A szimbólumok letiltása az online résidőkben

0 Comments

Amikor először hoz létre egy kaszinó fiókot, és kiválaszthatja az első online nyerőgépet, előfordulhat, hogy csak kétszer vesz el! Olyan sokféle szimbólum van a tárcsákon, és mindegyik más funkciót, jackpotot vagy bónusz játékot vált ki. A három tárcsával ellátott résidők általában kevésbé különleges szimbólumokkal rendelkeznek, mint az 5-tárcsák, de ezekben a játékokban még mindig rengeteg vad és szétdarabolt játék van.

Ahogy elkezdi felfedezni a különböző résidőket, többet megtudhat ezekről a speciális szimbólumokról, mivel ezek gyakran különböznek a játéktól. Azonban a Spin Palace kalauzoló résszel kapcsolatos szimbólumokat bemutató útmutatója fejjel indul, és valószínűleg növeli a nyerési esélyeit a folyamatban!

Vannak 6 főbb nyerőgép-szimbólumtípusok, amelyeket ma a legtöbb online slot tárcsán talál. Mindegyik más funkcióval rendelkezik, legyen szó akár fix kifizetések indításáról, vagy egy nagylelkű progresszív jackpot aktiválásáról. Az alábbi szimbólumokról bővebben olvassa el a résidőket, ha nincs idő.

Standard tekercs szimbólumok

Ezek az alapértelmezett szimbólumok az egyes nyílásokon. Akár harangok, bárok és cseresznye a klasszikus résekben, akár a témájú szimbólumokban újabb video slotokban, ezek a szimbólumok fix nyereményeket adnak, amikor a nyerő kombinációkba kerülnek. Az értékek gyakran rangsorolva vannak, és az 9-tól A-ig terjedő kártyák értékei szintén gyakran szerepelnek abban, hogy kisebb játékokat nyerjenek a játék során.

Wild szimbólumok

A vad szimbólumok szinte minden online slotban megtalálhatók, legyen az klasszikus, videó vagy progresszív változat. A Wild célja, hogy kitöltse a többi szimbólumot a tárcsákon, és helyezzen helyet bármelyik szimbólumra, hogy segítsen létrehozni egy nyerő kombinációt.

Egyes vad szimbólumok is szorzóként működnek, hogy megszorozzák az általuk létrehozott nyeremények értékét, és mások is egymásra rakódnak a tárcsákon is. Számos vadon élő bónusz funkció is található a modern résidőkben, többek között a Wilds bővítése, a Sticky Wilds és a Wilds.

Szórási szimbólumok

A scatter szimbólumok megtalálhatók a video slotokban és a klasszikus résekben is. A legtöbb esetben ezeknek a szimbólumoknak az a célja, hogy szabad pörgetést vagy bónuszjátékot indítsanak el, de néhány játék pusztán a Scatter kifizetésére használja őket.

A scatter fizetéseket általában az 2 vagy a Scatter-ek kapják a tárcsákon, míg a bónuszfunkciónak általában legalább 3-nek kell lennie.

Ingyenes pörgetések szimbólumai

Sok résben a szabad pörgetések szimbóluma a Scatter szimbólummal történik. Néhány játék azonban speciális ingyenes pörgetési szimbólumokat használ, amelyeket gyakran „ingyenes pörgetések” logóként mutatnak be, hogy pontosan megmondjam, milyen bónuszokat indít el.

Ezeket a szimbólumokat gyakran több bónuszjátékos résidőben találja meg, mivel a Scatter egy másik bónusz funkciót fog indítani.

Szimbólumok

Bizonyos esetekben a rés Wild szimbólumja szorzóként fog működni. Számos online résidőknek azonban saját dedikált szimbólumai vannak a tárcsákon. Ezek a szimbólumok nagyon hasznosak lehetnek a bankrollra, amikor földet érnek, mivel kettős, hármas vagy akár négyszeresére is növelhetik a nyeremények értékét.

Bónusz résszimbólumok

A bónusz szimbólumok nagyon hasonlíthatnak a Scatter szimbólumokra. Alapvetően a bónusz szimbólum minden olyan szimbólum, amely aktiválja a bónusz játékot vagy bónuszköröket az online slotban. A bónuszszimbólumok általában attól függnek, hogy melyik helyet foglalják el, és mindent az ingyenes pörgetésekről Pick Me bónuszjátékra aktiválhat, hogy növelje nyereményeit.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A szimbólumok letiltása az online résidőkben Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon