Slot Machine stratégiák fejlesztése, amelyek segítenek nyerni

0 Comments

Vannak, akik játékgépeket játszanak egy kicsit szórakoztatónak, és keveset akarnak a tapasztalatból. Az átlag játékos számára legalább átirányíthatják és biztosan szórakoztatnak néhány pörgetést. Sőt, soha nem tudhatod, mikor nyerhetsz. Természetesen semmi baj nincs a játékgépek könnyedén megközelítve. A szerencsejáték más formáihoz hasonlóan végül is élvezetesnek kell lenniük. Néhányan azonban szeretnék egy kicsit komolyabban venni a játékgépeket. Például, ha növelni szeretnéd a nyerési esélyeidet, akkor vannak olyan stratégiák, amelyeket segíthetsz. Sokak számára a szerencsejáték jobb módszereinek fejlesztése növeli a játékgépek játékának örömét. A szórakozástól távol tartva, az ilyen gépek működésének részleteit megismerkedve az egész élmény kellemesebbé válhat. Ha olyan tippeket szeretne keresni, amelyekkel gyakrabban lehet nyerni a nyerőgépeket, akkor olvassa el néhány nagyszerű taktikai ötletet, amit bármelyik játékos használhat.

Ismerje meg a visszatérést a játékosok arányához

A játékgép (RTP) visszatérése bármely nyerőgépre azt jelzi, hogy mennyire valószínű, vagy más módon nyer. Lényegében az RTP határozza meg, hogy mennyi pénz fizet ki egy gépen minden, a benne elhelyezett tét után. Minél magasabb az arány, annál valószínűbb, hogy nyer. A különböző nyerőgépek RTP-arányát az interneten könnyen megnézheti. Miután ezt megtette, gyermekjátékgá válik, hogy csak a magasabb RTP-arányú gépeket használják, és elkerüljék az alacsonyabbakkal rendelkező gépeket. Ez az egyszerű lépés azt jelenti, hogy növelheti a nyerési esélyeit egyik napról a másikra, és ez az egyik kulcsa annak, hogy a nyerőgépek lejátszásakor nagyobb sikert érjen el. Alapvető fontosságú, hogy ez a tipp az online résidőkre és a fizikai célokra is használható. Bármilyen RTP, amely az 96 százalékos vagy annál magasabb értékre van állítva, minden bizonnyal érdemes játszani.

Csatlakozzon a Slot Clubhoz

Ha egy kaszinóban játszol, akkor általában olyan klub van, amellyel csatlakozhatsz, ami kifejezetten a játékosok számára lett kialakítva. Ezeket néha játékos kluboknak vagy hűség kluboknak nevezik, de lényegében ugyanaz a dolog. A kaszinók így követik a szerencsejátékosok nyerési arányát. A legtöbb esetben lapozgat egy kártyát, hogy azonosítsa magát. Amit a kaszinó kap, az Ön adatai és az, ahogyan úgy dönt, hogy szerencsejátékot szeretne, például, melyik nyerőgépet részesíti előnyben. A játék eredményeként pontokat kapsz. Ezután cserélheti őket jutalmakra, például italokra. A csatlakozás nem jelenti azt, hogy a nyerőgéped többet fizet, de legalább segít a kaszinó ház előnyeiben.

Nézd meg a Slot Machine Volatilitását

A nyerőgépek RTP-arányához hasonlóan az egyesek volatilitása is felnézhető. A volatilitás a kifizetések nagysága és gyakorisága. Annak ellenére, hogy az RTP-arány beállíthatja, hogy egy átlagos időszak alatt mennyit fizessenek ki, a volatilitás meghatározza, hogy ezek a kifizetések nagyak vagy kisek lesznek-e. Más szóval, az alacsony volatilitással rendelkező rés gyakrabban fizet ki, mint egy nagy volatilitással rendelkező. Az alacsony illékonyságú gépek ennélfogva nagyobb valószínűséget biztosítanak a győzelemre, bár alacsonyabb díjakkal. Ezzel szemben a magasabb volatilitási résidők ritkábban fizetnek ki, de nagyobb eséllyel rendelkeznek a nagy nyerésre. Ha csak néhány percig van egy játékidő, akkor az alacsony volatilitású gép valószínűleg a legjobb lesz. Másrészről, ha úgy dönt, hogy hosszabb ideig játszik, amíg ésszerű kifizetésre kerül sor, akkor egy magasabb volatilitású gép lehet az Ön számára.

Fogadjon nagyobb összegeket

Ha nagy akarsz nyerni, akkor van egy módja annak, hogy növeld az esélyedet. Ez azt jelenti, hogy magasabb tétekkel rendelkező játékgépeket játszik. Az online kaszinók általában különböző tétekkel rendelkező résidőket kínálnak, hogy megfeleljenek mindenféle ügyfélnek. A különböző embereknek különböző szerencsejáték-költségvetése van. Habár csak azt kell játszanod, amit megengedhetsz elveszíteni - a nyerőgépek ott vannak, hogy pénzt nyerjenek, miután végeredményben - a játékosok, akiknek nagyobb a tétje, a legnagyobb nyereményeket kínálják. Az, hogy milyen messzire kell menni ebbe a stratégiába, attól függ, hogy személyes kockázata van-e. Ne játsszon olyan nyerőgépet olyan magas tétjével, hogy a tapasztalata vége, mielőtt tudná. Ehelyett játsszon egyet, amely lehetőséget ad arra, hogy egy ésszerű időre játsszon, miközben maximalizálja az esélyét, hogy megnyerje a tisztességes díjat.

Kerülje az ismétlődő pörgetéseket a progresszív réseken

Néhányan érthetően élvezik a progresszív játékgépeket, mert lehetőséget adnak az életváltoztató pénz nyerésére. Mindenesetre egy ilyen játékgépen van egy spin vagy kettő, de ne költeni az összes pénzét. A lehető legkevesebb nyerési esélyt kínálják. A játék egy kicsit olyan, mint egy lottójegy megvásárlása. Nem vásárolhatsz sok jegyet ugyanarra a lottójátékra, így ne haladj tovább egy progresszív résszel, és vigyázz egy vagy két centivel, mielőtt továbblépnél egy vonzóbb RTP-vel rendelkező gépre. Ne feledje, hogy a hatalmas jackpot, amelyet egy progresszív nyerőgéppel látni fog, szemet gyönyörködtető, és nem jelent igazi esélyt a szerencsejáték stratégia kialakítására.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Slot Machine stratégiák fejlesztése, amelyek segítenek nyerni Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon