Szerencsejáték-babonák a világ körül

0 Comments

Akár elkerülheti a fekete macskákat a kaszinó felé, vagy megcsókolja a kockákat a gördülés előtt, mindenkinek megvan a maga módja a szerencse javítására.

Az igazság az, hogy az emberek megpróbáltak szerencsét vonzani és a szerencsétlenséget szinte azóta, hogy a föld kezdte. A talizmánokat és a csecsebecséket, a rituálékokat és az emlékek mindegyikét arra használják, hogy megpróbálják érvényesíteni a pozitív hangokat és javítani az emberek szerencséjét.

A legtöbb játék az esély elvén alapuló kaszinójátékokkal a legtöbb szerencsejátékra esik. Ez mindenféle szerencsejáték-babonához és gyakorlathoz vezetett. A világ minden táján különböző elképzelések vannak arról, hogy mi a jó szerencse és Görögország, Svédország, Oroszország és Japán Van néhány meglehetősen félelmetes módja annak, hogy a Lady Luck előnyeit vonzza.

Görögországban van egy hit, hogy a pénz pénzt vonz. Ezen elvek alkalmazásához a görögök soha nem felejtenek el valamit pénzből, akár bankszámlájukról, akár pénztárcájukról. Annyira erős az a meggyőződés, hogy ha ajándékba adnak valakinek pénztárcát, gondoskodnak arról, hogy legalább egy érme legyen benne.

Ha valaha is játszol egy svéd kaszinóban, akkor észreveheti, hogy a játékosok soha nem helyezik a kulcsokat az asztalokra vagy a játékgépekre. Ez nem azért van, mert paranoiás, hogy valaki meg fogja öblíteni őket, vagy elveszíthetik őket, de azért, mert úgy tűnik, hogy a kulcsok elhelyezése asztalon, különösen szerencsejáték esetén, szerencsétlen.

Oroszországban a kaszinón belüli fütyülés valószínűbb, hogy végül oroszul játszik rulett kívül a hóban, mint a kerék zsebében. Ez azért van, mert a beltéri sípolás nem szerencsés!

Japánban a Maneki-neko kedvelt szerencsejátékos. Bárki, aki legalább öt percet az ázsiai üzletekben töltött fel, ez a mosolygó macska általában egy, ha nem mindkét elülső mancsát mutat. Egyes játékosok egy kis figurát tartanak a zsebükben vagy a kulcstartójukon.

Ezeknek a babonáknak egyike sem korlátozódik a szárazföldi kaszinókra, így a következő alkalommal, amikor a Spin Palace-n játszik, győződjön meg róla, hogy a kulcsok nincsenek az asztalon, ne fütyüljenek, ne ürítsd ki a bankszámládat, és ha van maneki -neko, tedd oda, ahol láthatod!

Nem tudjuk garantálni, hogy ezek a babonák bármelyik győztes lesz, de minden bizonnyal érdemes megpróbálni!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Szerencsejáték-babonák a világ körül Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon