ESports Betting Explained

0 Comments

Az online fogadás már most is a szokás volt, ami indokolt, tekintettel arra, hogy a sportfogadások gyakorlatilag bármelyik internetkapcsolatú eszközből való elhelyezésének hatalmas kényelmét szolgálják. Egyesek számára azonban a sportfogadás még mindig új, fel nem ismert élmény, és némi zavart lehet, ha nem érti, hogyan működik minden. Az eSports például egy új típusú személyt vonzott a sportfogadási helyszínre, és lehet, hogy még mindig nem tudják pontosan, hogyan működik minden.

Azok számára, akik ismeretlenek, az eSports olyan videojátékok, amelyeket professzionális szinten játszanak. Számos játékot lehet játszani, és azok, akik játszanak, professzionális videojáték-játékosoknak minősülnek. Néhány játszható műfaj; az egyik harci játék, csapat első személy lövője és valós idejű stratégiai játékok.

A játék minden műfaja alapvetően különbözik a magjától, és nagyon specifikus készségeket igényel, és ezért minden játékfajtát olyan játékosok laknak, akik az adott műfajban a legjobbak. Az eSports-ra vonatkozó fogadások későn népszerűvé váltak, a fogadási lehetőségek nagyon hasonlóak a szokásos sportfogadásokhoz. Nézzük meg részletesebben az eSports fogadásokat.

Az eSports műfajok részletesen

Először fontos, hogy részletesebben megértsük a játékok műfaját. A csapat első személy lövöldözős játékai a legnépszerűbb eSports műfaj. Az első személyi lövők hihetetlenül gyors tempójú, akciódús köröket kínálnak, de még mindig van lehetőségük mély stratégia és taktikai megközelítésre. Számos különféle játék van, amit az első személy lövöldözős műfajában lehet játszani, beleértve a zászló, a dominancia és a rögzítés és védelem elfogadását.

A valós idejű stratégiai játékok sokkal lassabb tempójúak, mint az első személyű lövők, és a középpontban a taktikai szögből a játék közeledik. Egy valós idejű stratégiai játék folytatódhat egy ideig, egy robbanásveszélyes fináléval, amelyen nézők ugrik fel a székükből. A valós idejű stratégiai játékok, mint például a Starcraft, elindították az eSports jelenetet, és ma is kedveltek maradnak.

Az egyik és egy harci játék a leggyorsabb tempójú eSports játék, melynek fordulói csak néhány másodpercig tarthatnak. A legjobb játékosok a kiválasztott játékban kapható karaktert kapják, és az ellenfél ellen lábujjhegyek, akik ugyancsak megszerzett egy kedvenc karaktert. Egy-egy harci játék nézői ismertek, hogy a leghangosabbak és legizgalmasabbak, néhány élő versenyen még a hangzást biztosító esetekben helyezik el a játékosokat, így azok a játékra összpontosíthatnak anélkül, hogy elbűvölnének a szurkolók.

eSports fogadási opciók

Az összes sportfogadáshoz hasonlóan az eSports fogadások középpontjában a kockázati és jutalmi helyzet nyújtása áll. Ha egy eSports játékos vagy csapat egy bizonyos játékban uralkodó hírnévvel rendelkezik, és a játékos vagy a csapat egy ellenfél ellen lép fel, amely valószínűleg nem nyer, akkor a tapasztaltabb játékos vagy csapat nyerési esélye magasabb lesz. Ez azt jelenti, hogy a játékos vagy csapat nyerésére vonatkozó fogadás nagyon kevés kifizetést eredményez, kivéve, ha a tét rendkívül magas.

Például, egy játékos, aki valószínűleg győzni fog egy alulrepülés ellen, az 1: 2 esélye. Ez azt jelenti, hogy a kifizetés még pénz is. Vagy pontosabban, ha egy $ 10 dollár tétet helyeznek el, a kifizetés lesz az eredeti $ 10 vissza, plusz egy extra $ 10. A kifizetés alacsony, mivel a játékos nagyon valószínű, hogy nyer.

Ha azonban az alulról szóló tétet helyeztek el, akkor az esély egy nagyobb 1: 10. Ez azt jelenti, hogy a $ 10 fogadása $ 100 kifizetést eredményez. Ez jó pénz, mivel a tét kockázatos. A játékos nem valószínű, hogy nyer, ami azt jelenti, hogy a kifizetésnek tükröznie kell a kockázatot. Más szavakkal; mindenki igazán jó oknál fogva szereti az alultestet, nevezetesen, hogy a kifizetések mindenki arcán mosolyt hoznak.

Csoportos fogadások és kombinált fogadások

Az eSports-bajnokság esetén a csoportos fogadási lehetőségek, illetve a kombinált fogadási lehetőségek lehetségesek. Lehetőség van arra, hogy egy adott csapatra fogadást nyerjen a verseny nyertesei, vagy egy csapatcsoport. Ha a csoportos fogadás nyer, vagy legalább másodszor vagy harmadik helyen áll, akkor a kifizetések továbbra is alkalmazhatók.

Ebben az esetben a tét készítője kiválaszthat egy kedvenc csapatot, hogy megnyerje a teljes versenyt, és ekkor extra nagy kifizetést kap, ha ez bekövetkezik, de még akkor is kaphat egy kis kifizetést, ha a kedvenc csapat második vagy harmadik lett. A felajánlott fogadási opciók az alkalmazott online bukmékertől függenek, ezért jó ötlet, hogy látogasson el néhány bukmékerre, és nézze meg, hogy mely fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
ESports Betting Explained Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon