Arany hal

0 Comments
Arany hal

Arany hal


játszani Aranyhal létrehozott slot WMS kaszinószoftver-szolgáltató és élvezze az aranyos dizájnot és számos bónuszjátékot, ami nem fogja unatkozni. Ennek az 5-tárcsás nyerőgépnek a témája a tengeri életen alapul, és a tekercsek tele vannak különböző halakkal, amelyek magas hangulatban tartják. Emellett a pihentető zene rendkívül kellemes játékot tesz lehetővé.
Szabályok:
A szabályok egy darab torta. Csak nyomja meg a centrifugálás gombot és halja meg a pénzt. Nyer, ha az 25 aktív fizetési vonalain belül megjelenik az összes felsorolt ​​nyerő kombináció. Minden nyereményt a fizetési táblázat szerint balról jobbra fizetnek. Lehetősége van arra, hogy meghatározza, hogy mennyi fogadásra van szükség a műszerfalon lévő vezérlőkkel. Válassza ki a nyerővonalak számát és a soronkénti tétet.
Jellemzők és szimbólumok:
A különböző halak színes szimbólumai sok pénzt adnak a nyerővonalon való elhelyezésre. A nyert pénzösszeg függ a nyerő kombinációt létrehozó szimbólumok számától és típusától. Vadkártya helyettesíti az összes szimbólumot a műszerfalon a Fish Food kivételével, és kiválasztja a legmagasabb kifizetésű sort.
Minden egyes centrifugálás után lehetősége van 1 kiváltására az 5 Fish Features-ból. Például a teknősök lehetőséget adnak arra, hogy egy buborékot válasszon és pénzt nyerjen. A 3 rózsaszín halak miatt további nyereményt kaphat a képernyőn. A nyeremény összege a halak kívánságától függ. 3 vagy több Fish Food szimbólum jelzi a szórakoztató funkciót. Válasszon halételeket és táplálkozzon különböző halakkal. Később vegye ki a három töltött halat, és nyerjen pénzt.
Élvezze a Gold Fish játékgépet, valamint az egyéb WMS kaszinó-nyerőgépeket ingyenes online pörgetéssel, a Bonus Express-en a letöltés és a regisztráció nélkül.

Véletlenszerű INGYENES kaszinó játékok:

Arany hal Frissítve: Január 16, 2019 Szerző: Aamir Berrey