Baccarat fogadási rendszerek működnek?

0 Comments

Szinte minden napsütéses kaszinó játéknak van egy stratégiai útmutatója, amelyek közül néhány úgy tűnik, hogy tökéletes, mások közülük kicsit félreérthetetlen abban, hogy mennyire sikeresek. Erősen képzett játékok, mint például a póker és a Blackjack van valódi stratégiai és súgókönyvtárak, amelyek közül sokan rendkívül elkötelezett személyre van szükségük ahhoz, hogy jobb legyen.

Más egyszerűbb játékok, mint például a résidők saját stratégiai útmutatókkal rendelkeznek, de ezek általában csak részben sikeresek, és leginkább olyan rendszert kínálnak, amely minimálisra csökkenti a veszteségeket. De mi van a játékkal, mint pl Baccarat, ez tényleg csak három választási lehetőséget kínál a játékosnak, hogy fogadjon? Van-e olyan fogadási rendszer, amely pozitív eredményt eredményez a játékos számára? Nézzük meg egy egyszerű fogadási stratégiát, amelyről azt mondják, hogy nagyszerű módja a nyereményeknek.

Egy, három, két, hat fogadási rendszer

Minden fogadási játékban a játékosnak el kell fogadnia azt a tényt, hogy veszteségek lesznek. Ez a kaszinójátékok tagadhatatlan része, és nem valami, ami valaha is változik. Egyik fogadási stratégia sem változtatja meg az esélyeket, hogy mindig győztes legyen. Ezért olvassa el a tényt és fogadja el; ha kaszinójátékot játszol, veszteségek lesznek.

Bármely stratégiai útmutató trükkje az, hogy a nyeremények meghaladják a veszteségeket, így összességében nyereséget eredményeznek, amint azt az általános veszteséghez igazítják. A Baccaratban van egy alapvető, mégis hatékony stratégiai útmutató, amelyet egyszerűen 1, 3, 2, 6 néven hívnak. A számok arra az összegre utalnak, amelyet egy játékosnak el kell helyeznie a Baccarat tétre. Tehát, feltételezve, hogy dollárban játszik, az első tét egy dollár, a második tét két dollár, és így tovább. Ugyanez a stratégia akkor is működik, ha az első téted tíz dollár volt, a második tét harminc dollárt, és így tovább. De hogyan kérdezhetné meg, csak azt diktálja, hogy mennyire fogok fogadni, hogy hatékony stratégia lesz?

A rendszer főszereplője ez; ha az első tét egy dollár, és nyer, a második tét három dollár lesz. Ha megnyerjük a három dolláros tétet, tegyen két tétet, és így tovább. Ha bármelyik tét meghiúsul, akkor egyszerűen visszatér az első fogadáshoz; egy. Ez a rendszer a Baccarat bármelyik kimenetelén nyerhető eredmény valószínűségén alapul, hiszen két lehetséges eredmény van, a játékos vagy a bankár. Ha a játékos megnyeri az első tétet, a tét növeli, figyelembe véve a győzelmet. Ha a tét meghiúsul, a veszteség minimalizálása érdekében a tét egyre csökken. Ha a játékos negyedik tétet készít, akkor a hat, azt feltételezi, hogy a játékos már elég pénzt tett arra, hogy fedezze a tétet.

Ez a rendszer működik?

A rövid válasz erre a kérdésre; igen, a rendszer működik. A hosszú válasz: igen a rendszer működik, de hogy milyen gyorsan nem biztos, és soha nem lehet. Ha egy játékos néhány kezdeti veszteség után kilép a rendszerből, könnyen el tudnak járni, és azt mondják, hogy a rendszer nem működik. Ez természetesen nem a hozzáállás. A rendszert jó ideig kell használni, mielőtt pozitív eredményeket látnának.

A játékosnak ezt a rendszert használva végül vissza kell vennie a lehetséges veszteségeket, és a zöldben kell lennie. A trükk természetesen abbahagyni, amíg előre vagy. Személyes jegyzetben a blog írója elmondhatja, hogy alaposan tesztelte a rendszert, és szorosan követte a szabályokat, és megfigyelte az eredményeket. Bejelentheti, hogy először úgy tűnt, a rendszer soha nem fogja visszaállítani az első néhány veszteséget, de egy teljes sorozat után befejeződött, és az utolsó hat fogadás eredményt ért el. Azt is megjegyezheti, hogy sokkal hosszabb ideig tartott, aztán azt hitte, hogy ténylegesen befejezi a sorozatot, és négy győzelmével rendelkezik egymás után, több mint húsz kézzel játszva, mielőtt ez végül megtörtént.

Ez a rendszer nagyrészt a kitartáson alapul. Meg kell jegyeznünk, hogy mindazok, akik ezt a rendszert szeretnék használni, egy minimális összeget kell használni az esetleges pozitív eredményekhez. A rendszer nem fog működni, ha egy játékos tízzel vásárol, aztán reméli, hogy ezt a tízet az egész munkamenet alatt megtartja. Bölcsebb lenne az ötvenes kezdeti összegű stat, és tétet egy egységben; azaz egy dollár, három dollár, és így tovább. Tízes egységek használata esetén a játékos az eredeti összeget ötszázra teszi.

Ez a fogadási rendszer az Ön számára képes; próbálja meg játszani ingyenes Baccarat a Spin Palace és nézd meg magad!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Baccarat fogadási rendszerek működnek? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon