EXTREME ACTION - 10 leginkább helyek a kaszinók számára

0 Comments

Ezen a héten teszteljük az emberi kitartás korlátait és a világ végső kaszinóinak tervezési engedélyét keressük. Nedves, száraz, meleg, hideg… ezek a célállomások a szélsőséges definíció.

A Las Vegas legendája, Steve Wynn? Vajon milliárdos Sheldon Adelson épít majd, és hagyja, hogy jöjjön? Lehet egy másik lehetőség Macau játékleírásának Stanley Ho-nak?

Itt van a világ legvadabb helyszíne a kaszinó építéséhez.

Mit gondolsz?

Hideg van, majd Vostok hideg.

A dél-sarktól 1,300 km-re, a kelet-antarktiszi jégtakaró közepén található Vostok Research felelős a legkevésbé rögzített hőmérsékletért a földön: hideg-89.2 ° C fok.

Ahhoz, hogy ötleted legyen, milyen hideg van: egy tipikus hűtőszekrény fagyasztóval működik -18 ° C-on, a benzin -40 ° C-on lefagy. Ez egy életveszélyes hely.

A Vostok állomást az oroszok építették 1957-ben, és az egyik legjobb hely a bolygón, hogy tanulmányozzák a föld magnetoszféráját és az éghajlatot.

Minden kaszinónak nagyon jól szigeteltnek kell lennie. Ha az asztalnál fellépő cselekvés a ház ellen folyik, nem lenne szükség egy „hűvösebb” küldetésre, hogy megölje a játékot. Egyszerűen csak megnyithat egy ablakot.

Az ítélet: Úgy gondoljuk, hogy a Vostok állomás egy forró tipp egy potenciális kaszinó befektető számára. Előnyös egy fogságban lévő közönség, egy napos éjszaka, amely az 130 napokig tart, és más zavaró tényezők hiánya.

Játékválasztás: Úgy gondoljuk, hogy online slotok - Penguin Vacation és Pálya tökéletesen illeszkednek a hűtött helyhez.

A Death Valley jó hely egy kaszinó számára? Ez a kérdés nem hipotetikus. Las Vegas csak két órás autóútra fekszik. A Death Valley Nemzeti Park egy népszerű napos kirándulás a fáradt játékosok számára, akik szeretnének egy kis szünetet az asztaloktól.

A Guinness Records könyve szerint 10 július 1913-ben az 56.7 ° C levegő hőmérsékletét a Death Valley-ben rögzítették. A földi szinten még melegebb is: majdnem forró ahhoz, hogy forraljuk a vizet.

Las Vegas a legtöbb ikonikus játékterület a bolygón. A turisták milliói utaznak Sin Citybe minden évben, jó alkalmakra, nagy nyereményekre és a Las Vegasban megmaradó élményre.

Az ítélet: Adj neki időt és a Death Valley lehet Las Vegas külvárosa. Még mindig tisztességes távolság van, de egyértelműen a meleg hőmérséklet nem jelent problémát.

Játékválasztás: Nincs jobb hely, mint Las Vegas craps. Szüksége van egy tömegre, hogy eljusson a játékhoz, és a lövők már a városban vannak.

Nem kell esernyőt csomagolnia, ha az Atacama-sivatag felé halad. Ez a legszárazabb hely a földön, az évente kevesebb mint 1mm eső. Néhány bizonyíték arra enged következtetni, hogy az 1,000 sq km sivatag egyes területei soha nem voltak csapadékok, mivel egyedülálló helyszíne van két hegylánc között: az Andokban és a Chilei partvidéken.

Száraz? Szükséged lesz egy italra. Bármely kaszinó bárvezető az ajkát nyalja az Atacama kaszinójának lehetőségeire. Dobd el a kristálytiszta csillaggal díszített éjszaka a homokba való holdfényes sétákra, és tökéletes környezetet biztosít egy kaszinó számára. A közeli ALMA földi távcső nem értékelheti a neont fények.

Az ítélet: A lenyűgöző táj, a csillagfényes égbolt és az eső nem garantálja, hogy az Atacama a legjobb választás bármely budapesti kaszinófejlesztő számára.

Játékválasztás: A Scratch kártyák tökéletes választás erre a száraz helyen. Ha te elveszett egy nyerő kártya kívül, még mindig ott lenne - tökéletes állapotban - 100 évvel később.

Ha élvezed a belső Gene Kelly-t, és énekel az esőben, készen állsz arra, hogy dolgozzon azokkal a hangos csomókkal, és üvöltsd magadat. Mawsynram, és most nagyon jó esély van.

Az északkelet-indiai falu a Himalája árnyékában ül, Banglades határán. Minden évben közel 12 méternyi eső éri a falusiakat. Ez hivatalosan a legcsaposabb hely a világon.

Szerencsére a helyiek számára a rossz időjárás turista vonzás: Van pénz a monszunokban. Vajon a nedves és vad akció csillapítja-e a kaszinófejlesztő lelkesedését? Az eső áztatott infrastruktúra megnehezíti a kaszinó építését, és a játékosok, földcsuszamlásokkal és árvizekkel való elszivárgása kimerítheti a legjobb szándékokat.

Az ítélet: Nem lesz könnyű, és a heves esőzések újszerűsége vékony lesz. Úgy gondoljuk, hogy ez nem induló.

Játékválasztás: A játékkártyák nem keverik jól a vizet, így nedves maradunk rulett. Egyszerre centrifugálhatja a ruháit.

Mi az, ami jobb, mint a világ tetején? Nyerj egy jackpotot egyszerre. Az Everest Base Camp kaszinójának engedélyezése valószínűtlen, de biztosan álom célpont.

A magas magasság miatt a magas görgők szédülnének. Akkor kell akklimatizálódnia a cselekvés megkezdése előtt. Ha az 29,028 ft csúcsán akart lenni, akkor $ 28,000 és $ 85,000 között kell fizetnie. A csúcstalálkozó eléri a 40 napokat, beleértve az akklimatizációt és a táborok létrehozását.

Everest minden fejlesztő koronájában ékszer lenne. A tökéletes választás a nagy hengerű, kemény magokhoz: a végső természetes magas. Sherpas az asztaloknál, és visszavehet egy jakot

Az ítélet: Fogd meg az oxigéntartályt és kezdj el építeni. Ez a bolygó legmagasabb pontja!

Játékválasztás: Ez a játék teteje, és ahol a jackpotok hegyi méretűek. Itt az ideje a progresszív jackpot nyerőgépek kiépítésére.

A Csendes-óceán nyugati részén a Mariana árok egy 1,580 mérföldes gash a tengerfenéken, átlagos szélessége több mint 40 mérföld. A világ óceánjainak legmélyebb rögzített része, egy lenyűgözően lenyűgöző 36,070 ft mélyen: ez közel hét mérföld - egyenesen lefelé.

Mindössze három férfi állt az alsó részre, ahol a nyomás 1,000-szerese a tenger szintjén, beleértve a Titanic filmrendezőt, James Cameront.

Eltekintve az újdonság tényezőtől, kevés ok van arra, hogy valaki miért akar építeni egy kaszinót az óceán fenekén. A munkába járás órákat vesz igénybe, a nyomásmentesítés napokig tart, és a nézetek elég unalmasak lennének: nincs fény és a táj „hold”.

Az ítélet: Ez a halakra vonatkozik. Ha egyedülálló egyszeri élményt szeretne keresni, az óceán feneke nyújt, de a fellebbezés korlátozott. Talán ezért csak egy maroknyi expedíció volt.

Játékválasztás: Ez a bálna földje, és a bálnák szeretnek játszani Baccarat. A klasszikus francia kártyajáték az 6,033.5 fathoms alatt a hullámokat irányítja.

Az Arabika-hegységben, a Fekete-tenger mellett, Abházia Gagra kerületében található a Krubera-barlang: a legmélyebb ismert barlang a földön. Belépési pontjától a legmélyebb felfedezett pontig a mélység 2,197 méter.

A barlang rémálmok, kaszkádok és gödrök éjszakai hálója. A további mélységek vízvezetékbe helyezése előtt el kell mozdítani a törmeléket és a törmeléket. A felfedezők Kruberát „fordított Everestnek” nevezik.

A földalatti kaszinó fellebbezést kapott. Az egzotikus sziklaalakzatok, a földalatti kanyonok és a rejtett vízesések egyedülálló élményt nyújtanak. A Kruberát felfedező barlangok gyakran hetekig földalattiak. Talán úgynevezett Casino Claustrophobia.

Az ítélet: Miért nem… Építési logisztika félre, egy földalatti kaszinó látványos hely lenne a kalandos játékos számára.

Játékválasztás: A pókerterem csillagcsillag lesz ebben a kaszinóban. Ez egy olyan eset, amikor mélyen vagy hazamegy.

A szeptember 2016-i népszámlálás szerint a Makaó egykori kolónia hivatalosan a Föld bolygó legsúlyosabban lakott helye. Az 647,700 populáció csak 12 négyzet mérföldre van szorítva, ami rekordot törő 55,000 embereket generál négyzet mérföldenként.

Ma, a Macau a Las Vegas-ot, mint a világ vezető játékterületét, a 33 kaszinók fogadják, hogy betegítsenek egy éhes kínai turistát. A külföldi kaszinó-üzemeltetőket először engedélyezték az 2003-ben. Azóta Makaó GDP-je az 7-ról az 2002-ról $ 55 milliárdról ugrott az 2014-ban - a Világbank szerint.

A szomszédos virágzó gazdaságok és a szerencsejátékot kedvelő kultúra miatt a sűrűn lakott Makaó tökéletes hely a kaszinó létrehozásához. Figyelmeztetni kell: a közelmúltban fellépő korrupció visszaszorította a kaszinó bevételeit. Ne aggódj: még mindig rengeteg cselekedet járhat.

Az ítélet: A bizonyíték a pudingban van. Makaó évszázadok óta szerencsejáték-célpont volt, és még mindig fogadásokat vesz

Játékválasztás: A Baccarat messze a legnépszerűbb Macau-i játék az alacsony ház szélével (kevesebb, mint 1%). Ez egy másik győzelem James Bond kedvenc kártyajátékához.

Több, mint 19 év óta, mivel a Concorde szárnyait kivágták és visszavonulták a szolgálatból. A tragikus július 2000 összeomlik, az 9 / 11 utáni légi utazáscsökkenés, valamint az emelkedő költségek meggyőzték az Air France-t és a British Airways-et a szuperszonikus utasszállító repülőgéppel.

A gép még mindig a legnagyobb sztratoszférikus 60,000 lábú kereskedelmi repülés rekordja, valamint a polgári repülőgépek leggyorsabb atlanti kereszteződésének rekordja. Az 1,350 mph sebességgel haladta meg a hangot kétszer.

A gép kiváló környezet lenne egy rendkívül elbűvölő nagy magasságú kaszinó számára, de a játékoknak gyorsnak és dühösnek kell lenniük. London és New York közötti járatok kevesebb mint három órát vettek igénybe.

Az ítélet: Ó, igen ... Az ezen a járaton utazóknak kubai szivarokat ajánlottak. Az idők megváltoztak, de ez egy hihetetlen kaszinó lenne a felhőkben.

Játékválasztás: A Caribbean Stud a Concorde kaszinó tökéletes választása. A magas sarkú utasok élvezhetik ezt a trópusi asztali játékot.

Biztonságos tétet mondani, hogy végül ott lesznek emberek a holdon. Előfordulhat egy kis idő, de az emberi természet gyarmatosítani. Bár a Holdnak kevés titka van, ez a tökéletes tesztterület a ambiciózusabb galaktikus felfedezésekhez.

A NASA-nak nincsenek jelenlegi tervei, hogy visszatérjenek a Holdra, de a kínai érdeklődésre számot tartó, és a holdbázis kereskedelmi támogatói lehetnek. Nyaralás a Holdra - az élet élménye lenne.

A kaszinófejlesztők az életet Nevada sivatagaiba lélegzik. A Hold lenne a végső „elmenni mindentől”. Egyszer régenA repülés csak luxus volt, amit a gazdagok megengedhettek volna. Mennyi ideig tart, mielőtt mindannyian egy hétvégére bukkanunk a Hold kráterében?

Az ítélet: Repülj a Holdra. Meg fog történni…

Játékválasztás: Meg kell Blackjack. A végső célpont a végső kaszinó játék: érintse meg és dupla le.

Casino.com bónuszkódok >>


Forrás: casino.com
EXTREME ACTION - 10 leginkább helyek a kaszinók számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon