Evolution Gaming - Bevezetés

0 Comments

Ha ismeri az élő kereskedő kaszinójátékait, akkor valószínűleg hallottad evolúció Szerencsejáték. Itt a Spin Palace Kaszinóban a legújabb, magas színvonalú Evolution Gaming élő kereskedő játékokat kínáljuk mind a kezdő, mind a magas görgők számára.

Azoknak a játékosoknak, akik nem ismerik a nevet, az Evolution Gaming egy világszínvonalú kaszinószoftver-fejlesztő, amely az online szerencsejáték-piacon élő kereskedő videó streaming játékokat nyújtja. Míg számos olyan cég kínálta az élő kereskedő szolgáltatásokat, az Evolution Gaming szilárd igényt támaszt az iparág vezetőivel.

Kik az Evolution Gaming?

Az Evolution Gaming az 2006-ban alapítottak, és az egyik legjelentősebb szereplő lett az 2007-ban a Gala Coralhoz csatlakozó üzletágban, mielőtt az élő játék megoldásokra fókuszálna. A legújabb video streaming technológiát használva az iparágban jól ismertek az élő játékok számítógépes és mobil eszközökhöz való kiegyenlítésére.

Napjainkban élő nagykereskedelmi játékokat nyújtanak néhány legnagyobb kaszinó-üzemeltetőnek a világ minden tájáról. Számos tanúsítványt kaptak a vezető intézményektől, köztük az eCOGRA-tól és az Alderney Gaming Control Bizottságtól.

Az Evolution Gaming irodái vannak a UK, Málta, Olaszország és Lettország. Fő élő viszonteladói stúdiójuk Rigában, Lettországban található, ahol a Lett Szerencsejáték Hatóság és az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság engedélyei vannak. Mindegyiküket és technológiáikat rendszeresen tesztelik és tanúsítják a Technikai Rendszerek Tesztelése, amely a világ vezető tesztelő könyvvizsgáló elemzője.

Mit kínálnak?

Tehát mi teszi ki az Evolution Gaminget a többi felett? A játékos szempontjából ez az egész csomag. A minőség és a mennyiség kombinációja. Ha valaha is böngészett a játéklistájukon, tudni fogja, hogy hatalmas választékot kínál az élő kereskedők kártyáinak és asztali játékainak, amelyek közül sok játék több változatban is elérhető.

Ha hozzáadod azt a tényt, hogy játékuk valóban fantasztikusan néz ki, akkor van olyan terméked, amely ugrásszerűen halad előre, mint bárki más az iparágban. Játékprogramjaik zökkenőmentesen kapcsolódnak az összes vezető számítógépes és mobil eszközhöz, hogy valós és hiteles kaszinó élményt teremtsenek.

A játékosok szempontjából az élő kereskedő kaszinó legfontosabb aspektusa az ajánlott játékok száma és a játékok minősége. Az Evolution Gaming az utat kínálja azáltal, hogy legalább hét különböző típusú kaszinójátékot kínál a játékosoknak, hogy mindegyikük több változatát élvezhessék. Mielőtt megnézzük a játék adatait, nézzük meg, hogy mi van a kínálatban:

él Rulett

Az élő kaszinók egyik legnépszerűbb játékaként az Evolution Gaming élő kereskedő rulettje nem kivétel. Itt a játékosok különböző típusú ruletteket találnak Francia rulett, klasszikus Európai rulett és Amerikai rulett.

A játékok mindegyike olyan funkciókat tartalmaz, mint a legutóbbi győztes számok, több kamera nézet, csevegőablak, valamint a labda csepegtetése a nyílásba. De ez csak akkor kezdődik, amikor az Evolution Gaming kettős labda rulettet, párbaj játék rulettet és slinghot rulettet is kínál, amely egy gyorsabb játék egy automatizált kereskedővel.

él Blackjack

Az Evolution Gaming élő blackjack-je legfeljebb hét helyet kínál asztalonként. Ez azonban nem korlátozza azon játékosok számát, akik ténylegesen fogadhatnak. A játékok mindegyike tartalmaz egy praktikus „fogadás mögött” funkciót. Ez az a hely, ahol a játékosok ténylegesen fogadhatnak egy másik játékos kezének eredményét velük együtt.

Az élő blackjack-játékban számos mellékfogadás is szerepel, beleértve a Perfect Pairs fogadást, amely a legnépszerűbb. Ehhez hozzáteszi, hogy a játékosok magas és alacsony tétkorlátokkal rendelkező táblákat, valamint magas asztali VIP táblákat találnak. Azok számára, akik egy kicsit szórakoztatóbbak, a Blackjack Party jó módja annak, hogy a légkör sokkal alkalmiabb legyen, és a tét alacsonyabb.

Baccarat Játékok

Noha nehéz lehet egy élő baccarat játék drámaját létrehozni, az Evolution Gaming sikeresen létrehozott egy többkamerás játékot, melynek további felfüggesztése és nagyobb fogadási lehetőségei voltak. A játékosok a játék különböző változatai közül választhatnak punto banco és baccarat-szorítás. A baccarat-szorításban a legcsekélyebb lesz a kéz, ahol a fogadók a legtöbb pénzt helyezték el, annak érdekében, hogy megteremtsük a maximális mennyiségű izgalmat és várakozást.

Póker Játékok

A három fő élő kereskedőjáték mellett az Evolution Gaming minden legújabb pókerjátékot kínál, beleértve a három kártyás póker, a Karib-tér és a kaszinó Hold'em játékát. Az összes játék maximum hét ülőhelyet kínál az asztalnál, a fogadások mellett, a fogadás mögött a függvény és a változó táblázathatárok. A csevegési lehetőséggel a játékosok bármikor beszélgethetnek a kereskedőkkel és az asztal körül lévő játékosokkal.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Evolution Gaming - Bevezetés Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: