A mobil és online kaszinók kontrasztjai

0 Comments

Bár sok játékos online és mobileszközeiken is kaszinójátékokat játszik, vannak olyan játékosok, akik teljes szívvel vagy egy vagy másik ellen szólnak. Mint ilyen, ma megvizsgáljuk a két lehetőség közötti különbségeket, és megpróbáljuk elérni, hogy sok játékos miért részesíti előnyben az egyiket.

Ha még nem döntött, hogy melyiket szeretne, vagy még nem próbált ki egy mobil kaszinót, remélhetőleg a vezetőnk egy lépéssel közelebb hozza a döntést. Fontos azonban megjegyezni, hogy ha még nem találtál olyan online kaszinót, amit szeretsz, a Spin Palace online kaszinójátékainak sokféle változata lett optimalizálva az okostelefonok használatához, és mindazok, amikre szükséged van, az aktív internetkapcsolat.

On-The-Go kaszinó játékok

A mobil és az online kaszinó iparágak közötti nagy különbség az egyszerű hozzáférés. Annak érdekében, hogy élvezhesse kedvenc online kaszinójátékait, valószínűleg meg kell ülnie a laptopján vagy asztali számítógépén, amelyhez kötődni fog, amíg el nem döntesz, hogy szünetet szeretnél a kedvenc online kaszinójátékodból. A mobil kaszinó használatával azonban bármikor játszhatsz, függetlenül attól, hogy hol vagy.

Akár az ebédszünetet, a munkába járást vagy a munkát, akár barátját várod, vagy csak egy kis időt megölhetsz, a kedvenc kaszinójátékodat élvezheted a mobileszközed segítségével. . Sok online kaszinó ezt a tényt gyûjtött, és a Spin Palace-hoz hasonlóan optimalizálta a mobiljátékokat is.

Játékok kiválasztása

Az online kaszinó egyik legnagyobb előnye, hogy látszólag korlátlan számú játék közül lehet választani, és olyan helyszíneken, mint a Spin Palace, az 450 játékok közül választhatnak. Szó szerint minden nap új játékot kell játszania az 450 + napokon, hogy mindezeket játszhassa, és ebben a szakaszban több új játékot próbáljon ki. Az online kaszinók nagyszámú játékot kínálnak, mivel erőteljes kiszolgálóval rendelkeznek az adatok átvitelére.

Ezzel ellentétben a mobil kaszinóipar sok szempontból még mindig a gyerekcipőben jár, és a szoftverfejlesztők a felzárkózás játékát játszják, melyet az online kaszinóipar több mint 20 éve nyert. Mint ilyen, a mobil kaszinók sokféle nyerőgépes és kaszinó asztali játékot kínálnak, de a különböző fajták száma korlátozott lesz. Ez természetesen javul, mivel egyre több szoftverfejlesztő teszi elérhetővé a játékok mobil verzióit, de ez csak egy ideig eltarthat.

Különbség a játékok sebességében

Mint korábban említettük, az online kaszinók, mint például a Spin Palace, hatalmas kiszolgálókkal rendelkeznek a hatalmas mennyiségű forgalom kezelésére, és minden játékukat ezeken a szervereken tárolják. Mivel az online kaszinó játékok szervereken tárolódnak, a lejátszáshoz szükséges sávszélesség lényegesen alacsonyabb, mint a mobil internet-kapcsolat használata. Ha nagysebességű internetkapcsolatot használ a kedvenc online kaszinójátékok lejátszásához, a játéknak zökkenőmentesen kell futnia, és soha nem lehet kapcsolatba lépni.

Ellentétben ezzel a kábeltelevíziós kapcsolattal, a mobilinternet nem olyan stabil, különösen, ha egy olyan területen, ahol szokatlan mobiljel van. A mobil kaszinók gyakran megkövetelik, hogy a lejátszó letöltsön egy alkalmazást, hogy játssza le a játékát, vagy csatlakozzon a szervereikhez olyan mobil adatokkal, amelyek gyakran késleltetik a játékot, vagy akár a teljes lekapcsolást.

Különbség a grafikában

A mobil játékfejlesztés az utóbbi 10 években hosszú utat mutatott, és vannak olyan szoftverfejlesztő cégek, akik kizárólag a mobil használathoz szigorúan a játékok létrehozására összpontosítanak. Azonban ezeknek a játékoknak és az online kaszinójátékoknak a különbsége az, hogy a jelenleg fejlesztett mobiljátékok soha nem jelentettek semmilyen másat, mint egy mobil eszközt. A mobil kaszinójáték-fejlesztők most azzal a feladattal szembesülnek, hogy megpróbálják optimalizálni a mobil felhasználásra szánt játékokat, amelyeket soha nem szántak arra, hogy semmilyen más módon játszhassanak az asztali számítógépen.

Mint ilyen, az online kaszinójátékok előnye, hogy sokkal nagyobb képernyőkön játszanak, és a billentyűzet és az egér használatával több lehetőséget kínálnak a játékosok számára. Mivel azonban a trend olyan erősen mozgott a mobilhoz, a fejlesztők a kis képernyőkön játszanak játékokat, és bár a navigáció és a funkciók némileg csökkentek, a grafika és a teljes játékminőség továbbra is magas marad.

Nem számít, hogy mit szeretne, ne feledje, hogy a Spin Palace nem letölthető mobil kaszinó opciót kínál, és ha stabil internetkapcsolata van, akkor élvezheti a játékokat, függetlenül attól, hogy hol van a világon.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A mobil és online kaszinók kontrasztjai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon