Kincset és 5000x Jackpot Fortunes-ot emelünk a Lara Croft®-al: Templomok és sírok ™!

0 Comments

Csatlakozzon a Spin Palotához a régészeti kalandoknál ebben a hónapban az új bemutatásával Tomb Raider online slot játék. Lara Croft®: Templomok és sírok ™ a legújabb három Tomb Raider online slot remekmű. Powered by szoftver óriás Microgaming és a Triple Edge Studios által tervezett, ez a hihetetlen új játék a Lara-val párhuzamosan fellépő akcióba vezet, amikor vadászik a saját sírjainkkal, amelyeket szerencsével töltenek be.

Ez az új cím május 8, 2019. Lara vezessen el rejtett kamrákba, és nyissa meg álmaid szerencséjét a Spin Palace online kaszinójának ezen lenyűgöző nyílásával. A Microgaming minden hónapban új, izgalmas kiadványokat keressen velünk.

Lara Croft® - Mindenki kedvenc szexi régész

A Tank Girl és a Neneh Cherry svéd rapper inspirálta a Lara Croft®-t, amely 1996-ben visszajött a játékhelyre, csomagolva fegyverét és forró nadrágját. Debütált a Tomb Raider videojátékban, amelyet eredetileg a Core Design készített. Míg a Tomb Raider számos változaton ment keresztül különböző platformokon, többek között a PlayStation és a GameCube, Lara soha nem elveszett népszerűsége vagy szexuális fellebbezése.

Ez a legújabb online szerencsejáték-játék két forró, brit kalandorot és egyre növekvő online nyerőgépes franchise-t kínáló filmet kínál a Lara Croft® rajongóknak az indulási napra várva.

A nő, a legenda, a játék

Az első két nyerőgép az 00-ekben jött létre. Tomb Raider debütált az 2004-ban és Tomb Raider 2: A kard titkossága megjelent az 2008-ban. Habár mindkettő a korhatárukat a speciális effektusok szempontjából mutatják, ezek a játékok megragadták az online slot világot. Ez az új video slot játék felemeli az ante-t a franchise-ban, tele a lenyűgöző grafikával, amely közvetlenül a blokkfilmfilmekből és a hangos effektekből származik, amelyekre a Microgaming ismert.

Ebben a legutóbbi részletben Lara mellett utazik, amikor küldetései során feltárja a Tomb sírját Aranysárga Scarab Jackpot, őrzött isteni istenek Set és Sobek. Ez a játék az izgalmas fordulatokat és rejtvényeket vezeti el, amikor vadon élő szimbólumokhoz jut, és garantált esélyeket biztosít a jackpot nyerésére, ami a nyereményhez legfeljebb 5000x-ig vezet.

Hogyan játszol

Ez az online nyerőgép 5 × 3 formátumban van kialakítva, 243 Ways to Win, közepes volatilitással és 96.05% RTP-vel. A kifizetéseket a balról jobbra megfelelő szimbólumokért jutalmazza, és az asztalon, laptopon vagy mobileszközön is játszhat. A fogadások .20 az 20 érmékre spinenként.

Az Ön fizetési szimbólumai frissülnek és karcsúak, a Lara változó világával. A kőburkolatok alacsony fizetőképességű szimbólumai közé tartozik a fáklyák, a húzódó horgok, a felfedező táskák és az étkezdék. A felső szintű szimbólumok közé tartozik a Sobek (alligátor isten), a Set (jackal fejű isten) és a Lara három változata (a levegőben ugrál egy fegyverrel, motorkerékpárral és portré). Portréja a legértékesebb, 50x-t adva a tétednek, ha ötöt egymás után kapsz a tekercseken.

Ingyenes pörgetések, gördülő orsók, szorzópályák és izgalmasabb bónuszfunkciók

A Lara Croft®: Templomok és sírok ™ bonyolult utakat és sötét alagutakat vezet a csillogó kincsek feltárásához. Mindössze annyit kell tennie, hogy figyelje a különleges funkciókat, hogy megvilágítsák az utat.

Szabad pörgetések és szorzópályák - Keresse meg Lara Journalját, hogy szabadon forogjon. Ha ebből a szimbólumból három-öt pontot talál a tárcsákon egy centrifugálás végén, akkor az 8-et 32 szabad pörgetésekre kapcsolja. Összesen akár 80 ingyenes pörgetést is kaphatsz! Az indító szorzó is x3 értékre van beállítva. Ha egy szabad pörgetési sorrendben egymást követő nyereményeket szerez, növelheti azt x6, x9 és x15 értékekre.

Vad szimbólum és Jackpotok - A skarab arany az érme a vad szimbólum a játékban, és helyettesítheti az összes többi rendszeres fizetési szimbólumot. A vadon élő szimbólumok, amelyek a tárcsákon a földre kerülnek, a játék során összegyűlnek, és ezáltal a három rögzített jackpot közül az egyiket nyerheti: Minor az 15x téten, Major az 100x-en és a Grand az 5000x-en. A vadállatok véletlenszerűen indítanak el, amikor bármilyen alapjátékot elindítanak, így könnyedén elkezdheti őket rackelni.

A Rolling Reels - Rolling Reels a Micrograming egyik jellemzője, amely elindítja a multiplikátor pályákat. A kielégítő grafikai hatások alapján minden centrifugálás elején látni fogja a szimbólumokat a tetejéről és a tárcsákról. Minden nyerő kombináció a kifizetés után felrobban, így más új szimbólumok a helyére kerülhetnek. A centrifugálás folytatódik, amíg új nyeremények nem keletkeznek. A szorzók az első győzelem után vesznek részt, növelve az alapjátékot az 15x-ig minden nyerő cseppnél.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kincset és 5000x Jackpot Fortunes-ot emelünk a Lara Croft®-al: Templomok és sírok ™! Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon