DIY karácsonyi díszek

0 Comments

Az ünnepi idény ismét itt van. Mindannyian tudjuk, mit jelent ez. Itt az ideje, hogy a régi díszeket húzza ki a szekrényből, távolítsa el őket, és ugyanazt a régi fáradt módon, mint az előző évben. De legyünk őszinték, ezek a régi díszek egyre inkább egy kicsit fáradtnak tűnnek. A talmi nem tartja meg azt a misztikát, amit egyszer csinált, és megbocsáttatná, hogy azt hiszi, hogy az utolsó lábán van. Ideje vásárolni néhány új dolgot, ugye?

Nem feltétlenül. Miért ne takarítson meg költségeket ebben az évben, és néhány DIY trükköt használjon, hogy ezeket a régi díszeket új és érdekesvé tegye? Nem csak annyi munka, mint amilyennek valószínűleg feltételezzük, és az eredmények nem csak nagyszerűek, elég ahhoz, hogy vendégeinket az irigységgel kapcsolják. Természetesen egy kis könyökzsír szükséges, de ezután nem egy kis könyökzsír, ami megéri az extra kis héját, amit az ünnepi szezonban tartanak?

Íme néhány egyszerű DIY-dekorációs ötlet, amit néhány perc alatt összeállíthat, és egy karácsonyi csodaországgá alakítja át otthonát.

Paradicsom Cage Tree Magic

Igen, elolvasta ezt a jogot, és valószínűleg kíváncsi, hogy miért nem gondoltál rá. A paradicsomnövények felcsévéléséhez használt paradicsom ketrecet, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes dicsőségükre nőjön, nem csak a zöldségekkel való használatra korlátozza. Ragadjon fel olcsóbbat, sőt húzza ki a fel nem használt anyagot a kertből, dobja be egy edénybe, és díszítse a különböző fényes díszeket, amelyek elkapják a szemet. Az extra pontoknál az egész dolog egy hatalmas színes szalaggal kerülhet ki, és még néhány hagyományos villogást is adhat fények az extra hatás érdekében.

Ezek közül az egyik, ami extra díszes, akár egy hagyományos karácsonyfát is helyettesíthet, ami megment egy szép fillért. Plusz, az nem fogja véget vetni a vendégeknek.

DIY Adventi naptár

Azok az adventi naptárak, amelyek biztosan népszerűek ezekben a napokban, de nem fogják pontosan megnyerni a díjakat a kreativitásért. Kiderül, hogy meg tudod csinálni a sajátodat, és valami igazán látványos alkotást hozhatsz létre. A régi talmi használatával, a szobán átnyúló, és a galvanizált vödrök vagy más praktikus konténerek lógásával egy DIY adventi naptár olyan egyszerű, mint egy kis ajándék dobása a vödörbe.

A trükk itt az, hogy érdemes lehet minimalizálni a haragot, talán csak néhány napra összpontosítva, szemben a december egész hónapjával. Akárhogy is, garantáljuk, hogy ez a kis projekt sokkal lenyűgözőbb lesz, mint a helyi boltból felvett karton adventi naptár. Csak néhány percet kell igénybe venni, feltéve, hogy van néhány megfelelő tartálya körül.

Használja az ünnepi élményt, és menjen át a Spin Palace Casino-ba. Karácsonyi témájú pókereink vannak, mint például a Santa's Wild Ride, amely hozzá fog járulni a hangulathoz, és jutalmazza Önt a több prezzies megvásárlásához!

Mason Jar Tree

Van néhány fel nem használt kőműves tégely, amely csak ül, és helyet foglal el? Itt az ideje, hogy egy másik fa elképzeléssel dolgozzanak, amelyek gondoskodnak a vendégekről. Tisztítsa meg az edényeket, helyezzen rájuk különböző fényes díszítéseket, és egy meggyőző piramis alakú fát. Az üvegekbe bármit is elhelyezhet, amely ünnepi érzéssel rendelkezik, és hozzáadja a jelenetet.

Továbbá, a befejező érintésekhez a piramisot a talmi gondos válogatásával is fel lehet dörzsölni, sőt még a csillogás mellett is megvilágíthatja a fényt.

Ünnepek Sószórók

Végül, van egy ötletünk, amely valóban imádnivaló, ha helyesen hajtjuk végre. Az üvegsófőzők téli csodálatos övezetekké alakíthatók, egyszerűen csak kis műanyag ünnepi díszítéssel. Nyilvánvaló, hogy a só felét ki kell üríteni, majd egyszerűen beleilleszthetünk egy olyan dekorációt, amelyik időtlen.

A trükk természetesen olyan tárgyak megtalálása, amelyek illeszkednek. De sokkal több van, mint amennyit feltételezhetnél, még akkor is, ha az öreg, elhasználódott díszítéseket egy kicsit le kell bontani. Ne aggódj; ezek a díszítések többet fognak örülni, ha új életet találnak a sófotókban!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
DIY karácsonyi díszek Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon