Betéti bónuszok befizetése

0 Comments

Szinte minden kaszinó betéti bónuszokat kínál. Ezért nagyon fontos megérteni a bónuszok feltételeit és sajátosságait. A betéti bónuszokat olyan hitel formájában adják meg, amely lehetővé teszi, hogy rendszeresen játsszon. Ha teljesítheti az összes bónuszfeltételt, a hitel egyenlege a visszavonható pénzre változik.

A bónusz összege a betéti összeg százalékos növekedése. Legtöbbször kínálnak A betét összegének 100% -a, de ajánlatokat is találhat (200%, 300%…) vagy kevesebb (50%). Ha például 100-os bónuszt fizet be az 100% -kal, akkor az Ön számlájára € 200 lesz. Ha van 300%, akkor ez egy egész 400 értéket fog elérni.

A maximális bónusz összege általában korlátozott, és akkor sem kaphat nagy bónuszt, ha nagy befizetést készít. De ha kevesebbet befizetsz, mint a minimális befizetési összeg, nem kapsz bónuszt. Általában a minimális befizetési összeg 10 €.

Betéti bónuszok

  • Welcome bónusz - egy bónusz, amelyet az első befizetés után kap. Ez a maximális bónusz, amellyel befizethet.
  • A második, a harmadik és a negyedik betéti bónusz - általában a bónusz összege 50-100% a betéti összegből.
  • Rendszeres bónuszok - a kaszinó által meghatározott napon megadottak (például szerdán vagy hétvégén). A bónusz összesen kb. 25% -ot tesz ki a betét összegéből, de néha változhat. Ezért alaposan tanulmányozza a kaszinó által kínált promóciós tevékenységeket, és válassza ki a legkedvezőbb napot a befizetéshez.

Gördülési követelmények

A bónuszokat nem tudja azonnal visszavonni, mivel először használnia kell őket a kaszinóban (feltekerési követelmények). A bónusz áthidalása azt jelenti, hogy a fogadások összege meghaladja az eredeti bónusz összegét. Például abban az esetben, ha az 100 Euro bónuszát az x30 fogadási követelményekkel kell megtenni, akkor € 3000-t kell fogadnia. Ha résidőket játszik le, az 300-időket kell centrifugálni (függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít). Sok szerencsejátékos nem tudja teljesíteni ezt a követelményt, és teljesen elveszíti bónuszát. Vannak 2 opciók:

  • A gördülési követelmények csak a bónuszösszeget tartalmazzák. Először is, a betétösszeggel kezdesz szerencsejátékot, és csak azt követően, hogy a bónuszokkal játszhatsz. Ha nem veszítesz pénzt, amikor a betéti összeggel játszol, de éppen ellenkezőleg, növeld annak összegét, visszautasíthatja a bónuszt és átveheti a pénzt. A bónuszok második esélyként működnek.
  • A megújítási követelmények tartalmazzák a bónuszösszeget a betét összegével együtt. A befizetéshez egyszer egy nagy bónusz formájában kapod meg. Általában a bónusz követelményei a felborulási igényekhez képest felére esnek. Ennek ellenére ez a bónusz kevésbé nyereséges. Korlátai vannak a bónuszokkal való játék során (maximális tétösszegre vonatkozó követelmények, megengedett játékok listája stb.). És ha megnyerjük a betéti összeget, még mindig meg kell felelniük a megújítási követelményeknek. Ellenkező esetben, ha visszavonja a bónuszt, elveszíti az összes nyereményét, és a kaszinó csak a kezdeti befizetés összegét fogja visszafizetni.

Ezért, mielőtt bónuszt szereznél, ismerkedjen meg minden korlátozással. Talán néhány esetben jobb lenne csak a betéti összeggel játszani? Annak érdekében, hogy segítsen a döntés meghozatalában, megemlítettük az egyes bónuszok nyereségességét.

A megújítási követelményeken túlmenően a szerencsejátékosnak figyelembe kell vennie a többi szabályt is:

  • Az átváltható hitel maximális összege - ha sikerül teljesítenie a bónusz feltételeit, a bónusz valódi pénzké alakítható. A bónuszfeltételek tartalmazhatják azt a maximális összeget is, amelyet pénzbe lehet konvertálni. Tegyük fel, hogy ez az összeg megegyezik az 5-szeres betét összegével. Ha még az 3000-os bónuszt is használta az 100 € -ig, és teljesítette az összes megújítási feltételt, a bónusz nyereménye összege € 500.
  • Határidők - minden bónusz esetén a kaszinó határozza meg a határidőket, amikor felhasználható. Általában ez az időszak egy hónapig tart, és azt követően a bónusz törlődik.
  • Maximális tét összeghatár - a kaszinó korlátozza a maximális tét összegét. A bónuszok vadászatának csökkentése érdekében teszik. Az agresszív játékok magas diszperziós rátával jó eséllyel rendelkeznek a bónuszvadászok számára, mivel a legegyszerűbb megoldás az, hogy az egész bónuszösszeget egy bizonyos számra fogadjuk egyben rulett kerek. És ha nyersz, akkor növeli a bónusz 36 időket, így nagyon könnyű teljesíteni az összes bónuszkövetelményt. Csak megváltoztathatja stratégiáját és játszhat egy alacsony diszperziós arányú játékot.

FIGYELEM!!! A kaszinó nem korlátozza a tét összegét, ha bónuszokkal játszik. Ezért nagyon óvatosnak kell lennie, mivel a kaszinó használhatja azt okként, hogy ne fizesse ki a nyereményeit. Ez a legelterjedtebb hiba a kezdő számára. Mindig alaposan meg kell vizsgálnia a bónuszokat.

De könnyedén megkerülheti ezt a körülményt a duplázás gomb segítségével. Ez a gomb lehetővé teszi a nyeremények kétszeres növelését, ha szerencséje van. Ez a gomb lehetővé teszi a szórási arány növelését. Egyes kaszinók ezt a lehetőséget is megadhatják, még akkor is, ha korlátozzák a tét összegét. Ne feledje azonban, hogy ezt az opciót nem alkalmazzák automatikusan, és ezt saját magának kell ellenőrizni.

A játékokban, ahol a gördülési követelmények érvényesek - a kaszinó nem ad hitelt a teljes tét összegért. Néhány játékban ez a feltétel a játék típusától függően változik. Tekintsünk egy példát, amely különböző játéktípusokat tartalmaz:

A játék típusa Fogadjon százalékos tétet a fogadástól
Játékgépek 100%
Rulett 25%
Baccara 20%
Video póker 20%
póker 10%
Blackjack 5%

Például, ha szeretné teljesíteni a rulett feltörési feltételeit, és a szükséges összeg € 1000, akkor tétet kell tennie: 1000 /0.25 = € 4000. Ez a feltételrendszer megállítja a bónuszok vadászai számára a bónusz használatát. Blackjack-ben a kifizetési arány 99.5%. Átlagosan elveszíti a kevesebb tétet, de a bónusz feltételei szerint többet kell fogadnia. A kaszinónak szerencsejátékosokra van szüksége, akik szeretik a játékot, de nem a szakértőket, akik nyerni akarnak. Kérjük, a befizetés feltételeit megelőzően megismerje a bónusz feltételeit, és megkapja a bónuszt, hogy megtudja, hogy kedvenc játékod szerepel-e az engedélyezett játékok listájában.

Érdemes betéti bónuszt venni?

Alapvetően igen. Lehetővé teszik, hogy hosszabbítsa meg az élvezetet, és tovább nyerje a nyerési esélyeit. Azok a bónuszok, amelyeket nem érdemes figyelembe venni, tartalmazzák a betéti számlát és a bónuszt, valamint egy bónuszt, amely kevesebb, mint 100% a betét összegéből. A webhelyen minden bónuszt 3-fokozatú skálán (nyereséges, semleges és nem nyereséges) értékeltünk.

Betéti bónuszok befizetése Frissítve: Január 14, 2019 Szerző: Damon