Elon Musk építeni Chicago 'Loop'

0 Comments

Bemutatták, hogy a milliárdos technikai vállalkozó, az Elon Musk sikerült egy nagyvárosi szerződést kötnie cégéhez, a Boring Co.-hoz. A szóban forgó szerződés gyors közlekedési rendszer belváros Chicago, és az O'Hare nemzetközi repülőtér.

A szerződés megerősítésével most már emlékeztethet arra, hogy a terveket már a XIX. Abban az időben az ő nagyszerű ötlete egy olyan rendszerre vonatkozott, amely órákon át egy nagyon felháborító 2013 mérföldön utazott, és ez egy hírhedt, merész kérelem volt. Most, hogy a szerződés megkötése megtörtént, kiderül, hogy a sebesség sokkal reálisabb 760 mérföld / óra lesz, így elegendő időt biztosít az utasok számára, hogy online kaszinóban játsszanak, vagy olvassanak egy magazint az úticéljuk felé.

Úgy tűnik, a sebességcsökkentéssel a milliárdosnak komoly valóságellenőrzést kellett végeznie. Vagy ez csak egy lépés az 760 mérföld / óra gyorsforgalmi rendszer irányába, ahogy azt állítja?

Lépések a helyes irányban

Ami azt illeti, a chicagói lakosok nagyon kevés lehetőséggel rendelkeztek, amikor az O'Hare repülőtérre akarnak menni. Jelenleg a legjobb esetben a Chicagói belvárostól kb. A hurok, ahogy ezt a muskusz hívja, ezt az időt körülbelül 40 percre csökkenti. Hatalmas javulás a legkevésbé. De ez még mindig nagyjából elmarad az eredetileg felrakott rendszertől.

Ugyanakkor nem adja fel az 760 mérföldórás rendszerét. Ehelyett azt állítja, hogy a jelenlegi projekt csak az ún. Hyper-Loop felé halad. Egy sajtótájékoztatón Musk elmondta Rahm Emanuel polgármesternek, hogy a Hyper-Loop rendszer jobban illeszkedik a hosszabb távolságokhoz, különösképpen Chicago-t említve például New Yorkba.

A hurokban

Sokan már azt mondják, hogy a pézsma klasszikus esete az összes kéregnek és nincs harapásnak, de egy pillantás a javasolt Loop között Chicago és O'Hare között egy lenyűgöző projekt, mégis. A rendelkezésre bocsátott információk szerint a Loop teljesen automatizált lesz, és az 8-et egyszerre szállító 12-et tartalmazó hüvelyekkel rendelkezik. A tervezett alagútot a Boring Co és az utastérek hozzák létre a hírhedt Tesla Inc. Az alagút teljesen föld alatti lesz, és a felszínen bárki észrevehetetlen lesz. Más szavakkal; csendes és nem okoz felszíni rezgéseket vagy remegést.

Egy másik fontos szempont, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy a személygépkocsik is használhatják a rendszert. Vagy legalábbis a muskus arra utalt, hogy a lehetőség létezik. Érdekesebb, hogy a projekt körülbelül $ 1 milliárd dollárba fog kerülni, ami soknak tűnhet, de valójában sokkal kevesebb, mint amit egy ilyen projekt általában költséges lenne. Ráadásul a rendszer lovaglásának körülbelül egy része a taxi vagy az Uber által fizetett összegnek felel meg. Tehát még akkor is, ha a rendszer nem éri el a muskusz eredetileg felemelkedett magasságát, még mindig lenyűgöző törekvés.

Tipikus muskusz bizalom

A muskusz ismét részt vesz a világ előremozdításában a jövőbe és a fejlődő technológiába. Talán hamarosan olyan világban fogunk élni, ahol a gyors közlekedési rendszerek ténylegesen 760 mérföldenként óránként utaznak. Feltételezve, hogy a muskus összegyűjti a szükséges pénzeket. Bár ez nem jelent problémát, különös tekintettel arra, hogy válaszoljon arra, hogy hogyan fogja felvenni a Loop pénzeszközeit. Egyszerűen válaszolt, hogy korábban nem volt problémája, és most nem lesz probléma. Röviden a részletekre, de úgy tűnik, szeretni kell az ember bizalmát!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Elon Musk építeni Chicago 'Loop' Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon