Cults & Hollywood: a tökéletes platform

0 Comments

A kultuszok sokféle formában vesznek részt, és szinte mindig vallási alapjaik vannak. De mi a varázslatos összetevője, amely mind az átlagos Joe-t, mind a hírességeket vonzza, hogy megvédje gyakorlatait és tanításait? És miért esett Hollywood sok kultusz varázslatába, vagyis miért olyan egyszerű, vagy inkább a kultuszvezetők számára az álmok városa?

Mi határozza meg a kultúrát

Megérteni, mi az, ami pontosan egy kultusz, segíthet a potenciális ártatlan áldozatoknak, hogy elkerüljék a csapdákat, hogy ezeket a csoportokat vonják be. Egy rövid meghatározás azt magyarázza, hogy ez egy olyan társadalmi csoport, amely sajátos szellemi, filozófiai vagy vallási meggyőződései vagy más esetekben azonosítható egy adott személy, cél vagy akár objektum közös érdekével. Ezek a csoportok azt állítják, hogy az egyetlenek, akik elmondják az igazságot követőinek. Azt sem akarják, hogy minden tanításuk a csoporton kívülre kerüljön, és sok titkot tartson fenn a világ többi részéről. Végül pedig elvárják, hogy a megkérdőjelezhetetlen lojalitás és engedelmesség a vezetőjüknek.

Csatlakozz a szórakozás és a jó idők kultuszához! Csatlakozzon a Spin Palace Casino Online-hoz és kapjon $ 1 000-ot bónusz készpénzben, ha ez az első alkalom!

A legismertebb kultúrák Hollywoodban

Miért Hollywood?

Miért célozzák meg ezek a kultuszok Hollywoodot? Ez egyszerű. Jóváhagyás. Csak annyira könnyebb eladni a kultusz hiedelmeit egy híres alak érvényesítésével és támogatásával. És Hollywoodnak sok közülük van. Másik ok? Pénz. És sok milliomosnak, aki barangol a hegyen, Hollywood sem rövid az árucikkre.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Cults & Hollywood: a tökéletes platform Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: