Őrült Craps tények

0 Comments

Craps az egyik legismertebb és legnépszerűbb kaszinójáték a világon. Az intenzív, gyors átfutási akciók alapján a craps táblák ott vannak, ahol a játékosok hajlamosak a leghangosabb sikoltozásra. De tudtad, hogy a craps játék olyan régi, hogy a keresztes hadjáratokhoz nyúlik vissza? Úgy van; Az emberek akkor dobták fel a kockákat, amikor a villamos energia és az égésű motorok még egy álom sem voltak. És ha úgy gondolja, hogy ez csodálatos, itt vannak az 5 több craps tények, amelyek talán csak elgondolkodnak.

1.Toad

A craps név a francia crapaud szóból származik, amely közvetlenül a varangyra fordul. De miért származik a világban a dobókocka dobása a kétéltűekből? A válasz érdekes és szórakoztató. Amikor először népszerűvé váltak a craps, azok, akik játszottak, gyakran kis csoportokban néztek az utcán.

Valakinek egy bizonyos ponton azt kellett volna mondania, hogy a játékosok úgy néztek ki, mint a varangyok, és ez nem sokáig tartott. A következő alkalommal, amikor beütsz egy kis dobókockaba, adj egy pár croaksot, és nézd meg, hogy hány ember kap a viccet.

2.Transparency

Bárki, aki időt töltött a craps kockával, tudja, hogy hagyományosan átláthatóak, és még mindig a kaszinók gyors többségében vannak a világ minden tájáról. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a régi időkben a játékosok megpróbálták kocogni a valódi világ kaszinókba, amiket megzavartak. A manipulált kocka számukra több dolgot is elvégezhet, amelyek mind nagymértékben növelik a győztes számok valószínűségét.

A kockák átláthatóvá tétele azt jelenti, hogy a csempészet bármely hamis kockában sokkal nehezebb, gyakorlatilag lehetetlen. A súlyozott kockák egy nehéz tárgyra vagy anyagra helyezkednek el, és ez nyilvánvalóan sokkal nehezebb, ha a kockák átlátszóak. Átlátszó kocka mentette meg a valós világ kaszinóit elveszett pénzt az évek során, és ez mindenki boldog lehet. Természetesen az online kaszinóknak nem kell aggódniuk ezzel a problémával.

3.Superstition

A Craps az egyik leginkább babonás játék a világon. Láttál már valaha egy lövőt, hogy kérjen egy hölgyet, hogy fújjon a kocka előtt, mielőtt dobják? Ez egy furcsa babona, de csak az egyik, amit a játéknak sikerült létrehoznia. Az 7 számot rendkívül szerencsétlennek tartják egy craps asztalnál, és néhányan még azt is ragaszkodnak ahhoz, hogy a számot ne említsük meg. Az 7 azonban a legvalószínűbb szám, amelyre hengerelni kell.

Egy másik közönséges babona a kígyó szemét jelenti, ami két kockára utal. Ez a craps-ből származik, és azóta nemcsak a rossz szerencsével, hanem a tiszta gonoszsággal társított kifejezést tette a kultúra más részein. Tény, hogy a kifejezés annyira szinonimává vált a gonoszsággal, hogy a filmek, képregény karakterek és még a katonai szleng is elfogadták a szavak használatát.

4.Popularity

A craps játék annyira meglepően népszerű, hogy az egész világon hivatalosan a legtöbbet játszott játék. A Craps annyira népszerű, hogy ha van egy pár kocka, bárhol is van a világon, van egy több mint 50% esélye arra, hogy élete bizonyos pontjain crapeket játsszon. Ez természetesen nem veszi figyelembe a kocka más variációit, mint például a Dungeons and Dragons játékokat.

Tehát, ha legközelebb találkozunk egy kocka párral, vegye figyelembe azt a tényt, hogy több mint 50 / 50 esély van arra, hogy karrierje legyen a craps-ban. Ez nemcsak csodálatos, hanem az elme fúj, figyelembe véve, hogy létezik olyan sok kockapár, amely a több tízmillió felett van.

5.Wartime Fun

Az 2 világháború alatt Amerikai a katonák nagyon nagyok voltak a craps játékban. Amikor leállt, a solider általában megszakítaná a kockát, és néhány dobást ismerne meg barátaival. A katonák általában cigarettát játszanak, de egyes esetekben a cigarettás szerencsejáték megszűnt. Nem volt szokatlan, hogy a craps betiltása megtörtént, mivel egyes katonák elvesztették a cigarettáikat, és többet kellett koldulniuk.

Egy másik érdekes tény az, hogy az 2 világháború alatt az amerikai katonák megpróbálták elsajátítani a kocka dobás művészetét, miközben manipulálták az eredményt. A katonák megtanulták kocka dobni, de elkerülték, hogy a merülés lebegjen a levegőben, és egy meghatározott vízszintes tengellyel repüljen. Ez lehetővé tette, hogy a kocka csak a tervezett számokkal jelezzen. Ez részben annak az oka volt, hogy a craps táblákon megváltoztatták a backboard-ot, melyet úgy változtattak meg, hogy a kockák nem esnek előre kiszámíthatóan.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Őrült Craps tények Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon