A 10 legnépszerűbb francia online kaszinó webhely

Szeret online kaszinójátékokat játszani, és a legjobb francia kaszinók közül keres, majd a legmegfelelőbb helyre. Ezen az oldalon megtalálja a legjobb francia online kaszinókat, amelyek fogadják a játékosokat az Ön gyönyörű országából.
Mint a világ többi részén, Franciaország is otthont kínál számos online kaszinónak, amelyek rengeteg választékot és szórakozást kínálnak. Számos online kaszinó található franciául. Vannak olyan francia online kaszinók is, amelyeket kifejezetten erre a piacra terveztek. Mi, a Bonus.Express, mindet összegyűjtöttük, összegezve legalább 298 ilyen intézményt. A játékosokat e két kaszinó típushoz irányítják, hogy megkönnyítsék a szabályok, a különféle utasítások, valamint az online szerencsejáték-oldalak többszörös specifikációjának megértését. Pontosan ez a helyzet a kezdőknek és a bennfenteseknek. Annak érdekében, hogy segítsenek nekik eldönteni a megbízható online kaszinók és a lehetséges csalók közötti választást, bízunk benne, hogy a valódi kaszinójátékosok benyújtják becsületes véleményüket. Mindenekelőtt az átláthatóság!

A 10 legnépszerűbb francia online kaszinó webhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

Akár 5000 € + 50 ingyenes pörgetés

Kifizetés 98.11%
Teljes bónusz € 5000

€ 1000 FREE

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 1000

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $ 1000

20 bónusz forog + 200 € üdvözlő bónusz

Kifizetés 98.40%
Teljes bónusz € 200

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

100% 200 euróig + 50 bónuszpörgetés

Kifizetés 98.19%
Teljes bónusz € 200

1500 € + 100 bónusz forog

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 1500Körülbelül a tíz legjobb francia online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Szerencsejáték története Franciaországban

Franciaország régóta rendelkezik a szerencsejátékokkal, és arról számoltak be, hogy a XVI. Században a királynőt a kartonpapírokhoz adta (helyettesítve a nemest). Ez jól ismert Rulett fejlesztették ki Franciaországban az 1700-as években, és a párizsi fogadásokról szintén állítják, hogy az 1800-as években Franciaországból származtak. A legutóbbi időkben, 1988-ban, a szárazföldi játékgépek legálissá váltak, és Franciaország vált a szerencsejáték-barát országok közé Európában. Ugyanebben az évben a legális szerencsejáték-kora 21-ről 18-ra csökkent.

A 90-es évek közepén a játékosok gyorsan az online kaszinó szerencsejátékok felé fordultak, számos külföldi székhelyű szerencsejáték-helyszín megjelenésével, de csak az online kaszinók iparát 2010-ben szabályozták. 2010 előtt csak a nemzeti társaságok engedélyezhetik online szerencsejáték-oldalak üzemeltetését, és a két kiemelkedő piaci vezető a Francaise des Jeux és a PMU volt.

2010-ben hatályba lépett az új szerencsejáték-törvény, és ebben a pillanatban voltak bizonyos játékok, például slot-ok, Baccarat és a rulett tiltottá vált. Az új jogszabály lehetővé tette a külföldi székhelyű online kaszinók, az online póker, a bingó és a sportfogadási oldalak szabályozását és adóztatását is. Az online szerencsejáték-üzemeltetőknek körülbelül fele, akik fél évtizeddel ezelőtt szereztek szerencsejáték-engedélyt, már elhagyta a piacot, és ennek fő oka a hatóságok által kivetett rendkívül magas adók.

Franciaország szerencsejátékról és online szerencsejátékról szóló törvényei

Franciaország egészét továbbra is szerencsejáték-barátságos nemzetnek tekintik, a viszonylag liberális kilátásokkal szemben a szerencsejáték általában. A 2010. évi szerencsejáték-törvény bevezetésekor az ARJEL néven („Online játékok szabályozó hatósága”) ismert szabályozó testületet is felállítottak, amelynek célja az országban a legális online szerencsejáték-tevékenységek konkrét felügyelete volt. A hatóság egyik szerepe az volt, hogy fellépjenek a külföldi irányítású szerencsejáték-helyszíneken, amelyek üzleti tevékenységüket francia állampolgárok felé irányították, de Franciaországban nem voltak engedélyek.

A magas adók az egyik fő hátrány, amelyet a potenciális szolgáltatók mérlegelnek, mielőtt engedélykérelmet kérnének Franciaországban, és önmagában ez a tényező számos szolgáltatót elűzött, akik már nem akarják továbbra is szolgáltatásaikat kínálni a francia piac számára. Szintén magas adók vonatkoznak az online póker és a sportfogadások nyereményeire, amelyek elmozdították a játékosokat a szerencsejátékoktól a saját otthoni szerencsejáték-helyszínein és olyan külföldi ellenőrzésű webhelyek karjaiba, ahol a játékosoknak nem kell adót fizetniük. A magas adók és egyes népszerű játékok hiánya ellenére az online szerencsejáték-piac Franciaországban továbbra is virágzik, és folyamatos növekedést mutat. Az írás idején Nincsenek olyan törvények, amelyek megakadályozzák a játékosokat a külföldi szerencsejáték-helyszíneken való szerencsejátékban

HOGYAN ÉRTÉKELJÜNK ÉS ÁTTEKINTJÜK A FRANCIAORSZÁGI online szerencsejáték-oldalakat?

A francia legjobb online szerencsejáték-oldalakat szakértői csoportunk 10 kulcsfontosságú pontja alapján végzett alapos kutatása után rangsorolják. A legjobb helyi és nemzetközi francia kaszinók online a lehető legnagyobb játékélményt nyújtják a felhasználóknak, ideértve a VIP szolgáltatásokat, a bónuszokat és az akciókat. Online kaszinó választásakor a jogi szempontokat nem szabad figyelmen kívül hagyni, de egyéb tényezők nem kevésbé fontosak. Úgy véljük, hogy az alábbi kritériumok a legszélesebb körűek a képviselt franciaországi online szerencsejáték-oldalak számára.

 • Engedély. A szükséges hitelesség érdekében az online francia kaszinóknak az ARJEL engedéllyel kell rendelkezniük - L'Autorité de régulation des jeux en ligne, amely sajnos tiltja az összes kaszinó játékot, kivéve a lottóját, a pókert és a bingót. Noha a külföldi szolgáltatóknak vannak engedélyei, a francia legnépszerűbb online kaszinók oroszlánrészét monopolizálják. Megvizsgáltuk a francia jogi területet, és csak a legbiztonságosabb és legbiztonságosabb franciaországi online kaszinókat vittük fel a legfelső listába, így a francia kaszinók bármelyik online szerencsejátékával kapcsolatban nincs jogi kérdése.
 • Kaszinó játékok változatossága. A tíz legjobb francia kaszinó a szerencsejátékok széles választékával büszkélkedhet. Érdemes megjegyezni, hogy néhány franciaországi offshore online kaszinó is támogatja a megyében hivatalosan tiltott játékokat.
 • Megbízható kaszinó szoftver. Bármely tiszteletre méltó online kaszinóban a francia játékosok és a nemzetközi bélyegzők számára a megbízhatóság az egyik legfontosabb kérdés. A Top France kaszinók a legfinomabb szoftverrel vannak felszerelve Microgaming, NetEnt, Playtech, és a világpiac többi vezetőjével, így garantáltan garantálja a zökkenőmentes és hibátlan szerencsejáték-folyamatot. A legjobb francia online kaszinók rendszeresen frissítik a szoftvert, hogy még a legcsekélyebb csuklás sem marad észrevétlenül.
 • Nyereményt. A Jackpot elérésének eshetőségét és esélyét a francia szerencsejáték-helyszínek listájának összeállításakor is figyelembe vettük. A statikus jackpot-ok általában gyakrabban jelennek meg, míg a progresszív jackpot-ok nagyobbak. Az online kaszinó Franciaország az egyik legjobb hely a nagyszerű nyeréshez!
  Mobil kompatibilitás. Franciaországban az online kaszinók kompatibilisek, ami azt jelenti, hogy minden operációs rendszerben támogatják a mobil szerencsejátékokat. Egy online kaszinó okostelefon segítségével a legjobb barátja lehet: csak töltse be a kedvenc játékot a böngészőbe, és élvezze a játékot a térképen bárhol!
 • Kaszinó bónuszok. A francia online kaszinó-vélemények szerint a bónuszok okból vonzzák a legjobban a tapasztalt játékosokat. Ingyenes pörgetések, megduplázódott nyeremények, Wilds és Scatters időnként növelik a nyereményeidet! A legjobb online fogadási webhelyek Franciaországban különféle bónuszokat kínálnak kezdőknek és tapasztalt bűnözőknek.
 • Kényelmes fizetési lehetőségek. Ha valódi pénzzel online fog játszani, akkor ellenőriznie kell, hogy a kiválasztott Franciaország online kaszinó biztosítja-e a szükséges befizetési és fizetési lehetőséget. Ehhez keresse meg a kaszinó megfelelő részét. A legelterjedtebb fizetési mód az EUR, de az USD, a BTC és más valuták is támogatottak. Az online kaszinó választásakor Franciaországban vannak kaszinók, amelyek támogatják a Visa, a MasterCard, Amerikai Express, valamint számos e-pénztárca-opció, többek között a PayPal, a Ticket Premium, a Neosurf.
  Biztonsági kérdések. Az online kaszinóval való foglalkozás során Franciaország az egyik legbiztonságosabb szerencsejáték-célpont az EU szigorú játékszabályozása miatt. Egy legális franciaországi kaszinó soha nem tapasztal biztonsági réseket, és folyamatosan frissíti védelmi algoritmusait.
 • Vevőszolgálat. Franciaország számára a kaszinó megbízható, ha reagáló ügyfélszolgálatot nyújt. A francia legjobb kaszinó azonnal feldolgozza a lekérdezéseket, és a játékosoknak javasolja a problémás helyzetek optimális megoldását.
 • VIP programok. Bármely nagy franciaországi online kaszinó különleges módon kezeli a VIP kaszinóját. Ez lehet az élő kaszinókereskedők által nyújtott online szerencsejáték-feltételek, befizetés nélküli bónusz kaszinó játékok, megnövelt nyeremények stb.
 • Intézet az online szerencsejátékhoz Franciaországban
  A mai világ egyik legjobb játékhelye a legjobb online kaszinók Franciaországban. Nem titok, hogy a francia emberek már régóta szeretik a szerencsejátékokat Blackjack és rulett. Most már lehet játszani ezeket a játékokat és még sok másat a legjobb francia kaszinókban.

Itt található egy rövid útmutató, amely segít megérteni a franciaországi szerencsejátékokat és azt, hogy ezek a szerencsejáték és ügyességi játékok hogyan találhatók most az interneten.

Szerencsejáték Franciaországban

A francia kultúra mindig is támogatta a szerencsejátékokat. Ez együtt jár a francia hagyományokkal, hogy megünnepeljük az életet és a személyes szabadságot. Bárki, aki valaha is Párizsban volt, egyetért azzal, hogy a franciák értékelik az élet finomabb dolgait. Ez magában foglalja a játékot élő és online kaszinókban.

Szerencsejátékok, kártyák, kaszinó játékok, lóverseny és sport szerencsejátékok továbbra is népszerű tevékenységek egész Európában, ám a legjobb online kaszinók gyakran megtalálhatók Franciaországban. A kaszinójátékok Franciaországban az eleganciát és a hagyományt veszik át. Ma ezt a hagyományt büszkén folytatják az online kaszinók, amelyek olyan játékokat kínálnak, mint a baccarat, craps, és játékgépek.

A francia online kaszinókról

Kétféle kaszinó található Franciaországban. Ezek közül az első az online kaszinó, amelynek székhelye Franciaországban található. Ezeket a kaszinókat az országban engedélyezték és a helyi játékhatóságok szabályozták. Számos francia állampolgár kedveli ezeket a játékhelyeket, így Franciaország legjobb kaszinóivá válik.

A legjobb online kaszinók azonban nem Franciaországban vannak. Néhány kaszinó, amely Franciaországot szolgálja, offshore területeken található, például Málta vagy Curacao. Ezek a kaszinók ugyanúgy működnek, mint a többi Franciaországban bejegyzett kaszinó. Ugyanazokat a játékokat, ugyanazokat a befizetési módszereket és ugyanazt a reális grafikát biztosítják. Nem igazán tudod megmondani a különbséget, ha a kaszinó típusok egyikén játszik.

Az a tény, hogy Franciaországban különféle típusú online kaszinók vannak, jó hír a játékos számára. Ez azt jelenti, hogy a kaszinók mindig versengnek egymással az üzletért. Rendszeresen megpróbálják felülmúlni az általuk kínált bónuszokat és egyéb promóciókat. Mindig ellenőrizze, hogy melyik francia online kaszinó szolgálja ki a játékosok legjobb ajánlatait.

A 10 legnépszerűbb francia online kaszinó webhely Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

nincs letét usa kaszinó bónuszok