Meg tudná robbanni egy kaszinót?

0 Comments

Ne hazudjon nekem, és azt mondja, nem gondoltál egy kaszinó rablására. Neked van. Minden rendben van. Öt perccel ezelőtt csináltam, ezért írtam ezt a blogot. Végül is van valami nagyon csábító a nagy kockázat, a kis mennyiségű munka elhelyezésének gondolatairól, majd az élet hátralévő részében. És igen, én is láttam az óceán tizenegyét, és igen, egyetértek, hogy úgy tűnik, hihetetlenül hűvös lesz egy kaszinó rablás. Nem "George-Clooney-cool", de olyan közel, mint az átlagos ember.

Úgy tűnik, az egyetemesen elfogadott gondolat, hogy egy kaszinó valójában nem hagyna ki néhány milliót, ellopása esetén. Úgy értem, csak nézd meg az átlagos kaszinót. Vegyük a mamut építészetet és a túlságosan pompás tervezést. Vajon ez az épület tulajdonosai egy-két millió hiányzik? Természetesen nem. És csak tegyük úgy, hogy a választott kaszinó rablás helyének tulajdonosa is gátlástalan ember, aki megérdemli, hogy kirabolják. Ott; hogy tisztázza a lelkiismeretét, és a blog többi részét sokkal könnyebb megemészteni.

Kaszinó biztonsági rendszerek

Nem vagyok nevetségesen gazdag, és ez valószínűleg miért akarok rabolni egy kaszinót. Ennek az a hátránya, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy az Ocean's Eleven-ben a karaktereket használják. Ezek a srácok tényleg úgy tűnt, hogy rengeteg pénzük van, hogy elkezdjenek. Ehelyett meg kell rendeznem a jó régimódi stratégiát, hogy megszabaduljak ezzel a szokásos felszereléssel, amely nem igényel kölcsön felvásárlást.

Mostanában olvastam a modern kaszinóbiztonságról, mind a blogról, mind a másikról. És kiderül, hogy az emberek nem viccelnek, amikor azt mondják, hogy a modern kaszinók Fort Knox. A bonyolult biztonsági kamerarendszerek és a biztonsági személyiség kis serege mellett a kaszinóépület is úgy lett kialakítva, hogy hihetetlenül nehezen robbanhat.

Van néhány, magasan őrzött bejárat egy kaszinóba, és a tényleges kaszinó rész, ahol a pénzt tartják, általában az épület közepéhez közel helyezkedik el, körülvéve egy üzletek és szűk folyosók labirintusa. Bárki, aki a készpénzre akar menni, bejáraton kell átjutnia, ahol a labirintuson és az épület szívében keresik és szkennelik őket. Aztán meg kell lopniuk a készpénzt, valószínűleg műanyagból készült fegyverekkel, majd a készpénzt vissza kell vinni a labirintusból és egy kijáratba.

Készpénz tranzitban

Valaha gondoltam, hogy miért tervezték a kaszinókat úgy, ahogy vannak? Nos, most már tudod. Hadd legyen az első, aki azt mondja, hogy sokszor halott voltál, amikor megpróbálod kihúzni a fent említett tervet. Az intelligens emberek, mint te és én, tudják, hogy a legjobb dolog az, ha megkeressük a készpénzt a tranzitban.

A kaszinóknak az őrült pénzösszegeket rendszeresen, általában több tízmilliónak kell szállítaniuk. Ez természetesen páncélozott járműveken keresztül történik. És a jármű nyilvánvalóan a könnyebb célpont, miután megnézte a fent említett épületet.

Nem igazán. A modern kaszinók készpénzt szállítanak egy olyan gépkocsiba, amelyre nehezen tudta megrepedni. A járművek egyszeri kódrendszereket használnak, GPS felügyeli, és természetesen távolról is deaktiválhatók.

Továbbá, a kaszinók annyira utálják az embereket, hogy ellopják a pénzüket, ha a jármű komoly fenyegetésnek van kitéve és a tolvaj megpróbálja megnyitni a furgont, a pénz önpusztul. Nem, nem viccelek. Néhány kaszinó inkább a pénzét fogja meg, mint hogy ellopja.

A terv

A fenti információk feldolgozása után egy tervet készítettem. Azt hiszem, tetszeni fog. Először is, egyikünknek nagyhatalmat kell kapnia. Ezt úgy érhetjük el, hogy egyszerűen beugrunk egy radioaktív hulladékba. Valószínűleg meg kell tennie, hogy te vagy a jobb megjelenésű, és a vonzóbb szuperhős lesz. Miután elérkezett a szuperhős rész, eladjuk az élet történetét és milliókat készítünk. Természetesen a milliók ötvenötödik lesz. Itt minden egyenlő partner vagyunk.

Valamennyi súlyossággal számos ismert, világszerte ismert kaszinó heists olvasható az internetről. A túlnyomó többség nem volt sikeres. Az, aki sikeres volt, egy nő és barátja volt; készpénz a tranzit járművezetőkben, akik egyszerűen csak a készpénzzel szálltak le. Ez ma nem sikerül, ha a GPS és a távoli jármű deaktiválódik. A nő később megfordult, miután a barátja vette a pénzt és futott.

A másik egy kaszinó pénztáros volt, aki készpénzzel teli táskával lépett ki, és nem állt meg a kaszinóban töltött hosszú ideje miatt. Ez az ember megkapja a sárgaréz kókuszdíjat! Ő egyike azon kevés embernek a történelemben, akik elszaladtak, és soha nem találták meg… azt hiszi, nem?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Meg tudná robbanni egy kaszinót? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon