Tökéletes kaszinó lejátszási listák létrehozása

0 Comments

A filmkészítés világában a hangsáv a tapasztalat legalább 50% -a. Ami azt jelenti; zene, akár észre, akár nem, egy hatékony eszköz a légkör megteremtéséhez. Lehet, hogy észrevetted, hogy a kaszinók körüli filmek bizonyos zenei stílusok irányába mozdulnak el, ami azt jelenti, hogy a földalapú létesítmények mennyire használják a zenét, hogy hozzanak létre egy zenét. ambiance.

Tehát most, hogy megérti a hely és a hangsáv közötti kapcsolatot, készen áll a saját kaszinó lejátszási listájának létrehozására. Legyen ez egy tematikus pártnál, vagy csak hozzon létre egy helyes hangulatot egy különösen lelkes éjszakának a kedvenc online kaszinónál, ugyanaz a lejátszási lista többé-kevésbé mindkét helyzetben működik. Fogd meg a tollat, és kezdj el jegyzeteket.

Mood, nem lyrics

A kaszinó lejátszási lista létrehozásának helytelen megközelítése az, hogy egyenesen a pénzre vagy a szerencsejátékokra utaló mondatokra ugrik, mint például Kenny Rogers 'The Gambler. Ez azt jelenti, hogy jó ötletnek tűnhet, hogy kifejezetten a kaszinókat említő dalokat keressük, de ez egyáltalán nem szükséges. Ez egyszerűen a szó szoros értelmében. Ehelyett többet gondoljon olyan dalokra, amelyek a megfelelő légkört tartják, vagy talán felállíthat egy olyan hangulatot, amely komoly esetet szenved, ha túl keményen próbálkozik.

Tehát, bár a Lady Gaga póker arca pontosan az, amit keres, és belefér egy lejátszási listába, próbálja meg elképzelni, hogy a dal egy klasszikus pókerteremben játsszon. Nem pontosan illeszkedik a jelenethez, ugye? Ehelyett Frank Sinatra inkább a Luck Be A Lady Tonight felé hajlik - a dalszövegek a szerencsejátékokra vonatkoznak, de ami még fontosabb, nem a dal csak azonnal szállítja Önt egy koktélbárba Vegasban?

Ha tudsz valamit Ol 'Blue Eyes-ről, tudni fogod, hogy maga is nagyon szerencsejátékos volt, és lehet, hogy nem vett részt néhány árnyékos ügyben az út mentén. Függetlenül attól, hogy Sinatra elárasztja a keresett autentikus hangulatot, és több, mint egy dala létrehozza azt a hangulatot, amelyet meg kíván hozni.

Kaszinó Ambience Classics

Elvis Presley hasonlóképpen kapcsolódik a Las Vegas-hoz, ami azt jelenti, hogy hiteles légkört hozhat létre. Viva Las Vegas valószínűleg csak elgondolkodott, ami valóban elvégezheti a munkát. Azonban ne felejtsük el néhány más nagyszerű dalát, például az A Little Less Conversation és az Night Life. Mindannyian pontosan vannak, és egy biztos tűz megüt egy kaszinójáték témájú partin.

A klasszikus póker társalgó elképzeléseinek megvalósításához tartsuk be a tempójú jazz-ot, és támaszkodjunk az ultra-társalgó lemezek felé, amelyek többé-kevésbé az erre a célra készültek. A zajművészet tökéletes választás.

Bár talán nem is annyira szeretne ragaszkodni a klasszikus öregeknek, és a hangulatos társalgó zene nem pontosan az, amit szem előtt tartott. Lehet, hogy élénk és izgalmas hangulatban szeretné megőrizni a hangulatot, inkább a hangulatos hangulatot rulett táblázat, nem pedig egy pókerjáték. Elég tisztességes, nem tudsz egész estét eltölteni a régi Vegas-dalokban.

Ebben az esetben Katy Perry, a Waking Up Vegasban mindent meg kell tennie, hogy nemcsak a hangulatot érezze, hanem még a szövegeket is, hogy a több szó szerint gondolkodó legyen. A Rolling Stones által kínált Casino Boogie ugyanazt a célt szolgálja, és a klasszikus rock rajongóit boldogan tartja.

Végső soron a lejátszási listán feltöltött dalok többet fognak alapozni a tervezett hangulat körül, mint bármi más. Tehát, ha az Elvis vagy a Pussycat Dolls felé hajol, gondoljon a vendégeire, a játékokra, amiket játszani fog, és hogyan gondolod, hogy mindez lefelé megy. Alternatívaként, csak vendégbiztonsági okokból veheted igénybe a vendég kéréseket, feltéve, hogy természetesen jó zenei ízük van!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Tökéletes kaszinó lejátszási listák létrehozása Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon