eSportok, amelyek nagy utakat hoznak

0 Comments

Az 2017-ban végzett kiterjedt kísérleti program sikeres befejezése után a Connecticut lesz az első amerikai állam, amely eSportot kínál a középiskolai és főiskolai hallgatóknak. Egyértelmű, hogy egy teljesen új generációs eSports rajongók születnek és tenyésztenek, és a versenyképes játék jövője fényesnek tűnik.

Ez az eSports iparág - amely a játékosokat a virtuális számítógépes felületen keresztül számos játékban versenyez - folytatódik az exponenciális növekedési pályán. Eközben aggályok merülnek fel arról, hogy a jelenlegi iskolai tantervek és az extramuralis tevékenységek kimerültek-e. A Connecticut Iskolák Szövetsége számára a virágzó eSports jelenség megragadása a tökéletes módja annak, hogy kielégítsük a különböző hallgatói érdekeket és lehetőségeket teremtsünk a szakmai fejlődéshez ebben a rendkívül jövedelmező iparágban.

A Spin Palace Sports pontosan megvizsgálja, hogy az állam hogyan kívánja megvalósítani ezt a forradalmian új ötletet, és azt, hogy ez milyen hatással lesz a diákokra mind a most, mind a jövőben.

Foglalkozzon az EGAA-val

Bár a középiskolákban kínált eSports koncepciója nem új Connecticutban (a StarLeague League of Legends versenye kétségkívül lenyűgözte az utat), ez a legújabb fejlesztés a témában eddig is a legjelentősebb: a Connecticut Iskolák Szövetsége hivatalosan is együttműködött az Elektronikus A Szerencsejáték Szövetség (EGF), hogy ezt az absztrakt ötletet konkrét valósággá alakítsa.

E megállapodás értelmében az állami vonalakon belül bármely középiskolai vagy egyetemi hallgató regisztrálhat az interneten, hogy versenyezhessen az 2018 tavaszán kezdődő állami versenyen. Az 2018 versenyen az 2017 kísérleti program alapja lesz, amely az 15 Connecticut iskolai körzeteket (a Connecticuti Egyetemen megrendezésre kerülő állami bajnoksági rendezvényig), és túlnyomórészt pozitív választ adott.

Új lehetőségek vannak

A Connecticut iskolai eSports bajnokság végső terve az, hogy hozzon létre valamit, ami hasonlítható a National Collegiate Athletic Association-hoz (NCAA), amely más iskolai és egyetemi sportokat irányít. Azáltal, hogy az eSports-ot élethosszig tartó előnyökkel rendelkező tevékenységként legitimálja, az EGF és a Connecticut Iskolák Szövetsége reméljük, hogy a lehető legnagyobb előnyöket teremtik a diákok számára.

A kísérleti versenyen a Connecticuti Egyetem olyan messzire jutott, hogy akadémiai ösztöndíjat nyújtson a nyertes játékosnak. Ha az ilyen ösztöndíjak olyan gyakoriak lesznek, mint labdarúgás ösztöndíjak, az eSports kiállítása nagyon okos lépés lehet az ambiciózus diákok számára, akik a diploma megszerzése után nagy sikert arattak.

Univerzális készségek

Míg az eSports úgy tűnhet, mintha az elképzelhetetlen célt szolgálna, az EGF és a Connecticut Iskolák Szövetsége közötti megállapodás reméli, hogy az eSports sikeréhez szükséges igazi készségeket fejleszteni, majd átadni más tudományos területeknek.

Az innováció, a személyre szabott tanulás és a mágnes program felügyelete szerint a Connecticut New London Public Schools-ban, Clint Kennedy, az eSports „kihívást jelent a fiataljainknak, hogy együttműködjenek, kritikusan gondolkodjanak, és tartósan, még az ismételt kudarc ellenére is, vegyenek részt valamilyen szintű siker a kívánt cél felé. Sok népszerű eSports címet látok a kritikus készségek felépítésének reményében, és remélem, hogy áthelyezhetjük őket más területekre.

A fiatalok mindig a leggyorsabbak a gyapotra a technológiai innovációra, az eSports ipar egyre inkább a középiskolai és főiskolai hallgatókra uralkodik. A következő logikai lépésnek tűnik, hogy ezt a képességet és a szenvedélyt egy valós célú célzott törekvéské alakítjuk.

Jövedelmező karrierlehetőségek

Az eSports iskolákban nyújtott lehetőségek messze túlmutatnak az egyetemi ösztöndíjakon. Az eSports ipar már az US $ 260 millió üzlet, és úgy tűnik, hogy meghaladja az 2020 által elért milliárd dolláros értéket. Nyilvánvaló, hogy bárki, aki úgy gondolja, hogy ezen a területen egy karrier halott lenne, halott rossz.

E partnerség célja mind a sport egészének fejlesztése, mind a fiatalok számára a szakmai eSports-játékosok lehetőségének biztosítása.

eSports Máshol

Az EGF már közölte, hogy más amerikai államokban és városokban hasonló partneri kapcsolatok lehetőségét vizsgálja. Connecticut nem lesz egyedül az eSports asztalnál.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
eSportok, amelyek nagy utakat hoznak Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: