Kontraszt az élő kereskedő és az RNG Blackjack között

0 Comments

Míg a szabályok és az alapvető játék Blackjack ugyanaz az egész fórumon, kontrasztos platformok vannak, amelyeken játszhat. Két Spin Palace kaszinó legnépszerűbb platformja Microgaming az élő kereskedő és az RNG Blackjack. Mindkettő nagyon eltérő környezetet kínál, mégis nagyon hasonló izgalmas élményeket.

Függetlenül attól, hogy szeretne-e játszani, vagy akár mindkettőt kipróbálni, felvázoltuk a kettő közötti jelentős különbségeket, és megvizsgáljuk, hogy a két lehetőség ugyanolyan jutalmazza.

Valós idejű játék

Az élő kereskedő Blackjack reális környezetet kínál Önnek, amely egy élő videófolyamon keresztül kerül bemutatásra; van egy professzionális kereskedő, aki kölcsönhatásba léphet, és egy gödör főnök áll, aki segítséget nyújt bármely kérdésben. A kamera nézet mindig az asztalon van, még akkor is, ha olyan videó funkciók vannak, amelyek lehetővé teszik a szögek és a szögek megváltoztatását gyertya kívül belül. Így garantálható, hogy soha nem fogja elfelejteni a játék kibontakozását.

Adjon meg egy virtuális világot

Míg az RNG Blackjack a Microgaming kiváló grafikáját adja, virtuális világban játszik. Nincs valódi életkereskedő, de egy RNG-vel működik, amely igazságos, igazságos vásárlási joggal rendelkezik. Ennek oka, hogy az RNG-t szigorú teszteknek vetik alá független ellenőröktől, akik ezt követően közzéteszik az eredményeket. A Microgaming egy tiszteletre méltó név, amely megfelel a rendszeres tesztelésnek és jó állapotban van a méltányosság és a teljes véletlenszerűség tekintetében.

Egy társadalmi oldal

Bizonyos élő kereskedők Blackjack-játékai közé tartozhatnak a világ más részeiből származó játékosok is. Ez egy további szociális szempontot jelent ezekhez a játékokhoz, mivel a játékosok beszélgethetnek egymással az élő chat funkciók segítségével. Másrészről, az RNG Blackjack egy egyedileg játszott játék, és azok, akik nem akarnak szociálisan játszani, megszakítás nélkül és saját ütemben játszhatnak.

A táblázat mindenkinek

A Blackjack élő közvetítője a földalapú élményt utánozza, ezért nem lehet teljes ellenőrzése a fogadási limitek és egyéb szempontok felett, de az Ön igényeinek megfelelően különböző táblák állnak rendelkezésre. Lehet, hogy egyszerre több táblát is játszhat. Az RNG Blackjack nem csak a játék ütemének ellenőrzését teszi lehetővé, hanem több változat is rendelkezésre áll, és több játék is lejátszható egyszerre.

A Spin Palace minden korlátot kínál az alacsonyabb háztól, a Blackjack-t, így a választás valóban a kívánt élményre csökken.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kontraszt az élő kereskedő és az RNG Blackjack között Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon