Francis Ford Coppola az Élő Mozi Projekt filmjeinek jövőjébe kerül

0 Comments

Francis Ford Coppola kinematikus rendezői tehetségéről ismert. Olyan filmek, mint a Keresztapa, Apokalipszis és Bram Stoker Dracula világszerte elismertek; semmilyen hangsúlyt nem helyezve arra, hogy mennyire tiszteletben tartják a Coppolát. Természetesen a kevésbé jól fogadott filmjeit, mint például a keresztapja 3 és a Peggy Sue Got házas, gyakran figyelmen kívül hagyják, de ez nem akadályozza meg, hogy az ember hatalmas figyelmet kapjon. Elvégre összesen 5 Academy díjat kapott.

Most, hogy sokan hívják a világ esetleges kinematikus forradalmát, a Coppola felhívta a figyelmet arra, amit a világ korábban nem tapasztalt. Vagy legalábbis nem jelentős mértékben. Élő mozi. A projektet Distant Vision néven nevezik, és mindent elítél, amit a mozi jelenleg megteremt, azzal a lehetőséggel, hogy egy teljesen új generációs filmmegfigyelést vezethet be.

Mi az élő mozi?

Az élő mozi pontosan úgy van, mint a neve; egy filmfelvétel, és élő közvetítés, az előadók és a közönség által látott képek közötti késedelem nélkül. Az élő televízió természetesen gyakori, különösen a hír- és sporttovábbításokban, és az élő online kaszinó szórakoztatás, amelyet a legjobb minősített webhelyeken kínálnak, mint például a Spin Palace, egyre népszerűbbé válik, mivel valós idejű tevékenységet és életszerű élményt kínál. Az élő mozi azonban azt javasolja, hogy ugyanezt tegyék egy teljes hosszúságú filmírással, változatos helyekkel és élő filmművészetsel és hangkezeléssel. A folyamat nem szükséges, rendkívül bonyolult, igényes és kockázatos.

De ez, Coppola azt mondta, pontosan az, ami az élő mozi olyan érdekes és egyedi. A hagyományos mozi semmilyen kockázattal nem jár, nincs veszélye annak, hogy az előadók balesetet szenvednek. Az élő mozi mindezek izgalmait kínálja elemek, a közönség képes teljes mértékben értékelni az ilyen projekt valósággá válásának hatalmas szintjét.

Távoli látomás

A Distant Vision egy Coppola, félig önéletrajzi írása, amely egy olasz-Amerikai család. A parancsfájl 27 percig fut, és több helyszínváltozást igényel, valamint hatalmas mennyiségű bonyolult és bonyolult filmművészet.

A forgatókönyvet az UCLA-ban, a Los Angeles-i Egyetemen végezték. A teljes 75 diákoknak meg kellett tenniük a forgatókönyvet a valóságban élő mozi formában. Ez magában foglalta az 40 különböző kameráit, valamint a készletek, jelmezek, színpadi menedzsment és sok más gondos kezelését. Különösen Coppola volt az igazgató.

Új mozi forma?

A Distant Vision csak korlátozott közönségnek készült, nem volt hivatalos szó arról, hogy milyen jól érkezett. Ne feledje azonban, hogy ez nem Coppola első élő mozi kísérlete. Habár a projekt ma már felejthetetlen, az One From The Heart egy élő mozi projekt volt az 1982-ban. Mind pénzügyi, mind kritikai szempontból nem sikerült.

Coppola lemondott az ötletről, de most megpróbálja újjáéledni. De miért működne most, ha korábban nem sikerült? A Coppola maga is rögtön rámutat arra, hogy az 1982 óta a technológia nagyon messzire ment, különösen a moziban. A filmművészet és a műsorszóró hardverek olyan ligák, amelyek előtt néhány évtizeddel ezelőtt éltek, így az élő mozi megvalósíthatóbb volt, mint valaha. De el fog fogni?

Élő mozi élettartamú álom volt Coppolának, így legalább egy tehetséges, elkötelezett ember megpróbálja megtörténni. Ami az UCLA határain túl terjed, még nem látható. De egy dolog biztos; Hollywood új módokat keresett az emberek visszaállítására a mozikba.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Francis Ford Coppola az Élő Mozi Projekt filmjeinek jövőjébe kerül Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon