A modern slot játékok fejlődő minősége

0 Comments

Ha néhány modern online játékot játszott, tudni fogja, hogy komoly minőségi frissítések vannak. Úgy értem, bevallom, hogy inkább a készségalapú kaszinójátékokat részesítem előnyben, mint a póker, de vannak olyan csodálatos résidők, amelyek igazán vonzanak rám. Valójában Pollen Party és Megdöbbent az én két nem annyira titkos kedvencem… Akkor is komolyan cinikus személynek kell lenned, hogy legalább értékelje a nyilvánvaló mennyiségű erőfeszítést, ami a modern slot játékokat teszi lehetővé.

A Scrooge Történet

Scrooge a jól ismert karácsonyi történet egy bölcs öregemberről, akit neveztek, Scrooge-nak. Scrooge jól csinálta magát, keményen dolgozott, megmentette a pénzt nyugdíjba vonulásáért, és gondoskodott róla, hogy soha ne pazaroljon egy fillért sem az életében. Mindannyian egyetértünk abban, hogy Scrooge úgy hangzik, mint egy olyan ember, akinek a fejét egyenesen csavarta.

A Scrooge számára sajnos egy olyan városban élt, amely tele volt lepusztulásokkal, pazarlásokkal és általában nem motivált halálokkal, akik nem tudták rendezni a saját életüket. És így, mint általában, a deadbeats folyamatosan pörgetett Scrooge-t; kecses kesztyűk nyitva állnak a kiadványok reményében. Scrooge természetesen az emberiségre vette ezeket a harcokat, és ő maga is tartotta magát.

De egy szörnyű eseményforduláson át Scrooge-t zaklatják a túlsúlyos ghoulok, akik zaklatják őt az erszényes húrok lazításában, és így megosztják a nehezen megkeresett vagyonát a kevésbé produktívak között. Igazán rémisztő mese és figyelmeztetés mindenkinek, hogy a szegénység sújtotta emberek bármilyen hosszúságra fognak menni ahhoz, hogy jogosan a tiéd legyen.

Mit? Ez nem a történet? Biztosan hangzik nekem.

A Scrooge slot játék

A Scrooge története jól ismert, így először úgy tűnik, hogy a játék körül alapuló nyerőgép magas rendelésnek tűnik. A nyerőgépek végső soron nem igazán alkalmasak arra, hogy elmeséljék az elejét, a közepét és a végét. És pontosan ez lenyűgözött engem MicrogamingScrooge slot játék; elég jól mesél egy történetet. Legalább annyira, amennyire csak lehetséges, a nyilvánvaló korlátozások miatt.

Most már nem azt mondom, hogy a Scrooge slot játék egy történet mesélő mestermű, de egyértelműen kiesik az útjából, hogy kommunikáljon az aktuális narratívában. Néhány évvel ezelőtti játékok még a legalapvetőbb kísérletet sem tették egy történet elmondására, és egyértelmű jelek vannak arra, hogy a nyerőgépek új szintre fejlődnek. Azt kell mondanom, nagyon érdekes.

Scrooge Slot Game műalkotás

A játék művei is nagyon egyedi és feltűnőek, egyértelműen előnyben részesítik a jellemzést minden más felett. Egy pillanatra ne gondolja, hogy egyszerűen csak a képekben kommunikálhat karaktereket, mert biztosan nem. Ez ismét jelzi, hogy a nyerőgépek új szintre fejlődnek.

Különösen szeretem, hogy a három szellem könnyen azonosítható legyen, különös tekintettel arra, hogy nincsenek címkézve. A Scrooge karaktertervezése is nagyon jól sikerült, bár talán elég erősen támaszkodik a klisére. A kicsi, romlott árva fiú formatervezés azonban szinte bosszantónak érzi magát; még egy olyan jelenet képalkotása is, ahol egyidejűleg áthalad, és egy pocsolya egyidejűleg, ami azt eredményezi, hogy a kicsi kritikus megduzzad. Kétségtelenül viccelek. Ezek a kísérletek a Scrooge szellemének irányítására.

A Slot Games jövője

A Slot játékok, mint például a Scrooge, valóban kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan alakul az online kaszinóipar. Nyilvánvaló volt, hogy az ilyen játékok előre haladnak, mivel a technológia soha nem áll fenn, de a Scrooge úgy tűnik, hogy a dolgokat valóban lenyűgöző. Nem tudok segíteni, de elképzelni a jövőbeli játékokat, amelyek teljes történeteket mondanak, megfelelően animált karaktereket használva, amelyek a párbeszéd sorait beszélik.

Néhány más játékgépre nézett, hogy lássam a trendet, és meglepődtem, hogy láthattuk a megjelenés rendkívüli minőségét. A játékokban részt vevő alkotó tehetség szintje az elme fúj, olyan mértékben, hogy emlékeztessem magamra, hogy csak egy játékgép voltam, és nem egy teljes körű online videojáték. Lehet, hogy egy kicsit cinikus mondanivaló, de nagyon remélem, hogy ezek a művészek nem korlátozódnak csak játékokra, és oldalról videojátékokat hoznak létre.

Akárhogy is, van egy érzésem, hogy ez nem lesz az utolsó alkalom, amikor írok a fejlődő nyerőgépek minőségére, és megtartom a lélegzetemet az első nyerőgép előkészítésében, írott párbeszédes eseményekkel.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A modern slot játékok fejlődő minősége Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: