A 10 legnépszerűbb európai online kaszinó webhely

Lehet, hogy Európa nem a legnépszerűbb szerencsejáték-célpont a szárazföldi szerencsejátékok területén. A kontinens azonban vezető szerepet játszik az online kaszinók európai szerencsejátékában. Az egész Európában élő játékosok szeretnek valódi pénzben részt venni az iGamingben, így rendszeresen megjelennek az új EU kaszinók. A legjobb EU online kaszinók kiváló hírnévnek örvendenek, és a legmegfelelőbb játékmagassággal büszkélkedhetnek.

Könnyen megállapítható, hogy Európa az online szerencsejáték bölcsője. Tehát 100% -ban indokolt, ha nagy elvárások vannak az uniós kaszinókhoz való csatlakozáskor. Legfontosabb ügyfélszolgálat, nagylelkű bónuszok és több ezer játék teszi az EU online kaszinóit kiemelkedővé. A britek emellett számos itt felsorolt ​​márkát ismernek fel, mivel rengeteg európai kaszinó található UK játékosok is.

A 10 legnépszerűbb európai online kaszinó webhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% 200 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 200

Hatalmas 1000 eurós bónusz! 💣

Kifizetés 98.82%
Teljes bónusz € 1000

Akár 500 € plusz 20 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.07%
Teljes bónusz € 500

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $ 500

10 euró befizetés és 70 eurós játék

Kifizetés 97.74%
Teljes bónusz € 10

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $ 1000

$ / € 200 + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz $ / € 200

100% az első befizetés 200 € -ig

Kifizetés 98.32%
Teljes bónusz € 200

$ 500/140 bónusz és XNUMX ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.06%
Teljes bónusz $ / € 500A 10 legfontosabb európai online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Amikor egy EU-kaszinót keresünk, holisztikusan nézzünk a dolgokra. Más szavakkal, mindent megpróbálunk fedezni A-tól Z-ig. Ha az európai online kaszinó nem felel meg a magas elvárásainknak, akkor nem játszunk online kaszinójátékaikat valódi pénzért, és neked sem.

  • A játékosok biztonsága: mindent tartalmaz az engedélyezéstől, az EU kaszinók által kínált termékektől, online kaszinójátékaiknak, hitelesített szoftvereknek, bónuszoknak, a kivonások gyorsaságának és a biztonságnak.
  • Játékok és szoftverek: Az európai online kaszinók által nyújtott kaszinó játékok puszta mérete és minősége elképesztő. Online játékkal, ingyenes nyerőgépekkel, asztali játékokkal, videojátékokkal, több millió eurós jackpotokkal, élő kaszinóval, bingóval, Keno, és kaparós kártyákat.
  • Bónusz: Az EU-kaszinók bonyolultabb bónuszt kínálnak az első befizetésnél! Lehet, hogy sok játékos nem ért egyet velünk, de az üdvözlő bónusz a legfontosabb. Okosan használva csodákat végezhet vele.
  • Promóciók: Amint az EU kaszinó bónuszviharja véget ért. A legfontosabb európai kaszinó díjak, veszteségek visszatérítése, VIP rendszerek, ingyenes pörgetések, exkluzív bónuszok és újratöltési bónuszok.
  • Gyors kifizetések: Nem akarjuk várni pénzünket; minél hamarabb megkapjuk, annál jobb - az európai online kaszinók percek alatt törlik az elektronikus pénztárcákon és a Bitcoinon keresztül történő kivonásokat. A hitel- / bankkártyás fizetés három napot vesz igénybe, a banki átutalás pedig hét napot vesz igénybe.

Európai online kaszinók

Az EU online kaszinó-piaca csak 2006-ban indult el, miután az Egyesült Államok szövetségi kormánya kiadta az UIGEA-t. A piac még mindig felfedezetlen volt, minimális törvények voltak érvényben. Szinte korlátlan lehetőségekkel az európai online kaszinó-piac érett volt a válogatáshoz.

A mai napig előretekintve játszhat egy sor európai online kaszinóban. Az európai kaszinójátékosok euróban, SEK-ben, NOK-ban, BGN-ben és rengeteg más valutában fizethetnek be. Az EU legnépszerűbb online kaszinói rengeteg valutát fogadnak el, mert azt akarják, hogy pénzét bármilyen probléma nélkül átvigye. Forduljunk Málta felé. A kis sziget ország most a legjobb EU kaszinók csomópontja. A Máltán engedéllyel rendelkező online kaszinók a legjobb online kaszinójátékok változatossága szempontjából. A játékosok támogatása különféle európai nyelveken érhető el, és az EU kaszinók néhány perc alatt akár 3 napon belül törlik a kivonást.

Európai online kaszinók bónuszok

Ha ez a hónap ideje, és valódi pénzzel szeretné lejátszani a kedvenc online slotjait, de gyakorlatilag elromlott - ne aggódjon. A legjobb európai online kaszinók 100% -os bónuszt kínálnak 200 euróig az első befizetéskor! Ha legfeljebb 200 eurót utal be, a kaszinó a 200 eurós azonnali bónuszhoz igazítja befizetését! A bankroll most 400 euró helyett 200 euró helyett.

Legjobb EU kaszinóink nem érnek véget az üdvözlő bónusznak. 200 ingyenes pörgetést dobnak a kézzel válogatott nyerőgépekre is! Ingyenes pörgetései valódi pénzes nyerőgépeken játszhatók le, például PopRocks, Dance Party, Coywolf Cash, Ice and Fire. Mielőtt elfogadja az ingyenes pörgetéseket, ellenőrizze, hogy melyik online slotban használhatja őket. Néha van egy kis átváltásuk, és legfeljebb 100 eurót nyerhet.

A bonus.express csapata exkluzív bónuszokat tárgyal az európai legnépszerűbb online kaszinóval. A bónuszt igényelheti legalább 25 eurós befizetéssel. Ha a bónusznak van kódja, ne felejtse el hozzáadni. Ennél is fontosabb, hogy törölje a bónuszhoz fűződő fogadási követelményeket, ha pénzt akar kifizetni. A WR általában 40x, főként résközpontú.

Miért játsszon az európai licenccel rendelkező kaszinókban?

Rengeteg online kaszinó van ott, és legtöbbjük fogad Európából származó játékosokat. Mielőtt valódi pénzért játszana egy kaszinóban, meg kell tudnia, hogy ez a kaszinó kifejezetten az európai játékosok számára szolgál-e, szemben például az északi Amerikai piac. Az okok egyszerűek, ám fontos szem előtt tartani.

Engedély és szabályozás: Az EU legjobb online kaszinóit a szigorú európai kaszinókat engedélyező hatóság engedélyezi és szabályozza (röviden a Málta Szerencsejáték Hatóság vagy az MGA). Az MGA védi a játékos jogait és biztosítja a tisztességes játékot az összes MGA engedéllyel rendelkező online online kaszinóban.

Játékváltozat: Az online online kaszinók egyszerűen a kaszinó játékok legjobb és legnagyobb gyűjteményét kínálják. Nagy kaszinójáték-szállítók, mint például Microgaming, NetEnt, A Play N GO stb. Csak az európai piacon működnek. Ami azt jelenti, hogy amikor egy euró kaszinóban játszik, akkor kiváló minőségű, élvonalbeli játékokat játszhat, és élvezheti a kaszinó játékok teljes csomagját, beleértve a Blackjack, Póker és Rulett. A hatalmas jackpot nyerőgépek fizetnek ki milliókban, mint például a legendás Mega Moolah or Mega Fortune az összes legfontosabb EU kaszinóban játszható.

Melyek a legjobb online kaszinók Európában?

Az egyik, amely mindig kiemelkedik ránk, a WilliamHill. Nem vitatkozhat márka hírnevével és a tisztelettel, amelyet az évek során sikerült elérnie. Székhelye az Egyesült Királyságban található, és az egyik legrégebbi és legelismertebb országban, de ez a tisztelet az egész Európában meglátogatta, ahol a WilliamHill márka messze és széles körben ismert.

Ez nem kis részben a reklámozásukhoz kapcsolódik, amely a sport- és szerencsejáték-ipar hatalmas körvonalait ölelte fel, de az a tény is, hogy méretük és történelemük hátterében minőségi játékok, nagyszerű szoftverek, néhány a legjobb ügyfélszolgálat és még sok minden más. A WilliamHill a legjobbak, mert a legjobbak munkáján dolgoztak, és ezért érdemelnek tiszteletet mindannyian.

Természetesen nem csak ezek. Sok más legjobban értékelt online kaszinó is nagy tiszteletet nyert tőlünk, amint látni fogja, ha ellenőrzi az egyedi online kaszinók rangsorolását. Az egyik legjobb online kaszinó a Guts. Azonnal nem vettük igénybe ezt a márkát, és eltartott egy kis idő, de melegedtünk rá. Van néhány dolog, ami nem tetszik, és soha nem szerepelnénk az öt legjobb listáján, ám ennek ellenére sok plusz van.

Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy megjegyezzük, hogy az még azok a kaszinók is, amelyek ön nem a legjobbnak tekinthetők, néha mégis érdemesek az idejére. Mivel míg a nélkülözhetetlen területeken utaznak, alkalmanként vannak olyan egyedi tulajdonságok, amelyek több, mint pótolják. Ez a helyzet a Guts-szel, ezért tartjuk ezt az egyik legnépszerűbb online kaszinónak.

Máshol tiszteletre méltó egyéb kaszinók közé tartozik a 888 kaszinó. Összességében szeretjük a 888 márkát, mivel mindig is szeretik a dolgát a saját maguk szerint csinálni. Nem minden weboldal diadalmas, de a kaszinó valóban az.

A 10 legnépszerűbb európai online kaszinó webhely Frissítve: 24. május 2020. Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

apu a játék