Dekorációs tippek egy klasszikus kaszinó-stílusú párt számára

0 Comments

Hollywood gyakran emlékeztet minket, a kaszinók mind az izgalom, mind az elegancia szinonimája. Ez az oka annak, hogy olyan helyek, mint Las Vegas, népszerű célpontok a főiskolák, a születésnapi ünnepségek, a nászutasok és egyéb események számára, ahol semmi látványos.

Sajnos, a mi többségünk számára, Vegas nem választható a parti célállomások kiválasztásakor. De ez nem jelenti azt, hogy nem élvezhetjük ezt az autentikus Vegas-hangulatot. A kaszinó témája továbbra is rendkívül népszerű a mindennapoktól egészen az év végi funkciókig.

Mióta a kaszinó üzletben vagyunk, tökéletesen pozícionálunk, hogy néhány kulcsfontosságú pontot adjunk a kaszinó-témájú party-dekorációnak.

Nézd meg az Ezüst Képernyőt az Inspirációhoz

Nyilvánvaló, hogy a helyi szerencsejáték-létesítménybe való utazás nagyon jó ötlet a párt tervezésénél. Nem mindannyian élünk a kaszinók közelében - főleg nem olyan, mint a Vegas és Monaco palotaszerű települése.

A hollywoodi filmek ugyanolyan sok - ha nem több - ötletet biztosítanak Önnek, mint egy igazi kaszinó. Nagyon ajánljuk olyan filmeket, mint Martin Scorsese kaszinója, az óceáni tizenegyedik trilógia, Barry Levinson Bugsy, és természetesen a Bond film, a Casino Royale. Ha valami több nyelvet akarsz, a másnaposságnak is jó ötleteket kell adnia.

Saját játékok táblázatok bérlése vagy készítése

Ha az emberek meghívást kapnak egy kaszinó-témájú pártra, akkor valószínűleg nem fogják elképzelni a játékgépeket. Az asztali játékokat általában kifinomultabbnak tartják; nehéz megnézni Sharon Stone-ot vagy Catherine Zeta-Jones-t, aki szexi videót keres a video slot mellett. Az asztali játékok sokkal szociálisabbak, ami pontosan az, amit akarsz egy buliban.

Tehát megfelelő játékasztalok - és lehetőleg a rulett kerék - must-haves. Rengeteg olyan parti üzlet van, amely ezeket bérli, de ha Ön költségvetésen dolgozik, akkor saját divattáblákat is készíthet. Minden, amire szüksége van, zöld, piros vagy kék érezte a szövetet, néhány állandó jelölőt és egy állandó kéz vagy egy sablont. Csak nézzen ki néhány képet a kiválasztott játékokról, és pontosan másolja a táblázatot.

Csatlakozzon az élő online kereskedőkhöz

Valószínűleg megtalálja a rulett kerekeket, mint egy egyszerű játékasztalnál. Szerencsére könnyedén játszhatsz rulettet valódi pénzért online a Spin Palace-i kaszinó oldalakon. Valójában még rulettet is játszhat, Blackjack és egyéb asztali játékok egy tényleges kereskedővel, közvetlenül az Ön számítógépére közvetítve, élő streaming videó segítségével.

Most ez egy igazi pártfogás!

Használjon piros és fekete színsémát

Lehet, hogy ezt nem észrevette, de a piros és a fekete általában a kaszinók színsémáiban nagyon fontos szerepet töltenek be. Gondolj egy pillanatra, és rájössz, hogy miért - a piros és a fekete a két öltöny színe a kártyákban. A szívek és a gyémántok pirosak, míg a klubok és pikkok feketeek.

Adjunk hozzá néhány fényes ezüstöt vagy arany befejeződik, és félúton leszel egy igazán ízléses kaszinó megjelenéshez.

Használjon játékkártyákat és egyéb kaszinóeszközöket

Játékkártyákról beszélve, nem csak a tényleges játékokban kell őket használni. Ideális díszítésekként szolgálnak a téma hangsúlyozására. Például a megerősített játékkártyák nagyszerű bálázók. Ön is létrehozhat játékkártya kollázsokat, hogy díszítse a falakat, felfüggeszti őket a mennyezetről a halászzsinórral, vagy akár kártyacsomagokat is nyújtson parti kedvezményeknek. A kifinomultabb hatás érdekében használja az öltöny szimbólumokat - a szíveket, a klubokat, a gyémántokat és a pikkokat - az Ön dekorációjában.

Ugyanez vonatkozik az egyéb kaszinóeszközökre, mint például a kocka, a fogadási zseton és a croupieres gereblye.

Add egy kis szikrát

Melyik kaszinó lenne teljes anélkül, hogy sok színes villogna fények és jelek? Nézze meg, hogy bérelhet-e megfelelő jelzéseket, vagy neon meglehetősen fényes sztringekkel hozhat létre sajátat.

A valódi 80 Vegas-effektusokhoz a diszkó golyók shoo-inek, míg az antik üzleteket csillárokhoz lehet önteni, hogy elegánsabb légkört teremtsenek.

Ne feledje, hogy te vagy a Központdarab

Ha egy tematikus partit fogsz dobni, elengedhetetlen, hogy felöltözködj a részedre, és arra is ösztönözzétek a vendégeket, hogy jó sportok legyenek. Ismét az ezüst képernyőt kell szolgálnia a legjobb inspirációs forrásának a kaszinó pártegyüttes kiválasztásában.

Néhány karakter opció a hölgyek közé tartozik az 50-stílusú tálca-toting cigaretta lányok, Hollywood femme fatales à la Sharon Stone egy ragyogó fehér estélyi ruha, vagy éles öltözött croupiers a csokornyakkendő.

Az úriemberek felajánlják, hogy öltözködnek, mint a bohóc kaszinófőnökök, a ránézett hajjal és a testre szabott öltönyökkel, a zöldövekkel ellátott croupierekkel, vagy akár a piros és arany egyenruhájukkal és pillérdobozban.

A kaszinó témájú párt kidobása rengeteg szórakoztató, és ezeken a tippeken jó úton kell lennie, hogy igazán jó időre jusson!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Dekorációs tippek egy klasszikus kaszinó-stílusú párt számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon