Élő játékok lejátszása és elkövetése

0 Comments

Amikor él egy élő kereskedő kaszinójáték, fontos megérteni a szükséges etikettet, és ennek megfelelően viselkedni. Ne feledje, hogy az élő játékok sokkal közelebb vannak a szárazföldi kaszinókhoz, mint más online kaszinójátékok. Csakúgy, mint bonyolult szabályok, hogy hogyan kell magadban lenni magadban, sokkal többet kell emlékezni egy élő kereskedőjátéknál, mint egy nem élő játékban.

Tudom, hogyan viselkedjen az élő kereskedő játékban, több tiszteletet kap, és élvezni fogja az általános élményt. Ezzel szem előtt tartva, néhány hasznos mutatót gyűjtöttünk össze, hogy emlékezzünk arra, hogy legközelebb szeretnéd élvezni a nagyszerű élő kereskedő kaszinójátékot.

Légy udvarias a kereskedőhöz

A szárazföldi kaszinókban rossz szerencsét tartanak, ha nem a pincérnőknek ajánljuk a kaszinókat, és elengedhetetlen, hogy a kereskedőnek nyerjen, ha nyereménysorban vagy földön van. Míg nem tudsz személyzetet felajánlani, amikor játék közben játszol, ugyanolyan fontos a jó formában, hogy jól csinálod a kereskedőjét.

Szüksége van továbbá a kereskedők megfelelő megtartására, és lehetővé kell tennie számukra, hogy munkájukat úgy végezzék, hogy nem használják őket lyukasztózsákként. Ha nem vagy elégedett azzal a sebességgel, amellyel vagy bármi más, akkor egyszerűen a következő táblázatba mozoghat; ez az élő kereskedő kaszinó egyik szépsége. Nem kell elterelni a rossz hangokat.

Légy udvarias a többi játékos számára

Ugyanolyan fontos, mint a jó kapcsolat a kereskedővel, az élő online játékokban és a szárazföldi játékokban, jó kölcsönhatás a társaival. Amikor online játszik, az élő csevegőablakok lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjen velük, és hozzon létre egy újabb hitelességet és élvezetet a tapasztalathoz. Győződjön meg róla, hogy ezt a jogosultságot megfelelően használja.

Üdvözöljük a többi játékost, amikor csatlakozik egy játékhoz, és tartózkodjon attól, hogy véleményt adjon arról, ahogyan játszanak, próbálnak eladni valamit, a konfrontációs vagy vulgáris nyelvtől, vagy próbálják kényszeríteni a súlyos kapcsolatokat vagy barátságokat. Sok tartós kapcsolat jön létre, amikor a hasonló gondolkodású egyének online játszanak együtt, de lehetővé kell tenni, hogy ez természetesen történjen.

Ne hibáztassa a kereskedőket

Nem elég, ha udvariasnak tesszük a kereskedőnek egy aktív „Do” -t bármely élő kaszinóban, akkor is meg kell tenned, hogy durva legyen a „Ne”. És a legnagyobb bűncselekmény, amellyel a kereskedők kezelése rosszul járhat el, az, hogy hibáztatjuk őket a veszteségek vagy a rossz szerencse miatt.

Könnyű lehet a frusztrációt olyan személyre bontani, aki szolgálja Önt, és udvariasnak kell lennie, de nagyon rossz sportolás és minden rosszabb lesz. És ha továbbra is folytatod, akkor talán már nem várjuk Önt az adott kaszinóban.

Ne vegye fel a helyet

Tudatában annak, hogy a többi játékosnak joga van egy online élő kereskedő játékhoz való helyhez jutni, és ez tiszteletben tartva, az olyan fontos „Do” az élő kereskedő etikettjére, hogy ezt a „Ne” -t egy saját fejlécében helyeztük el. Szinte mindig az emberek várják a sorukat, hogy üljenek az asztalnál, így ha egy darabig játszol, és szünetet akarsz venni, ne feledd, hogy feladod a helyedet.

Ha nem igazán adja fel az ülést, megkapja a helyet, hogy használja vagy nem. El tudod képzelni, hogy milyen döbbenetes, ha valaki türelmesen várná a lövésüket a szórakozás és a nagy nyerő!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Élő játékok lejátszása és elkövetése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon