Több ezer páros igazán feloszlott Daniel Sloss komédia miatt?

0 Comments

Rengeteg dolog van, amit a párok vitathatnak. A legközelebbi és kedvesünkkel kapcsolatos nézeteltérések néha nem merülhetnek fel. Előfordulhat, hogy az esti órákban egy játékot vagy két játékot szeretne pihenni egy online kaszinóban, míg partnere a fejét akarja; támogathatsz egy csapatot, de a házastársa kedvez egy riválisnak. Akkor ismét talán különböző politikai nézeteket vall. Mindezek a dolgok ellentmondást okozhatnak, hacsak nem beszélnek megfelelően a dolgokról. De komédia? Vajon a komédia valóban ékeket vezet a partnerek között? A skót komikus Daniel Sloss szerint. Mi több, azt állítja, hogy felosztott az 7,000 párok között, akik együtt nézték a komédia előadásait.

Kapjunk valamit egyenesen, a Sloss komédia nem olyan típusú, ahol vagy kapsz, vagy nem. A párok nem oszlanak fel a teljesítmény után, mert az egyik partner hisztérikusan nevet, míg a másik száraz marad, nem látva, mi a helyzet. Ez a Sloss téma, amely a problémát okozza. Törvényszéki - néhányan azt mondanák, hogy misantropiás - hosszú távú kapcsolatokat vállalnának, nyilvánvalóan hazaérkezik egyesekkel a kapott reakciója miatt, különösen két különlegesség esetében, melyet a Netflix online televíziós streaming szolgáltatáshoz készített. Hogyan sikerült elérnie a nyers idegeket Sloss egyébként feltételezett boldog párok között?

Sloss 'Journey In Comedy

Noha Angliaban született 1990-ban, Sloss nagyon skót komikus, aki Fife-be költözött gyermekként. Tizenéves korában hatalmas tehetségnek tekintették. Tény, hogy a komikus a londoni West Endben csak 19, a legfiatalabb képregény előadóművész egyéni előadását mutatta be. Korai szünete akkor jött létre, amikor Frankie Boyle-t, egy olyan embert mutatott be, aki egy sötéten képregény tehetséggel rendelkezik. Sloss megkezdte Boyle-t írni, és a tapasztalat segített neki a komédia stílusának megértésében - egy kriminalisztikai személlyel, és megtagadta a dolgok elfogadását, amint úgy tűnik.

A Sloss hamarosan saját koncertjeit végezte Edinburgh-i kis helyszíneken. Az 2008-ben közösen mutatott be a nemzetközi hírű Edinburgh Fringe Fesztiválon. Mire 17 volt, Slossot a TV-vígjátékok szerény nyerőgépeire fordították, sokan a BBC-nél. Hamarosan a hírneve egyre nőtt, és nagyobb és nagyobb helyszíneken játszott, mint főszerepet. 2012-nál Slossot egy 50-dátumú turnéra írták egy olyan show-ban, amelyet teljesen írt. Ez a műsor lehetőséget adott Slossnak, hogy kipróbáljon egy hosszabb formátumot a komédiájával, ami megfelel neki. Az 2015-ban a komikus visszatért az Edinburgh Fringe Fesztiválra, egy újonnan felvett egyemberes DARK nevű show-val. Ez egy új korszak kezdete volt Slossnak, aki most egy olyan képletre rúgott, amely valóban megnevezné a nevét.

A Netflix Specials

A teljesen új 2015 élő előadásának sikerét követően Sloss folytatta a TV-ajánlatok fogadását, amelyek fölé emelték az előzetesen lefoglalt rövid résidők szintjét. Jelentősen szerepelt például a Comedy Central pörkölt csatájában. Az 2018-ban a Netflix különös különleges komédiának adta a DARK-ot. A fellépést a Los Angeles-i Belasco Színházban rögzítették az adott év februárjában. Néhány hónappal később, Sloss felvette a So? Netflix esetében. Ezt később Jigsaw-nak nevezték el, és sokan úgy vélték, hogy folytatódnak a DARKban vázolt gondolatokkal, mint egy teljesen új show-val. Amikor a Netflix először elérhetővé tette őket, a jelentések megkezdődtek a párok felaprózódása miatt, amelyek együtt figyelik őket.

Ezek az állítások nem álltak meg, mivel egyre több ember figyel a különleges szolgáltatásokat a streaming szolgáltatáson keresztül. A Sloss most azt mondja, hogy több ezer páros különös utat követett a műsorainak figyelése miatt. Valójában az 50 párok közeledését a Sloss miatt elválták. Hogy lehet ez?

Anélkül, hogy túlságosan szeretnék felfedni a műsorokat, és potenciálisan rontaná őket azok számára, akik még nem látták őket, a Sloss az ügy szívébe kerül. Habár kétségtelenül vicces a komédia, a közönség tagjai megkérdőjelezik, hogy mit gondolnak egy sor kérdésről, beleértve a leg személyesebb és intimebb gondolataikat és érzéseiket. A Sloss stílusa egyértelműen néhány ember bőre alá került, akik valóban meghallgatták, mit kell mondaniuk. A nevetés ellenére néhányan úgy döntöttek, hogy felveszik a műsor „tanulságait”, és tovább lépnek, vagy legalábbis átfordítanak egy új lapot.

Tehát, ha DARK vagy Jigsaw figyeli, akkor figyelmeztetni kell. Élvezheti a kiváló minőségű stand-up komédiát egy nagyon tehetséges vicces embertől. Másrészről, ha a kapcsolatod nem sziklaszilárd, akkor készen állsz arra, hogy néhány előzetes elképzeléseit vitassák meg!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Több ezer páros igazán feloszlott Daniel Sloss komédia miatt? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon