztönözte őt, hogy hozza létre a Card Bell-ot (1898), amelyet a Liberty Bell követett az 1899-ben. A Sittman és a Pitt gépének öt dobját három tárcsával és az öt szimbólummal helyettesített 50 kártyával váltotta fel: patkó, szív, pikk, gyémánt és egy Liberty Bell. A lehetséges kombinációk számának egyszerűsítésével csökkentette a leolvasások összetettségét, és lehetővé tette az automatikus kifizetés lehetőségét. Ekkor a díjak a következőkből álltak:

A 20 XIX. Század elején a legtöbb amerikai államban tiltották a szerencsejátékot, miután Kanadát követve az 1892-ben illegális volt. Ahhoz, hogy megkerüljék a törvényt, Charles Fey és versenytársai érme-rések nélküli gépeket építettek be, és helyettesítették a tárcsákon található szimbólumokat gyümölcsökkel (pl. Narancs, cseresznye, dinnye és alma) és egy rágógumi csomag szimbólummal („bar”) és hívták őket rágógumi adagolók.

Annak ellenére, hogy illegálisak voltak, a nyerőgépek továbbra is népszerűek voltak a nagy depresszió tilalma miatt. A második világháború után népszerűségük növekedett, mivel a világ kormányai látják őket az adóbevételek növelésére. Az 1975-ben az első videojáték-automatát vezették be Las Vegasban, ami az 1986-ben és később az online nyerőgépekbe vezető elektronikus forradalom felé vezetett.

Új generációs slot játékok: video slot

Napjainkban a videojáték-automaták nagyon népszerűek. Ezek a játékok az 1975-tól kezdődnek, amikor a Fortune Coin Company létrehozta a „Fortune Coin” video slot-ot. Eredetileg egy fizikai gépen megjelenített képernyőn játszották le, de az 90-ekig nem volt teljesen átfogva, amikor a szoftverfejlesztők egyre többféle video slot-ot termeltek.

A Bally Game Maker volt a játékváltó: az LMGamesnek az volt az ötlete, hogy sok játékot tartalmaz egy gépben, például Blackjack, Póker, Slot Games, Quest for Arany, Az esélyek varázslója, stb. Sikerének köszönhetően nőtt a video slotok iránti érdeklődés.

Az ilyen típusú nyerőgép, akár szárazföldi, akár online, fellendülésének oka a hagyományos játékokkal szembeni nagyobb interaktivitás. Egy klasszikus slot játékban 3 vagy néha 5 tárcsák lesznek. A video slotokban a hely fizikai korlátozását az elektronikus képernyő felborítja, ami lehetővé teszi, hogy annyi tárcsa legyen, mint a fejlesztő.

Az elektronikus gép növelte a nyerővonalak számának és típusainak lehetőségeit is. Míg a hagyományos játékgépek csak három nyerővonalat tartalmaznak, egymás után sorakoznak, a video slotok lehetővé teszik, hogy a fejlesztő korlátlan nyerővonalakat kapjon a kívánt formában (V, ZigZag…). Ez a szabadság megnövelte azon szoftverfejlesztők kreativitását, amelyek most képesek elképzelni a képzeletüket, hogy egyedi játékokat nyújtsanak a játékosoknak.

Ezek a video slotok is képesek a játékosokat vonzani a kínált fajtájukon keresztül. Könnyen elforgathatók, hogy megjelenjenek egy különleges témát vagy márkát, ami a játékosokat a kedvenc megjelenítésükhöz vonzza. Például a macska szerelmesei számos kitty-témájú résidőt találnak, míg a kutyák a kedvenc kiskutyájukkal játszhatnak.

Továbbá, a video slotok elképesztő élettel rendelkeznek azzal a lehetőséggel, hogy bónuszokat is tartalmazhatnak a játékban. Ezek a bónuszok adaptálhatók a játék témájához, és olyan változatosak, mint a fejlesztői képzelet.

Végül, a legutóbbi videojátékok előnye, hogy képesek az interneten keresztül csatlakozni, lehetővé téve a progresszív jackpot használatát, amint azt az alábbiakban ismertetjük.

Internet és online játékgépek

Az internetes forradalom megváltoztatta a világot, magában foglalja a játék módját. De hogyan?

Az ARPA, az internet őse, először az 1969-on ment. Korábban korlátozott funkciókkal az Internet gyorsan nőtt, hogy lehetővé tegye a számítógépek (és emberek) számára, hogy e-mailek (1972) és weboldalak (1991) segítségével kapcsolódjanak egymáshoz.

Az 1995-ben a Netscape elindította az SSL titkosítást - Secure Sockets Layers -, amely lehetővé tette az interneten biztonságos pénzügyi tranzakciókat (pl. Hitelkártyás fizetések). Az első szerencsejáték-szoftvert fejlesztette ki Microgaming az 1994-ben és az 1996-ben az SSL titkosítás biztonságosan támogatta az első valódi pénz fogadást a korai online kaszinóban.

Bár sok webhely azt állítja, hogy az első online kaszinó, biztosak vagyunk a játékok fejlesztésében. Az első online játékosok játszhatnak Craps, Rulett, Video Poker és Blackjack, valamint az 1998-ben a Microgaming kifejlesztette az első online progresszív jackpot slotot, a „Cash Splash” -et, amelyet ma is játszhatunk.

Azóta az online nyerőgépek csak népszerűvé váltak. Az internet lehetővé tette, hogy hatalmas fajta legyen a játékokban. Az online kaszinók, mint például a Jackpot City, fogadnak különféle speciális online nyerőgép-játékokat, hogy a játékosok a legjobb élményt nyújtsák.

A Charles Fey által feltárt évjárat-automata alapján ezek a játékok a klasszikus 3-tárcsával és az eredeti játék néhány nyerővonalával rendelkeznek. Használja az eredeti szimbólumokat (patkó, szív, pikk, gyémánt, Liberty Bell).

Az 80s és az 90s bárokban és kocsmákban található játékgépekhez hasonlóan ezek a játékok klasszikusak is, de gyakran más funkciókat is kínálnak. Például javasolnak egy „botrányos” bónuszt, amely lehetőséget ad a játékosnak arra, hogy két „gyümölcsöt” tartson a centrifugálásra abban a reményben, hogy megszerezze a hiányzó gyümölcsöt, hogy megkapja a jackpotot.

Ma megtalálhatja a játékgépeket, amiket meglehetősen sok minden elképzelhető. Akár jobban szereted a sportot, az állatokat, az ételeket, a kalózokat, a cowboy-t, a helyet, stb., Mindig megtalálja az Önnek megfelelő nyerőgépet. Akár online játékokat is játszhatsz témájukban a kedvenc TV-műsorokhoz és filmjeidhez, vagy kedvenc nyaraláshoz!

Mivel eléggé önálló magyarázata van, talán azt hitte, hogy az ilyen típusú nyerőgépek bemutatták az 3D grafikát. Nagyon népszerűek, az ilyen típusú játékok nagyon modern érzéssel rendelkeznek, és elégedettek a játékosok számára egy szép játék lejátszásában.

Az ilyen típusú online nyerőgépek olyan fejlett történeteket tartalmaznak, amelyeken keresztül játszhat. A történetet általában különböző szintek alkotják, melyeket különböző fordulóban játszhatsz le. Függetlenül attól, hogy kap egy nyomot egy bűncselekmény játékban, néhány felvétel készségalapú céltevékenységben, vagy a játékmenet felett, a történet segít abban, hogy jobban részt vegyen a játékban.

Az új technológiákban a mobil kaszinók emelkedtek. Ezeket a játékokat az okostelefonokon és táblagépeken lehet lejátszani, és bármikor elérhetők. A Las Vegas Casino nyerőgépei a legnépszerűbb mobiljátékokat adták ki, és lehetőséget adnak valódi pénzzel játszani.

Az online nyerőgépek népszerűségének másik oka a hatalmas jackpot-díj lehetősége. Az online progresszív jackpotokat a világ minden tájáról származó kaszinókról online terjesztik. Minden alkalommal, amikor valaki valódi pénzt fogad a progresszív nyerőgépre, a pénz megnöveli a globális jackpotot, amíg egy szerencsés játékos el nem éri a jackpotot, és visszaállítja azt a jövőbeni játékosoknak. Négyféle progresszív jackpot slot létezik: az önálló progresszív jackpot slot, a házon belüli progresszív jackpot slot, a hálózati progresszív jackpot slot és a több progresszív jackpot slot.

Gyakran az online kaszinó játékok legizgalmasabb típusának tekintik, a progresszív jackpot-résidők általában egy Jackpot-mérővel rendelkeznek a képernyőn, amit látni fogsz, hogy a szemed előtt növekedjen. Természetesen a progresszív jackpot nyerőgépes játékok közbenső díjakkal is rendelkeznek, amelyeket a szimbólumok különböző kombinációival kaphatunk, ugyanúgy, mint a jackpot kombináció.

A progresszív jackpot nyerőgépek hatalmas nyereményekhez vezetnek:

Az online szerencsejátékok másik típusa az online nyerőgépes versenyek lejátszása. A leggyakoribb versenyfajta meghívja Önt egy buy-inre, amely lehetővé teszi a játékot. Ezek lehetnek magasak vagy alacsonyak, és meghatározzák a végső díjat.

Miután elismerték a játékot, az online kaszinó minden résztvevőnek ugyanannyi kreditet (vagy bankrollot) ad. Ezeket a krediteket akkor használják, ha a verseny végéig megpörgetik a tekercset.

Minden egyes centrifugálás után a nyereményeket külön számlánál állítja be, mint a hiteleket. A verseny végén minden játékos nyereményét összegezzük - a maradék hitelek nélkül -, és a legmagasabb eredményű játékos a győztes. A maradék hitelek elvesznek, és a játékosok megkapják a díjaikat.

Mivel ezek a versenyek nem győztesek, minden játékot kapnak, minden játékos jutalmat kap. Jellemzően az elsők nagylelkű kifizetést kapnak, míg a következő pozíciók egy meghatározott számú szabad pörgetést kapnak.

3 vagy 5 tárcsás nyerőgépes játékok

Mint korábban láttuk, különböző típusú, különböző számú tárcsákkal rendelkező játékok vannak, a leggyakoribbak az 3 és az 5 tárcsás nyerőgépek, amelyek teljesen megváltoztatják a játékosok élményét

Míg a Sittman és Pitt által kifejlesztett első nyerőgép 5 dobokkal rendelkezett, Charles Fey Liberty Bell-jét egyszerűsítették, hogy csak 3 tárcsákat mutassanak be, oly módon, hogy a XIX.

A mai napig az 3-reel (vagy a klasszikus rés vagy orsónyílás) Charles Fey találmányának modern verziója. Ezek nyilvánvalóan 3-tárcsákból és legfeljebb öt nyerővonalból állnak. Meglehetősen egyszerűek az új nyerőgépek számára, hogy megértsék, és nagyszerű módja a kezdőknek a játékgépek világának bemutatására.

Az 3 reel klasszikus nyerőgépek nagy előnye, hogy kevesebb szimbóluma van, gyakori kifizetéseket generál, amikor a nyerővonalon megjelennek. Ideálisak azoknak a játékosoknak, akik alacsony volatilitást részesítenek előnyben, vagyis csak néhány dollárt veszítenek vagy nyerhetnek az ülésszakonként.

Az 5-tárcsás nyerőgépek a közelmúltban fejlődtek a kaszinó világában. Az elmúlt évtizedekben a videojátékok és az online szerencsejátékok fejlesztése lehetőséget adott a fejlesztőknek a tekercsek és a nyerővonalak számának növelésére, ami a játékélmény fokozottabbá tételét váltotta ki.

Bonyolultabb, mint a klasszikus nyílás, és a játékosnak egy magasabb, magasabb jövedelmű játékot kínál a játékosnak, mint az 3-reel. Ezek a magas díjak az alacsonyabb esélye annak, hogy eltalálják a jackpotot, valamint a fokozatos jackpotot biztosító 5-reel játékok gyakorisága.

Mivel az 5-reel játékok többnyire online vagy video slot-okon találhatók, azzal az előnnyel járnak, hogy kiváló minőségű grafikákat, valamint nagyszerű animációt, témájú és márkás játékokat, nagyszámú szimbólumok és fizetési vonalak formáját mutatják be. Emellett gyakran kínálnak különféle bónuszokat a játékosoknak.

Az ilyen típusú online nyerőgépes játékok ideálisak azoknak a játékosoknak, akik a nagy volatilitást részesítik előnyben, vagyis nagyobb veszteségeket kockáztatnak, hogy hatalmas jackpotokat szerezzenek.

Ház szélén az online résidőkben

A ház szélének ismerete azt jelenti, hogy mennyi pénzt fog fizetni a játékért, más szóval, hogy mennyi pénzt veszít a szerencsejátékos az eredeti fogadás után. Az online résidők ház szélét minden egyes kaszinóban megtalálható játékra kiszámítják, legyen az online vagy szárazföldi. Tehát, ha kedvenc gépének 8% háza van, és a tétje C $ 10, akkor átlagosan elveszik 0.8 centi centiméterenként….

A valódi pénzzel játszó kaszinók jellemzően az 2% és az 10% közötti nyerőgépeken egy ház szélén vannak. Kanadában a szerencsejáték törvényeket és rendeleteket az illetékes hatóságok és a joghatóság szabályozza. A Gamesense szerint a Kanadában a nyerőgépek átlagos házhatása 8% körüli.

Sok kaszinó említi a Return to player-t (RTP), amely a ház szélének megfordítása. Korábbi példánk szerint kedvenc helyünk háza 8% volt. Ha megfordítjuk, akkor a játékban egy 92% visszatérés a játékosra lesz.

Hogyan nyerhetünk nyerőgépeken: Paylines vs Ways to Win

Az elmúlt két évtizedben a video slotok új módokat vezettek be a nyerőgépekre. A hagyományos játékoknak néhány nyerővonalat kellene kapniuk, általában egy és három között, és a játékos nyerhet, ha egy bizonyos fizetési vonalon keresztül meghatározott szimbólumok vagy szimbólumok kombinációja leszállt.

Az 5-tárcsák video slotok a szoftverfejlesztők számára lehetővé teszik a nyerővonalak számának növelését, ami nagyobb nyerési lehetőségeket eredményez. Ahelyett, hogy csak egyenes nyerővonalakra korlátozódna, a fejlesztők most már az 100 nyerővonalakhoz juthatnak.

De hogyan működnek ezek a többsoros vonalak?

A játékos bizonyos nyerővonalakon fogad. Választhat, hogy egyszerre fogadhat 1, 2, 3, 20, 40, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX és XNUMX nyerővonalakat. Az ilyen típusú játék nehézségei az, hogy a nyerővonalakra egyenként kell fogadni, vagy azzal, hogy elveszítenek egy potenciális nyereményt. Az ilyen típusú játék másik akadálya az, hogy a játékosoknak egy bizonyos összeget kell fizetniük minden egyes nyerővonalon, amelyre a fogadást választják, így a játék elég drága.

Ekkor lép be a Ways-to-Win.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a játékosok túl drágaak legyenek a játékban, a fejlesztők azzal a feltevéssel éltek, hogy a szerencsejátékos minden nyitott nyerővonalon fogadja az igazi pénzét. Ezzel a játék egyszerűbb és kisebb fogadást jelent. Az ilyen típusú nyerőgépek másik előnye, hogy a játékos valószínűleg a legtöbb centrifugáján szerez gólt, ami csökkenti a megfelelő szimbólumokat a különböző nyerővonalakon. Az ilyen típusú játékok egyetlen hátránya, hogy a siker gyakoriságát tekintve az egyes nyereményekért kapott összeg általában alacsonyabb, mint egy hagyományos nyerőgépen.

A véletlenszám generátor

A szerencsejátékosok gyakran úgy vélik, hogy a nyerőgépek egy bizonyos képessége vagy elismerése fennáll a nyerőgépek mögött. Az igazság az, hogy nincs.

Annak érdekében, hogy a játék kizárólag szerencsére támaszkodjon, a fejlesztők számítógépes komponenst - mikroprocesszort - véletlenszámgenerátornak (RNG) neveztek el, amely biztosítja, hogy a videó nyerőgép mindig teljesen véletlenszerű és különböző szimbólumkombinációt generál az előző pörgetések eredményét.

Az online vagy szárazföldi játékgépek nem rendelkeznek memóriával. Nem fogják tudni, hogy több száz pörgetést játszott ugyanúgy, mintha nem tudnák, hogy az 25c fogadása az első.

A véletlenszám-generátor gondoskodik arról, hogy a videó nyerőgép mindig tisztességes és biztonságos legyen a játékos számára.

Magas és alacsony volatilitású online résidők

A nyerőgépek volatilitása könnyen magyarázható.

A nagy kockázatú slot játékokat nagy volatilitásnak nevezik. Az ilyen típusú játékokon a játékos ritkán nyer egy nyerő kombinációt, de a kifizetések általában elég nagyok. Ezeket a játékokat az olyan játékosok részesítik előnyben, akiknek nagy bankrollja van, és sok idő áll előttük.

A közepes volatilitási résidők nagyon népszerűek a játékosok körében, mivel azok átlagos kockázati szintet képviselnek. Kis pénzösszegeket igényelnek, miközben továbbra is nagy nyereményeket biztosítanak.

Az alacsony volatilitási rések alacsony kockázatúak. A résidőket gyakori, de alacsony vagy közepes méretű kifizetések jellemzik.

Bónusz a kanadai slot játékokban

A legjobb online kaszinójátékok gyakran adnak néhány bónuszjátékot a játékosnak, és ezek minden játékban eltérőek lehetnek. A valódi pénzért játszott kanadai online slotok leggyakoribb bónuszai:

Számos más típusú bónusz létezik, mint például bónusz szimbólumok vagy fordulók, újra pörgetések, azonnali nyeremények stb.

A legjobb online nyerőgépek Kanadában

Kanadában az online kaszinók bevételei folyamatosan emelkedtek az 2011 óta. A Canadian Gaming Association szerint az online nyerőgépek a kanadai kedvenc online kaszinójátékok az egyszerű játékok, a gyönyörű grafikák, a különböző témák és a márkajátékok és a nagy jackpotok lehetőségei miatt. Néhány kanadai kedvenc játék:

Online nyerőgép-fejlesztők

A kaszinóipar gyorsan változott az online nyerőgép-szolgáltatók segítségével, és egy egész többi iparágat is hozzáadott a hagyományos szárazföldi kaszinóhoz. A következő szoftverszolgáltató a három legnépszerűbb online slot szoftverfejlesztő:

A résidők jövője

A jövőben az online kaszinók képesek lesznek ugyanazokat a tapasztalatokat nyújtani a játékosoknak, mintha szárazföldi kaszinóban lennének. Hogyan lehetséges ez? Virtuális valóság kaszinók.

Az 30-ról 40 éves demográfiai célokra tervezve ez az új módja a szerencsejátéknak biztosítja a játékos számára az elbűvölő élményt, amit a hagyományos online kaszinókból hiányzott. Még mindig a gyerekcipőben, ez a technológia még mindig meglehetősen korlátozott, bár már nagy örömmel szolgálhat a játékosok számára, akik meg akarják próbálni ezt az új módot.

Jackpot City online kaszinó bónuszkódok >>

Jackpot City Casino Online. Csatlakozz most!
Forrás: jackpotcitycasino.com
Átfogó útmutató az online résidőkről Kanadában Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: